kadınlar evlenince neden kilo alır?

evlenince bi de korunma problemi var dimi doğum kontrol hapı da kilo aldırıyo yazmışlar, yani her türlüsü zararlı sanırım..
Ben aylık iğne vurdurmaya başladım kilo aldım doğumdan sonra 58 dim su an 62,yim vermem toparlanmam gerekirken aldım daha fazlasindan korkuyorum gerçekten eltim evlendiginde 45, kiloydu senesi dolmadan 70 oldu

Ben sadece tiroit hormonu ilacına bağlıyordum üstüne doğum kontrol ilacı da geldi. Ben yine iyi az kilo almışım diye kendimi kandırmayayım ama çok yiyorum yaa Sıkıntıdan kendimi yemeye verdim.

canım içmek zorundayım ama sınavlara hazırlanıyorum ayık kalıp ders calışmam lazım
Başka şeyler iç hem sağlam kafa sağlam vücutta bulunur gece en geç 12 de yat sabah en geç 7 buçukta kalk. Uyku düzenin olsun sağlıklı şeyler ye daha iyi olur senin için ama gece geç yatma

Nerden biliyorsun?

:)
ben bekarım, ama kendi evimde kendi başıma yaşıyorum. evlenmeden önce kendine ait hiç bir düzeni olmayan kadınların sayısı ise çok çok çok fazla bu ülkede

etrafımda da çok var, sürekli duyduğum laf bu "beni alan almış, satan satmış, boşveeeer" diyip salıyorlar. kuzenlerim var, anneleri, bu kızlar bekarken, seni alan olmaz diye ekmek yedirtmiyordu, kilo almasınlar diye, bi evlendiler hepsi acaip kilolar aldılar.

evlenmeden önceki düzenleri ile evlendikten sonraki düzenleri çok fark ediyor ve genellikle daha çok yeme, daha çok evde oturma, kendine/fiziğine daha az dikkat etme yani "salma" yönünde oluyor, sonuçta geliyor kilolar.

33 yaşındayım etrafımdaki hemen hemen tüm evli kadınlardan daha zayıfım. ki benim kilo yapan kronik bir hastalığım var, -daha doğrusu ilacı kilo yapıyor, hastalık değil- buna rağmen zayıfım.

Gecmis olsun...
ek: ama herkes ayni degil. Neyse ya kilo alinganlik yapiyor sanirim.

genelde çalışmaya başlayanlar da gec yedikleri için kilo aldıklarından şikayetci ama :) sen nasıl almadın ki çalışınca :)

Öğretmenlik olduğu içindir heralde :) 8-18 çalışanların yanında ben çalışmıyor sayılırım....

ya bazı zayıf kadınlar gercekten ne yerse yesin kilo almıyor.. benim bi arkadaşım var, acaip çok yer, hatta ben bile şaşırır kalırım, ama 55 kilo.. nasıl oluyor arkadas?

Tüm öğünlerde beraber misiniz? Belki akşam hiç yemiyor. Ya da en az 2 gün dikkat ediyor.

Onun haricinde tiroit bezleri fazla çalışıyor olabilir. Ya da çok hareketli bir yapısı vardır yakiyordur.

ya o açık büfe olayı çok kötü ya :) bundan 2 hafta önce açık büfe kahvaltıya gittim 1 1 bucuk kilo aldım hala veremedim bi de her öğün açık büfe düşünemiyorum kendimi

Ay bi an 11.5 kilo aldiniz sandim.
Evet valla ben de dayanamadim atlayiverdim. O kadar para vermisim onumde cesit cesit yemekler tatlilar..

Belki rahata eriyorlardır, herkes için aynî değildir ben kilo vermiştim.Bekarken işten gelince annemin hazırladığı yemeği yiyip 1 saat kestirip bir de hiçbir ev isi yapmazken evlenince hem is yerim değiştiğinden 2 saat yol gidip geldiğim icin 1 saat erken kalkmaya hem ev isi, yemek ile uğraşmaya başlayınca, kalori de yakılmaya başlanıyor malum bol bol Bir de bunların yanında evde duramayan sosyal bir insansanız ordan Oraya
koşturmamalı bir hayat ve hareketli 2 yasında çocuk.. Evlendiğimden zayıfım suan hatta.

Belki rahata eriyorlardır, herkes için aynî değildir ben kilo vermiştim.Bekarken işten gelince annemin hazırladığı yemeği yiyip 1 saat kestirip bir de hiçbir ev isi yapmazken evlenince hem is yerim değiştiğinden 2 saat yol gidip geldiğim icin 1 saat erken kalkmaya hem ev isi, yemek ile uğraşmaya başlayınca, kalori de yakılmaya başlanıyor malum bol bol Bir de bunların yanında evde duramayan sosyal bir insansanız ordan Oraya
koşturmamalı bir hayat ve hareketli 2 yasında çocuk.. Evlendiğimden zayıfım suan hatta.

"Yemek yok hadi pizza söyleyelim." demezseniz almazsanız.
Derseniz alırsınız.
Bu kadar basit.

Her gün yemek yapmak sıkıcı, onu da söyleyeyim.
Yapmadım ve sonuç 3 ayda +10 kilo, sonra panik panik panik : )
Sonra 2 kilo verdim, ki önceleri öğün atlasam bile 2 kilo gidiyor derdim.
2 yıl sonra hamile kaldım, koyverdim.

Hamilelikte vicdan yapmadan yiyebilmek için öncesinde zayıf olmak gerekiyormuş, bunu da not düşeyim.
Emzirme dönemi Allah kerim.

Bilmiyorum ama genelde etraftan kizlikdan kadinliga gectikleri icin kemikleri irilesiyormus kadinlarin evlendikten sonra diye duyarim bi alakasi varmi bilmiyorum

Bende bekarken 47 kiloydum
Simdi 60
Àma dogum yapmak ,yeme aliskanliginin degismesi kiloyu etkiliyor
Suanki kilomdan memnunum àma yinede bir kac kilo vermek isterdim
47 kiloyla cocuk gibiydim

ya ama işte evlenince insanın daha çok dikkat etmesi gerekmiyo mu beğensin her halimi açık görcek saklayamam diye?

Aynen, daha özenli olunması lazım çünki artık hayatında biri var. Evde de makyaj yapsın, süslensin püslensin vakit buldukça ve bu şekilde eşini de yönlendirsin. Sadece ideal kiloya ulaşmak değildir bakım, kendinize ve eşinize gösterdiğiniz özendir bence.

Bir de dediğiniz gibi her haliyle görecekler bir birlerini, cinsel anlamda da çekici olunması için özen şart.

Cinsel ilişki ne alaka? Düzenli seks hayatı olan bekarlar da var onlar niye kilo almıyor merak ettim.
Çünkü hiç bir alakası yok hormonlar vs diyorlar tamamen uydurma. kadınlar nasılsa koca bulduk diye kendilerini salıyorlar tek sebebi bu. bunu kamufle etmek için sanırım suçu başka şeylere atmışlar kulaktan kulağa yayılmış hurafeler sadece. Ben kilo almadım çünkü alışkanlıklarımı değiştirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…