- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Cok.hareketliyim hiç durmam:) bünye galiba blmyrumki çabuk alıyorum birden veriyorum esim istahsiz benm ona benzedim galiba:)o zaman çok mu hareketlinisiz ki :) az mı yiyosunuz?
Sağlığa zararlı değil. Ondan bebek oluyorıyyykk ciddimisin yutuyolar mı cidden? ama sağlığa zararlı değil mi?
Ben aylık iğne vurdurmaya başladım kilo aldım doğumdan sonra 58 dim su an 62,yim vermem toparlanmam gerekirken aldım daha fazlasindan korkuyorum gerçekten eltim evlendiginde 45, kiloydu senesi dolmadan 70 olduevlenince bi de korunma problemi var dimidoğum kontrol hapı da kilo aldırıyo yazmışlar, yani her türlüsü zararlı sanırım..
Başka şeyler iç hem sağlam kafa sağlam vücutta bulunur gece en geç 12 de yat sabah en geç 7 buçukta kalk. Uyku düzenin olsun sağlıklı şeyler ye daha iyi olur senin için ama gece geç yatmacanım içmek zorundayım ama sınavlara hazırlanıyorum ayık kalıp ders calışmam lazım
Nerden biliyorsun?
:)
ben bekarım, ama kendi evimde kendi başıma yaşıyorum. evlenmeden önce kendine ait hiç bir düzeni olmayan kadınların sayısı ise çok çok çok fazla bu ülkede
etrafımda da çok var, sürekli duyduğum laf bu "beni alan almış, satan satmış, boşveeeer" diyip salıyorlar. kuzenlerim var, anneleri, bu kızlar bekarken, seni alan olmaz diye ekmek yedirtmiyordu, kilo almasınlar diye, bi evlendiler hepsi acaip kilolar aldılar.
evlenmeden önceki düzenleri ile evlendikten sonraki düzenleri çok fark ediyor ve genellikle daha çok yeme, daha çok evde oturma, kendine/fiziğine daha az dikkat etme yani "salma" yönünde oluyor, sonuçta geliyor kilolar.
33 yaşındayım etrafımdaki hemen hemen tüm evli kadınlardan daha zayıfım. ki benim kilo yapan kronik bir hastalığım var, -daha doğrusu ilacı kilo yapıyor, hastalık değil- buna rağmen zayıfım.
genelde çalışmaya başlayanlar da gec yedikleri için kilo aldıklarından şikayetci ama :) sen nasıl almadın ki çalışınca :)
ya bazı zayıf kadınlar gercekten ne yerse yesin kilo almıyor.. benim bi arkadaşım var, acaip çok yer, hatta ben bile şaşırır kalırım, ama 55 kilo.. nasıl oluyor arkadas?
ya o açık büfe olayı çok kötü ya :) bundan 2 hafta önce açık büfe kahvaltıya gittim 1 1 bucuk kilo aldım hala veremedimbi de her öğün açık büfe düşünemiyorum kendimi
Nikahı kıyar kıymaz bende bi stres başladı eridim gittim üç yıl oldu hala 43-46 arası gidip geliyorumne yaptın da verdin 11 kiloyu :)
ya ama işte evlenince insanın daha çok dikkat etmesi gerekmiyo mu beğensin her halimi açık görcek saklayamam diye?
Çünkü hiç bir alakası yok hormonlar vs diyorlar tamamen uydurma. kadınlar nasılsa koca bulduk diye kendilerini salıyorlar tek sebebi bu. bunu kamufle etmek için sanırım suçu başka şeylere atmışlarCinsel ilişki ne alaka? Düzenli seks hayatı olan bekarlar da var onlar niye kilo almıyor merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?