Merhaba. Yeni uyeyim ayagimin tozuyla ilk konumu aciyorum. Benim internetten takip ettigim biri var daha once bir kerenin disinda karsilasmisligim yok. Kendisi yazar, instagramda hatri sayilir bir takipci sayisi var. Adam tam benim istedigim gibi biri, yani hayal bile edemedigim bir es modeli. Simdi ben buna internet araciligiyla evlilik teklif etsem sacmalamis mi olurum?
Bide bu var tabiBakalım sen onun hayalindeki eş modeli misin
Su siralar fazla hayal dunyasinda geziyorum. Yani neden olmaz? İnternet uzerinden oldugu icin mi?Kendine eğlence arıyorsan et teklifini, ciddi bir beklentiyle soracaksan gülerim.
Bana gore yazar olmasi ve takipcisinin fazla olmasi degil onu ideal es sinifina sokan..takipçisi fazla olması,güzel sözler yazması ideal eş sıfatı vermezki.Direkt olarak evlilik teklifi yapsan seninle dalga geçer sadece.Gel seni tanıyayım bile demez.
İnterneti geçtim de, mesela benim yarın sokağa çıkıp yolda yürüyüşünü beğendiğim birini durdurup evlilik teklifi etmem neden saçma olursa bu da o yüzden saçma olur. Hiç tanışmadığımız için.Su siralar fazla hayal dunyasinda geziyorum. Yani neden olmaz? İnternet uzerinden oldugu icin mi?
Anladim.İnterneti geçtim de, mesela benim yarın sokağa çıkıp yolda yürüyüşünü beğendiğim birini durdurup evlilik teklifi etmem neden saçma olursa bu da o yüzden saçma olur. Hiç tanışmadığımız için.
Tarkan da hayranıyla evlendi işteEs kriterinizi değiştirmelisiniz. Adamin cevap vermesini gectim de sadece yazdıklarıyla tanıdığınız bir adamla evlilik hayali bana absürt geldi .
İlk adımın evlilik teklifi olması şart mı?Anladim.
IstisnalarTarkan da hayranıyla evlendi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?