Kadınlar kadınların hayatını mahvetmeyin

azaro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
30
0
0
Muğla
evet kocam tarafından 4 sene önce ben kızımla tatildeyken aldatıldım hala kendime gelemiyorum.kocamın işleri bozulmuştu aslında içki içmezdi.fakat o yaz ara ara içmeye başlamıştı.arkadaş grubundan bi kız beni eve bırakırmısın demiş oda kıramamış saf!zaten gerisini hatırlamıyor.ilk önce kaldırımlara düşmüş kız gel eve nasılsa karın yok cekyatta uyur sabah işe gidersin demiş.sonra olan olmuş.bana itiraf ettiğinde ağlıyarak ben seni aldatmadım aslada aldatmam diyor.ama ben bunalıma girdim çünkü ondan hiç beklemiyordum.zamanla atlatmaya calışıyoruz bir kızımız var ilk önce onun için gitmedim zaten bırakmazdı.onca hakaretler ettim seni çok seviyorum diyor.bilmiyorum affedemiyorumda! :kızgın:

aradan 4 yıl geçmiş. madem o zaman gitmemişsiniz. şimdi unutmaya çalışın.
zaten gereken sıkıntıyı yaşatmışsınızdır ona.
kendinizi rahatlatmaya çalışın. en azından aşık olup yapmamış. yada bunu yapmak için o yaratmamış bu fırsatı diyerek kendinizi bunalımdan çıkarın.
elbette zordur. ama o an gitmediyseniz. lütfen şimdide hayatı zehir etmeyin kendinize. kızınızı düşünün.

aradan 4 yıl geçmiş. madem o zaman gitmemişsiniz. şimdi unutmaya çalışın.
zaten gereken sıkıntıyı yaşatmışsınızdır ona.
kendinizi rahatlatmaya çalışın. en azından aşık olup yapmamış. yada bunu yapmak için o yaratmamış bu fırsatı diyerek kendinizi bunalımdan çıkarın.
elbette zordur. ama o an gitmediyseniz. lütfen şimdide hayatı zehir etmeyin kendinize. kızınızı düşünün.

haklısınız aslında ama güven kırıldımı hiçbişi eskisi gibi olmuyo ve farkındamısınız bilmiyorum ama bu dönemlerde moda oldu bu en çok da bunun için paylaştım burası kadınlar kulubu birbirimizi en iyi anlayabileceğimiz yer evli erkeklerden uzak durulsun lütfen..! kimsenin vebalini almasınlar

haklısınız aslında ama güven kırıldımı hiçbişi eskisi gibi olmuyo ve farkındamısınız bilmiyorum ama bu dönemlerde moda oldu bu en çok da bunun için paylaştım burası kadınlar kulubu birbirimizi en iyi anlayabileceğimiz yer evli erkeklerden uzak durulsun lütfen..! kimsenin vebalini almasınlar

Öncelikle Allah kolaylık versin size.
Kadının düşmanı kadın demişsiniz ve bunu sizde doğrulamışsınız. Bakın sizde eşinize zerre kabahat yüklemiyorsunuz bu konuda, hemen bir kadını suçlamışsınız ve evli erkeklerden uzak durun demişsiniz. Ya evli erkekler? Onlarında bekar veya evli kadınlardan uzak durmaları gerekmiyor mu?
Eşiniz sizi aldatmış ve tek taraflı olarak size olayı anlatmış ona inanmışsınız. Ya anlattıkları doğru değilse, ya sırf hatasını diğer kadına yüklemek için size böyle bir şey uydurduysa.
Yani bu olayda her iki tarafta yarı yarıya suçlu.
Bundan sonra hayatınız asla eskisi gibi olmayacak. Eşiniz değil ağzıyla poposuyla havada kuş tutsa sizin aklınızda bu aldatma olayı her daim olacak. Güveniniz asla yerine gelmeyecek.
Hep söylüyorum aldatma ve şiddet evliliğin mutlaka bitirilmesini gerektiren 2 olgudur. Biz kadınlar yuvamız dağılmasın mantığı ile evliliğimizi sürdürüyoruz ama inanın bu en çok bizlere zarar veriyor.
Yıllarca beynimizde bir şüpheyle yaşamaya mahkum oluyoruz. Sinir harbi içinde git geller yaşıyoruz.
Bakın erkekler öyle mi? En ufak bir şeyde tekmeyi basıyorlar. Ne çoluk ne çocuk dinlemiyorlar.
Aynısını siz yapmış olsaydınız ve aynı mazeretlerle eşinizin karşısına çıksaydınız eşiniz hangi tavrı sergilerdi? Adım gibi eminimki şimdi 4 yıllık boşanmış bir kadın olurdunuz.
Siz affetmeyi seçmişsiniz, aradan 4 yıl geçmiş, öyleyse yapacağınız şey ya kuruntularınızla yaşayacaksınız yada geçmişe asla dönüp bakmayacaksınız.

4 yil az degil bence hala unutamadiysaniz
ya gidin yada piskolojik desten alin
belliki esiniz oldukca pisman
en iyisi unutup devam etmek bence

o-hooo bu halde bile hala başlığı kocana değil kadına açmışsın.
bir hesabın varsa erkeklerle görmelisin kadınlarla değil

Kadının düşmanı kadın demişsiniz ve bunu sizde doğrulamışsınız. Bakın sizde eşinize zerre kabahat yüklemiyorsunuz bu konuda, hemen bir kadını suçlamışsınız ve evli erkeklerden uzak durun demişsiniz. Ya evli erkekler? Onlarında bekar veya evli kadınlardan uzak durmaları gerekmiyor mu?
Eşiniz sizi aldatmış ve tek taraflı olarak size olayı anlatmış ona inanmışsınız. Ya anlattıkları doğru değilse, ya sırf hatasını diğer kadına yüklemek için size böyle bir şey uydurduysa.
Bundan sonra hayatınız asla eskisi gibi olmayacak. Eşiniz değil ağzıyla poposuyla havada kuş tutsa sizin aklınızda bu aldatma olayı her daim olacak. Güveniniz asla yerine gelmeyecek.
Hep söylüyorum aldatma ve şiddet evliliğin mutlaka bitirilmesini gerektiren 2 olgudur. Biz kadınlar yuvamız dağılmasın mantığı ile evliliğimizi sürdürüyoruz ama inanın bu en çok bizlere zarar veriyor.
Yıllarca beynimizde bir şüpheyle yaşamaya mahkum oluyoruz. Sinir harbi içinde git geller yaşıyoruz.
Bakın erkekler öyle mi? En ufak bir şeyde tekmeyi basıyorlar. Ne çoluk ne çocuk dinlemiyorlar.
Aynısını siz yapmış olsaydınız ve aynı mazeretlerle eşinizin karşısına çıksaydınız eşiniz hangi tavrı sergilerdi? Adım gibi eminimki şimdi 4 yıllık boşanmış bir kadın olurdunuz.
Siz affetmeyi seçmişsiniz, aradan 4 yıl geçmiş, öyleyse yapacağınız şey ya kuruntularınızla yaşayacaksınız yada geçmişe asla dönüp bakmayacaksınız.

katılıyorum +1

ilk önce kaldırımlara düşmüş kız gel eve nasılsa karın yok cekyatta uyur sabah işe gidersin demiş.sonra olan olmuş.

bu söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz? :D

erkekler aldatıldığı zaman karısına öfkeleniyor elalemin adamına değil.
kadınlar aldatıldığı zaman da kocasını koruyup elalemin kızına öfkeleniyor.
şimdi diyceksin ki "yoo kocamı korumuyorum ne alakası var ona da kızgınım"
bal gibi koruyorsun arkadaşım...

elalemin kızı gelip kocanın ırzına geçmedi ki..
gayet de isteyerek beraber oldu.
seven değer veren insan ne olursa olsun aldatmaz.
sen kocanı aldatmayı nasıl aklının ucundan bile geçirmediysen O DA GEÇİRMEMELİ.

hem şu soruyu sordun mu hiç:
sen kocanı aldatsaydın o seni affedicek miydi?

Kayınvalidemin bir akrabası boşandı geçenlerde.Duyunca şok olduk biz.İnanamadık gayet iyi anlaşan olumlu ılımlı dışardan bakıldığında mutlu mesut bir çiftlerdi.
İkinci çocuğunu yeni doğurduğu zamanlarda meğerse adam aldatmış,kadında iki çocuğum var ikiside küçük mantığıyla devam etmiş evliliğine.Kızı evlenip oğluda üniversiteyi bitirip askerliğini yapınca kadın hemen boşanma davası açmış.Açıklaması şu şekilde oldu kayınvalideme ben unutmadım hep kendimi bastırdım aldatıldığım gerçeğiyle.sigorta pirimimi ödedim,yatırımımı yaptım çocuklarımı büyüttüm okuttum şimdi artık bir adama ihtiyacım yok-er geç cezasını çekecekti..Çeksin şimdi..Ne kadar akıllı dedim kendi kendime helal olsun.:lepi:
Kadın unutamıyor zor oluyor diyorlar..
4 sene geçmiş eğer eşinizden şimdide şüphe etmiyorsanız psikolojik destekle aşmaya çalışın bencede.Herkesin ikinci bir şansa hakkı var çünkü.

evet kocam tarafından 4 sene önce ben kızımla tatildeyken aldatıldım hala kendime gelemiyorum.kocamın işleri bozulmuştu aslında içki içmezdi.fakat o yaz ara ara içmeye başlamıştı.arkadaş grubundan bi kız beni eve bırakırmısın demiş oda kıramamış saf!zaten gerisini hatırlamıyor.ilk önce kaldırımlara düşmüş kız gel eve nasılsa karın yok cekyatta uyur sabah işe gidersin demiş.sonra olan olmuş.bana itiraf ettiğinde ağlıyarak ben seni aldatmadım aslada aldatmam diyor.ama ben bunalıma girdim çünkü ondan hiç beklemiyordum.zamanla atlatmaya calışıyoruz bir kızımız var ilk önce onun için gitmedim zaten bırakmazdı.onca hakaretler ettim seni çok seviyorum diyor.bilmiyorum affedemiyorumda! :kızgın:

Canim cok zor oldugunu inan cok iyi biliyorum...kadini suclama durumuna gelince buna katilmiyorum...bende aldatilmis bir insanim cokta igrenc bir bicimde...ama sorumluluk tamamen esinin ..seni dusunmesi gereken o...kadinlari suclamaya devam ettikce kendimize ederiz bence...islerine gelince iradesiz zavalli olmayi kabul eden kocalarimiz suclu olan bence...ama bunlari artik atlatman lazim ...herkes hata yapabilir...guvenin cok zor oldugunu biliyorum ama baskada care yok devam karari aldiginiz zaman ...ben psikolojik yardim aldim ve halada aliyorum...bu olayi geride birakip hayatiniza devam etmeniz gerekiyor cok zor biliyorum ama baska turlude yasamanin imkani yok...yardim alin..buradada bu konulari konusmanin bir noktadan sonra yarari olmuyor malesef...cunku bazi arkadaslar empati kurmakta zorlaniyor hakli olarak ve bazen destek olmak isterken cok kirici olabiliyorlar bununda faydadan cok zarari oluyor...kendine iyi bak..

eşin içinde kötü niyet varmış ve ilk fırsatta gerçekleştirmiş eminim o pislik arkadaş grubunda buna benzer konularla erkekler gülerek ve böbürlenerek kadını_kızı yatağa atma hikayeleri anlatmaktadırlar utanmadan ve bazılarında kız evlatları olmasına rağmen bazılarda vicdanına yenik düşer sizin eşiniz gibi karar sizin ama burda kadını karalamayın ve suçlu eşinizi masum göstermeyin bir erkek kendine hakim olduğu sürece erkektir olamadığındada hayvandan farkı yoktur

sen yanında yokken kocan kız arkadaşlarıyla birlikte içtiğine göre, saten niyet baştan belliymiş..
kızın ne suçu var en azından o evli değil, istediğini yapar...
affetmişsin 4 yıl geçmiş, bu saatten sonra bunun için ayrılmazsın zaten,
o yüzden unutamasan da üzerini kapatmaya çalış, yoksa kendini yer bitirirsin ki, sanırım en sonunda çareyi kızı suçlamakta bulmuşsun...

Aynen.. olumunekankayizsmile

Evli barklı adamın elalemin çekyatında ne işi var??

evli bi adam bekar kızların olduğu ortamda ne işi olur yaaa
ateş barut misali bide gitmiş çekyatta yatmış
bunu unutmanız imkansız ayrılmak iistemiyorsanızda gidin bi psikolojik destek alın

madem affetmişsin bence de bir uzmandan yardım al
sürekli 4 yıl öncesini düşünüp kendini harap etme:1no2:
böyle yaparsan hastalık sahibi olursun.en güzeli zor da olsa eskiyi tamamen unutmak
bunun için de psikiyatra git destek al canım

2 iradesiz 2 terBiyesiz 2 ahlak yoksunu Bir halt yiyor, bunun sıkıntısını siz çekiyosunuz :delphin: Valla eşin seni hak etmiyor.. onun layiği evli adamlarla düşüp kalkan Basit kızlar Bence :delphin:

eşinizin maddi durumu kötü ve bu yüzden bunalımda, kendini alkole verdi

siz bunu umursamadan(?) tatile çıktınız

kocanız alkollu bi ortamdan beraber çıkıyorsa arkadaşiyla demek ki o bayan da sarhoş

hayır yani anlamadıgım kocanız melek de o hatun mu suclu bir tek
ki şu durumda ilk suclanacak kişi eşinizdir
cunku sizi o enterese eder, 2. 3. sahislar değil
insan evvela kendi kümesindeki horozu terbiye etmelidir, komşunun kümesindeki tavuğu değil kaydirigubbakcemile
yap et kıl sonra da zırım zırım zırla
neymiş "sarhoştum hatırlamıyorummafoldumben" yemezler sengözlerimebaksanab

Kayınvalidemin bir akrabası boşandı geçenlerde.Duyunca şok olduk biz.İnanamadık gayet iyi anlaşan olumlu ılımlı dışardan bakıldığında mutlu mesut bir çiftlerdi.
İkinci çocuğunu yeni doğurduğu zamanlarda meğerse adam aldatmış,kadında iki çocuğum var ikiside küçük mantığıyla devam etmiş evliliğine.Kızı evlenip oğluda üniversiteyi bitirip askerliğini yapınca kadın hemen boşanma davası açmış.Açıklaması şu şekilde oldu kayınvalideme ben unutmadım hep kendimi bastırdım aldatıldığım gerçeğiyle.sigorta pirimimi ödedim,yatırımımı yaptım çocuklarımı büyüttüm okuttum şimdi artık bir adama ihtiyacım yok-er geç cezasını çekecekti..Çeksin şimdi..Ne kadar akıllı dedim kendi kendime helal olsun.:lepi:
Kadın unutamıyor zor oluyor diyorlar..
4 sene geçmiş eğer eşinizden şimdide şüphe etmiyorsanız psikolojik destekle aşmaya çalışın bencede.Herkesin ikinci bir şansa hakkı var çünkü.

Valla şekerim katılamıycam bu yorumuna. Nolacak peki geçen seneler.yaşananlar (kadın tarafından bakıyorum tabi olaya, yaşanan sinir harpleri) Kadın eski kadınmı, yoooo hayır. İlk başta bitirseymiş keşke. Doğru olanı yapmış ama biraz geç kalmış.

Back
X