Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Şimdi reklamlarda bile yazıyor "kadın kalk bir çay koydan fazlasıdır " diye.
Evet işte burada şunu anlıyorum ben misal erkek eşine annesine kardeşine kızına vs hadi kalk bi çay koy diyeceğine hadi size çay koyayım demeli yani. Biz kadınları modern köle okarak görüyorlar. Aynı iş yüküne sahip bir kadın ve erkek neden eşit değil erkek 1000 tl alırken sırf kadınız diye niye 500 tl almak zorundayiz?

Yani burada ki ince detay erkekler güzel söz söyleyip çiçek hediye alınca olay bitti kapandı sanıyor asla böyle olmamalı teşekkür edip eline sağlık demek yerine sen otur canım bulaşıkları ben yikayayim çamaşırı ben asayim çocuğa ben bakayım sen çık dolaş demeli ama yok işte bizim ülkemizde bu mümkün değil.

Erkek çocukları daha kundakta pohpohlaniyor elleri sıcaktan soğuğa geçmiyor bi taraflarını kaldırıp icecegi suyu bile kendi almıyor niye öyle yetişmiş bir KADIN tarafından :/

Önce bunu yikmaliyiz sonra zaten kadın hakları yerine gelecektir. Varsın kutlamasın eşiniz ama yardım ediyorsa size evde ne ala mutlu olun derim uzatmayın bence bu konuyu.

Birakin sevgilimi etrafimda ki kimse kutlamadi ki, kutlanacak bir gun mu allah askina. Neymis kadinlar gunuymus :silah:
Lutfen bunun icin trip yapmayin, sizin gozunuz icine sevgiyle bakiyor mu? Gerisi bossss
Trip yapmadım ztn suratta asmadım sadece kafama takıldı

Bu günü kim çıkarttı bilmiyorum ama bunkdr gereksiz bir gün daha görmedim ben Hergun kadınlar günü anneler günü babalar günü neden bu zamanlara bunkdr değer veriyoruz

Bizim ev için verdiğimizde emek canım hediyeye gerek yok sözlü olarak söylenseydi gene yeterdi
valla ben de beklerdim acıkcası kutlamasaydı eşim , haklısın

ama bunu eşime güzellikle dile getirirdim

Konuyu ne kadar yalnış anlamışsın ve ne kadar yalnış anlatıyorsun herkes kocasını yerle bir etsin ne demek ya eleştirininde bir dozu var yaptığın yorum çok yalnış
burda birçok insan anlamıştır ne demek istediğimi
siz canınızın istediği gibi anlamaya devam edin

Aynı konuya birden fazla farklı cevaplar farklı tepkiler vermişsiniz onuda ben anlayamadım doğrusu baştan okuyunca konuyu attıgınız mesajları tek tek gördüm

Kendinize dert aramayin.yaw bosverin kadinlar gunu falan hergun kiymetinizi bilsin yeter.

bayılıyorsunuz konu saptırmaya böylelikle üste çıkmaya çalışıyorsunuz çok komik gerçekten
nerde farklı cevaplar vermişim bu arada

neyse benim eşim kutlamadı kutlu olsun dedi ben önemsemiyorum.. net

Hanımlar güzelce dile getirsek fikirlerimizi, yorum yazarken gerilip sinirlenmeye gerek yok değil mi?

Hanımlar güzelce dile getirsek fikirlerimizi, yorum yazarken gerilip sinirlenmeye gerek yok değil mi?
Bende bunu anlamıyorum zaten basit bir konu nasıl bu kadar eleştiri oklarına hedef oldugumu anlamadım

Dalga geçmek için yazmıyorum aynı şey çünkü.Hediye filan goturmeyin farklı gelişen cocuklara .O insanların varoldugunu, sizinle eşit şartlarda yaşayıp,eğitim alabilmesi,çalışıp varolabilmesi için her alanda devlet,STK ve vatandaslarca desteklenmesi gerektiğini bilin,ayrımcılığı gördüğünüzde siz razi olmayın en büyük armağan bu.Kadinlar günü için de boyle.Ayni pozisyonda ki iki yöneticiden kadın olan az maaş alsın,yükselmesinde önüne cam duvarlar örulsun .Evin reisi erkektir algısı dayatilsin ama anma günleri hediye panayirina çevrilip kadinlarin ağzına bir parmak bal calinsin."Anlamsiz olan bu balın tadina tav olup her sene aynı gün ağzını açıp bekler olmak"
+10000000000 .

Acıyarak verilecek ennnn pahalı güzel hediye , dürüstçe ve samimice verilecek bir selamın yerini tutamaz .

Ben takılmam kadınlar günü kutlamadığına falanbana iyi davransın sevgisini saygısını hissettirsin yeter

Eşim kutlamak için çiçek almak istedi aldırmadım. Kadınlar günü kutlanacak bir ülke değiliz henüz malesef..
"Annene al çiçek sevinsin" dedim. Ona aldı :)

Erkekler mi kutluyor? Biz kadınlar birbirimizin kutladık. Annem sabahın köründe mesaj atmış hatta. Bunu da erkeklerden beklemeyin artık

Hatırlandı. Ama eşim değil kv tarafından. Sağolsun bana bir saksı çiçeği hediye etti.
Ama eşim hatırlamadı diye hiç üzülmedim.
Kadınlar hatırlıyor bizde de,birbirimize hediyeler alıyoruz, arayıp kutluyoruz. Erkeklerin kutladığını hiç duymadım. Cunku emekçi kadınlar günü, önemli bir geçmişi var. Anlami kadina olan sevgi , aşk degil, kadınların birlik olup erkeklerle eşit haklar için mücadele etmesi.

Back
X