kadınlar evlenince neden kilo alır?

Nedenini bilmiyorum ben kilo almadigim icin ama bana o giyim sac başla olgun gozukmeye özellikle cabaliyorlarmis gibi geliyor kilonun ustune birde o tarzı yapinca 20lik kız oluyor sana 30-35 yasinda kadın gibi. "Evli kadın" olunca böyle bir imaj gerektigini dusunuyor olabilirler.

iyi ki sen onlara uymamışsın canım boşver sen hep çıtır kal :) bi de böyleleri gelip sana derler ay saçını boyatsana ay saçının modelini değiştirsene diye :) ya ben üniverstedeydekn çok güzel saçlarım vardı kız arkadaşlarım ısrar kıyamet illa saçını boyat da boyat.. sonuç boyattım ve saçım hiç bizaman eski sağlığına kavuşmadı

Üstümüzdeki beğendirme eğosunu tatmin etmiş oluyoruz imzayla yaş ilerleyince tekrar eski benliğimize U dönüşü yapıyoruz evelallah

Benim arkadaslarim yok. :)) Yani o laflari diyebilecek samimiyette yok diyeyim mesafeliyim ben. O yüzden kimse bisey demiyor.

Benim arkadaslarim yok. :)) Yani o laflari diyebilecek samimiyette yok diyeyim mesafeliyim ben. O yüzden kimse bisey demiyor.
en güzeli valla.. zamanında ben koymadım mesafeyi, tabi yaş da küçük üniverstedeyim, hem saç hem makyaj bozdum doğallığımı :) cilt de bozuldu tabi, tekrar düzelticem diye canım çıktı :)

Bende kiloluyum evlenirken de kiloluydum. Evlendikten sonra 13 kilo aldım eşimde 8 kilo aldı. Bizim kilo alma sebebimiz eşim her akşam iş sebebi ile geç geliyor yemeği geç yiyorduk eee yemekten sonra bir de çayın yanında çikolata abur cubur vs kilolar aldı başını gitti. Bazı geceler bi çılgınlık yapıp 12 gibi pizza söylerdik yada lahmacun ne aptalmisiz ya.... acıyorum o zamanki hallerimize. ( diyete basladim o aldığım 13 kiloyu itinayla verdim yetmedi 5 kilo dHa verdim. Dahada vericem inşallah. Şuan evlendiğim kilodan 5 kilo azım. Eşimde 8 kilo verdi ve evlendiği kiloda )) :)))

vaayy tebrik ederim sizi :) nasıl verdiniz kiloyu, ben de kilo vermeye calısıyorum da biraz :) anlatsanıza neler yaptınız :)

Bizde de vardı öyle rivayetler ama malesef yok öyle bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…