- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
gercekten yok mu yani :) her kızın ağzında bu laf dolanıyo :)Bizde de vardı öyle rivayetler ama malesef yok öyle bişey :)
off sorma ya, eğer kilo almıyo olsaydım şimdi neler neler yerdim:) hatta sipariş ederdim çünkü kendim yapamam şimdi, neyi sipariş edeceğimi söylemeyeyim senin de canın ceker
Aslında 1 yılda verdim 18 kiloyu. Yaşam tarzımı değiştirdim tamamıyla sağlıklı besleniyorum herşeyi yiyorum hatta çikolata cips bile ama az ve sabahtan yiyorum akşama kadar eritiyorm onu. Geceleri kesinlikle yemiyoruz artık ekmek sadece sabah oda tam buğday veya kepek. Böyle yani şeker kullanmıyorum. Tuz çok az. Ve bol su. Pilatese de baslicam inşallah malzemeleri alayım davaayy tebrik ederim sizi :) nasıl verdiniz kiloyu, ben de kilo vermeye calısıyorum da biraz :) anlatsanıza neler yaptınız :)
Yok :) ama bak şöyle bişey var hamile kalmak istiyorsan ve korunmuyor isen rahim hamile kalmak için Prolaktin hormonu da harekete geçiyor yani süt hormonu ve göğüsler büyüyor. Göğüslerin yüzde 50si yağ olduğu için kilo aldığında da büyüyor. Benim küçüldü hatta çünkü göğüsten yağ kaybettim :) ama dediğim gibi kilo almak vede gebeliğe hazırlanması vücudun memeyi büyütüyorgercekten yok mu yani :) her kızın ağzında bu laf dolanıyo :)
:) hiç böyle düşünmemiştim. Evlendikten sorma kilo alanlardanim, sebebi mutfak alışkanlığımın değişmiş olması. Annem ne güzel sağlıklı yemekler yapardı. Esim çok yemek seciyor, ben az yemek biliyorum, sonuç kilo 4 kilo olarak bana donmustu.
Bir de bekarken tv karşısında bir şey atistirma alışkanlığım yoktu, evlenince bir film izleyelim, dur mısır patlatalim, bir cips açalım oldu.
Bonus olarakta birlikte haftada 1-2 dışarıda yemek yemeye, yeni yerler keşfetmeye çalışalım dedik.
Aferin bize :)
Doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama evlendikten sonra 3 kilo verdim. Vücut kitle endeksim 18.1 kilo almaya çalışıyorum ama olmuyor. Ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum. Yemek pişerken ki koku beni doyuruyor ama eşim maşallah aldı kiloyu.Bende hep merak etmişimdir bana doğum kontrol hapı kullanıldığı için kilo alınıyor denmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?