- 22 Eylül 2015
- 226
- 278
- 53
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Tamam bacim bende evlendikten sonrakinide yazdim...yok canım benim bebek yüzünden alınan kiloyu kastetmiyorum ben, daha bebek olmadan evlendkten hemen sonra baya bi kilo alıyolar ya onu diyorum :)
yok bence bilerek yapmıyolardır sonuçta kimse yaşlı gözükmek istemez:) bence onlar biraz değişiklik yapayım kocama güzel görüneyim diye saçlarını değiştiriyolar ama sonuçta her saç herkese gitmez tabi :) ama dediğin doğru, bakıyosun 20 yaşında ama evlenince baya kilo almış oluyo, işte bunun nedenini merak ediyorum ben de :)
o zaman sen istisnasın kuzum :)Tamam bacim bende evlendikten sonrakinide yazdim...
Almadim aksine verdim yani
46 dan 43 e inmistim
iyi ki sen onlara uymamışsın canım boşver sen hep çıtır kal :) bi de böyleleri gelip sana derler ay saçını boyatsana ay saçının modelini değiştirsene diye :) ya ben üniverstedeydekn çok güzel saçlarım vardı kız arkadaşlarım ısrar kıyamet illa saçını boyat da boyat.. sonuç boyattım ve saçım hiç bizaman eski sağlığına kavuşmadıNedenini bilmiyorum ben kilo almadigim icin ama bana o giyim sac başla olgun gozukmeye özellikle cabaliyorlarmis gibi geliyor kilonun ustune birde o tarzı yapinca 20lik kız oluyor sana 30-35 yasinda kadın gibi. "Evli kadın" olunca böyle bir imaj gerektigini dusunuyor olabilirler.
Üstümüzdeki beğendirme eğosunu tatmin etmiş oluyoruz imzayla yaş ilerleyince tekrar eski benliğimize U dönüşü yapıyoruz evelallahmerhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
iyi ki sen onlara uymamışsın canım boşver sen hep çıtır kal :) bi de böyleleri gelip sana derler ay saçını boyatsana ay saçının modelini değiştirsene diye :) ya ben üniverstedeydekn çok güzel saçlarım vardı kız arkadaşlarım ısrar kıyamet illa saçını boyat da boyat.. sonuç boyattım ve saçım hiç bizaman eski sağlığına kavuşmadı
haha yerim seni ya ne tatlı yazmışsın :)Üstümüzdeki beğendirme eğosunu tatmin etmiş oluyoruz imzayla yaş ilerleyince tekrar eski benliğimize U dönüşü yapıyoruz evelallah
en güzeli valla.. zamanında ben koymadım mesafeyi, tabi yaş da küçük üniverstedeyim, hem saç hem makyaj bozdum doğallığımı :) cilt de bozuldu tabi, tekrar düzelticem diye canım çıktı :)Benim arkadaslarim yok. :)) Yani o laflari diyebilecek samimiyette yok diyeyim mesafeliyim ben. O yüzden kimse bisey demiyor.
haha yerim seni ya ne tatlı yazmışsın :)
rica ederimm :) :)Teşekkürler sizde çok tatlı sevmişsiniz beni
vaayy tebrik ederim sizi :) nasıl verdiniz kiloyu, ben de kilo vermeye calısıyorum da biraz :) anlatsanıza neler yaptınız :)Bende kiloluyum evlenirken de kiloluydum. Evlendikten sonra 13 kilo aldım eşimde 8 kilo aldı. Bizim kilo alma sebebimiz eşim her akşam iş sebebi ile geç geliyor yemeği geç yiyorduk eee yemekten sonra bir de çayın yanında çikolata abur cubur vs kilolar aldı başını gitti. Bazı geceler bi çılgınlık yapıp 12 gibi pizza söylerdik yada lahmacun ne aptalmisiz ya.... acıyorum o zamanki hallerimize. ( diyete basladim o aldığım 13 kiloyu itinayla verdim yetmedi 5 kilo dHa verdim. Dahada vericem inşallah. Şuan evlendiğim kilodan 5 kilo azım. Eşimde 8 kilo verdi ve evlendiği kiloda )) :)))
doğru bak ben de mutlu olduğum zamanlar çok yerim :) gerci depresyondayken de yerim.. yahu ben hep yiyorum ya ben mi anormalimMutluysan kilo alıyorsun bence. .
Etliyim, butluyum, mutluyum modu . .
doğru bak ben de mutlu olduğum zamanlar çok yerim :) gerci depresyondayken de yerim.. yahu ben hep yiyorum ya ben mi anormalimallahım evlenince napcam
haha gece gece sesli güldüm yaBende senin gibiyim oldum Yumoş gibi
haha gece gece sesli güldüm ya
off sorma ya, eğer kilo almıyo olsaydım şimdi neler neler yerdim:) hatta sipariş ederdim çünkü kendim yapamam şimdi, neyi sipariş edeceğimi söylemeyeyim senin de canın cekerAz yemeyi öğrenmem gerek. .
Şuanda canım neler çekiyor bilsen. .
Bizde de vardı öyle rivayetler ama malesef yok öyle bişey :)Tamam ama banlanırsam sebebi sensin bak
Ya şimdi kızlar arasında eskiden şöyle bir rivayet vardı, evlendikten sonra yani aslında düzenli bir cinsel hayat başladıktan sonra, e sevişiyorsun doğal olarak ve eşin göğüslerini okşadıkça göğüsler biraz daha büyürmüş falan gibi bişeydi, gerçekliği var mı bilmiyorum.Belki de küçük göğüslü kızları avutmak için söyleniyordu. Ortaokul lise yıllarıma döndüm birden gece gece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?