Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
Evet işte burada şunu anlıyorum ben misal erkek eşine annesine kardeşine kızına vs hadi kalk bi çay koy diyeceğine hadi size çay koyayım demeli yani. Biz kadınları modern köle okarak görüyorlar. Aynı iş yüküne sahip bir kadın ve erkek neden eşit değil erkek 1000 tl alırken sırf kadınız diye niye 500 tl almak zorundayiz?Şimdi reklamlarda bile yazıyor "kadın kalk bir çay koydan fazlasıdır " diye.
Yani burada ki ince detay erkekler güzel söz söyleyip çiçek hediye alınca olay bitti kapandı sanıyor asla böyle olmamalı teşekkür edip eline sağlık demek yerine sen otur canım bulaşıkları ben yikayayim çamaşırı ben asayim çocuğa ben bakayım sen çık dolaş demeli ama yok işte bizim ülkemizde bu mümkün değil.
Erkek çocukları daha kundakta pohpohlaniyor elleri sıcaktan soğuğa geçmiyor bi taraflarını kaldırıp icecegi suyu bile kendi almıyor niye öyle yetişmiş bir KADIN tarafından :/
Önce bunu yikmaliyiz sonra zaten kadın hakları yerine gelecektir. Varsın kutlamasın eşiniz ama yardım ediyorsa size evde ne ala mutlu olun derim uzatmayın bence bu konuyu.