kadınlar evlenince neden kilo alır?

Ben bir dönem kilo veremedim metobilzman yavaş dedi Dr insülin direnci var dedi .sona belki telkinle yanlis ne varsa bilinçaltımda sıfırladim doğru bilgiler yükledim okudum araştırdım vs.unutmayın biz neye inanırlar bilinçaltı 9nu yapıyor eğer dersek ki metobilzman yavaş yavaşlar hep olumlu düşünün.

heee o muhabbeti biliyorum yahu :) sadece o bölge değil ki her yerden kilo alıyo kadınlar evlenince :) ama az önce bi arkadaş söyledi bana da mantıklı geldi hormonlar cozutuyomuş ondan oluyomuş :)

ya herşeye dikkat ediyorum da, şu şekeri bırakamadım bi türlü.. çay kahhve şekersiz olmuyo yahu

insülin direnci mi? bende de var ondan canım ya ne yapsam olmuyo matofin kullanıyorum dikkat etmeye calışıyorum yürüyorum ama yok kilo gitmiyo.. bi dönem 5-6 kilo gitmişti sonra hooop tekrar aldım sen nasıl yendin?

Benim annem evlendiğinde de zayıfmış şimdide zayıf aynı kiyafetleri giyiyoruz ama bunun genetik olduğunu düşünüyorum çünkü ananem de zayıf gram fazla kilosu yok inşallah bende onlar gibi olurum
ooo sizin genler süpermiş ozaman :) merak etme sen de onlar gibi zayıf kalırsın :)

Evlendikten sonra kilo alanlar genelde kilo almaya meyilli olupta sirf dugununde prenses gibi gorunmek ugruna yari ac yasayanlar. En azindan benim cevremdekilerin tamami oyle. Evlendikten sonra olan oldu deyip gerek gormuyorlar.

Yalniz bu erkekler icin de gecerli. Bizde gobek yapan esim oldu mesela

ben çok şey denedim zayıflama hapı yağ yakıcı spor diet ya hızlı verdim geri fazlasıyla aldım y veremedi. Veremediği dön Dr direnç var dedi diet verdi yapmadım bilinçaltı telkin yaptım düşüncelerimi değiştirdim. Mesela eğer dersek ailece kiloluyuz o zaman sen o kiloya mahkumsun çünkü inandığını o.herkes kilolu dur ama senin kaderin bu olmamalı düşüncelerini değiştir kesinlikle

2 sene olcak evleneli bekar halimdeki kilomla ayniyim. Giyim tarzim, saç tarzim ayni. Cogu kisiye bakiyorum 20 yasinda genc olmasina ragmen evlenip minimum 5-10 kilo aliyor saclar kesiliyor, giyimi 35 yaş gibi filan yapıyorlar evlenince. Bunu niye yapiyorlar anlamadım. Evlenince 10 yaş yaşlı gozukmeye cabalayanlar oldugunu dusunuyorum.

hmm yani bu senin dediğin neyi düşünürsen onu cekersin gibi bişey mi? mesela ben kilo verebilirim dersem beynim ona mı şartlanır?

yok bence bilerek yapmıyolardır sonuçta kimse yaşlı gözükmek istemez:) bence onlar biraz değişiklik yapayım kocama güzel görüneyim diye saçlarını değiştiriyolar ama sonuçta her saç herkese gitmez tabi :) ama dediğin doğru, bakıyosun 20 yaşında ama evlenince baya kilo almış oluyo, işte bunun nedenini merak ediyorum ben de :)

Evlenmeden once 46 kiloydum...
Evlendikten sonra 43 lerdeydim
2. Gebelikten sonra ise 57 leri gordum ...
Yani benim kilolari bebisler yapti
Emzirirken daha cok aldim ac kalmasinlar diye tikinip durursam olacagi buydu ...
Memnunum halimden

tebrik ediyorum gercekten ve dusunceleriniz için teşekkür de ediyorum size

Evlenmeden once 46 kiloydum...
Evlendikten sonra 43 lerdeydim
2. Gebelikten sonra ise 57 leri gordum ...
Yani benim kilolari bebisler yapti
Emzirirken daha cok aldim ac kalmasinlar diye tikinip durursam olacagi buydu ...
Memnunum halimden
yok canım benim bebek yüzünden alınan kiloyu kastetmiyorum ben, daha bebek olmadan evlendkten hemen sonra baya bi kilo alıyolar ya onu diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…