Kadinlar evlilik teklifi edebilir ama ben??

Önce tanışmanız gerekiyor sanki. Bunun için çaba göster önce. Ama onun gözünde sen bir hayran fan gibi bişey olursun eminim

Adam fenomen sen ona evlilik teklif etcen bi kez gordun:) hmmmss bi dusuniim:)) yavrum bu hayal pilavini nerde yedin:) dm den at bakalim msj msjini okuyacak mi:)

valla benim bildiğim evlilik şöyle olur

iki insan birbirinden hoşlanır
görüşürler tanışırlar
zaman verirler
eğer sağlıklı bir ilişki olursa evliliğe bir kapı açılır
gidişattan bellidir zaten
sonra aileler tanışır vs
gün olur vakit gelir kısmetse

adamla bir kere oturdum evlenme teklif edicem deseydin ne saçma olurdu dimi

düşün ki sen adamın yüzünü dahi yalnızca fotolardan görmüşsün saçmalıgın nirvanası oldu bu

umarım fake değilsindir bir sürü dil döktüm sabah sabah

Konu sahibi banlanmis fake mi bilmiyorum da şunu soyleyim biraz fazla takipcisi olan erkekler böyle dmden evlilik teklif edenlerle gerçekten çok dalga geçiyor.

Ama şöyle de bir durum var bu kişi yazarmış sanırım önceden böyle biriyle iletişim kurmak imkansızdı artık böyle bir imkan varsa bence bunu da kullanmak gerek o yüzden ilgiyle takip ettiginizi kendisiyle tanışmayı çok istediğinizi anlatan mesaj atabilirsiniz. Bikac kere atın belki cevap alabilirsiniz

Hahahahah.

Bir de bizim Türk kızlarına kezban derler.Böyle bir cesaret başka hangi millette var arkadaş!

Öyle yapacağına ona bir kutu içinde çikolatalar ve güzel sözler yazılı küçük kağıtlar yaz ve gönder öyle bir anda evlilik teklifi etsen kabul edeceği varsa da kabul etmez bu şekilde biraz ilgi çekebilirsin

Su siralar fazla hayal dunyasinda geziyorum. Yani neden olmaz? İnternet uzerinden oldugu icin mi?
Hayır sizi tanımadıgı için. İnsan tanımadıgı birini meden cidddiye alsın ki tabi gel evlenelim diyecek değil heralde gercekten hayal dünyasında yasıyorsunuz

ben kim olduğunu anladım bahsettiğin yazarın romantik biri hep sevgi üzerine paylaşım yapan biri değil mi ? oysada değilsede bence gerek yok evlilik teklifine falan saçma olur yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…