Kadınlar kadınların hayatını mahvetmeyin

09-04-2010, 03:55

Bizdeki konuyu açma tarihi bu,söylermisiniz nasıl 2 sene birden ilerleyebildi daha üzerinden 25 gün geçmiş aynı mesajı yazalı..

yani bu durumda evli erkekle beraber olan bayan bekarsa kadının hiç suçu yok mu? o nasılsa bekar kimseye sorumluluğu yok bölemi düşünmemiz gerekiyor.evli adamlarla beraber olan bayan sadece kendini düşünmüş olmuyomu belki adam onun yüzünden karısından soğucak ona davranşları değişcek kadın bunu mutlaka hissedicek ve işte mutsuzluk...:(

yazmadan geçemedim.. gerçekten hayata bu kadar pembe mi bakıyorsunuz? ne yani, iyi günde- kötü günde yanınızda olmaya söz veren, ortak bir çocuğunuzun olduğu insan, evli ve sorumlu olduğu kadını düşünmeyecek de elin ne idüğü belirsiz insanı mı düşünecek?? neden?? sadece hemcinsiniz olduğu için, kendini bile düşünmeyen birinin, evdeki o eşin hislerini anlamasını istemek fazla iyimser bir düşünce olmaz mı??

merak ediyorum acaba bi gün bu tarz aldatma konusu açılırken başlık "kadınlar hep kadınları suçlamayın tek suçlu onlar değil"die bi başlık atılacak mı

Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama aynı arkadaş isim vermicem benim mod olduğum bir sitede nikini de verebilirim 28aysegül82 nikiyle bu konunun aynısını 2 yıl farkla açtı,ne derece doğru ne derece yanlış bilemiyorum kimsenin günahını almak istemem .

Kendisi umarım mantıklı bir açıklama yapar hem orda hem burada

Buyrun bu da bizim sitemize atmış olduğu mesajı

Burayı da bu mesajı burda okumuş olan bir arkadaştan öğrendik kendisi gelip burdada aynı mesajın 2 yıl farkla açıldığını söyledi

Mesajım sonlarda kaldı gözünüzden kaçmasın dedimşakkıdı

arkadaşkarım fikirlerinize saygı duyoyorum ayrıca bana yardımcı olamaya çalıştığınız içinde tşk ediyorum..kızmayın ama ben suçu hep bayanda buluyorum erkek nefisi ile kadınınki aynı değil karşımızdaki erkek ne kadar bize çekici gelsede kendimizi tutabiliyoruz hakim olabiliyoruz bu yuzden böle biii başlık açtım erkek ister kadın hayır derse böle aldatma durumları oluşur mu sizce biz yapıyoruz haksız mıyım sizce?bilmiyorumkismile

Mesajım sonlarda kaldı gözünüzden kaçmasın dedimşakkıdı

evet ilginçCADIARZUbi açıklama yapacaktır sanırım

Okuyup okuyup gitti ama bakalım umarım mantıklı bir çıklaması vardır,sanmıyorum amaCADIARZU

ya hakketten anlamıyorum nerdeyse kocasını aklayacak.ortada bi suç var ve bu suç 2 kişinin işleyeceği tarzda bi suç.yalnız tabirime bakın bi:1:ama suçlanan tek kişi gibi burda

Kocan aldatsın sen git sadece karşı tarafı suçla.

Aldatma ne zamandan beri tek kişilik iş haline geldi

Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama aynı arkadaş isim vermicem benim mod olduğum bir sitede nikini de verebilirim 28aysegül82 nikiyle bu konunun aynısını 2 yıl farkla açtı,ne derece doğru ne derece yanlış bilemiyorum kimsenin günahını almak istemem .

Kendisi umarım mantıklı bir açıklama yapar hem orda hem burada

Buyrun bu da bizim sitemize atmış olduğu mesajı

Burayı da bu mesajı burda okumuş olan bir arkadaştan öğrendik kendisi gelip burdada aynı mesajın 2 yıl farkla açıldığını söyledi

evet harfi harfine aynı mesaj sadece sayılar degişik ..hayret..şaşırmış olabilirmi
.

Ya aynı kişi bizle kafa buluyor diye düşünüyorum ki başka yerlere de farklı niklerle aynı konuyu açmış olabilir diye düşünmüyor değilim

Yada bizim sitede gördü konuyu burda açtı iki ihtimalden biri bence

Yılı neden değiştirdi acaba ben asıl onu merak ediyorum gerçek yalan hadi neyse de

böyle konulara yorum yapmam ama dayanamadım konunun başlığını erkekler eşlerinizin hayatını mahvetmeyin olmalıydı bence, hep derler ya kocacım ben sana güveniyorum ama dışardaki kızlara güvenmiyorum, o çok güvenilen erkekler aldatıyor genelde.birde şu vardır dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşinden koşmaz, kardeşim erkeğin sorumlulukları varsa bi eşi varsa dişi ne yaparsa yapsın gitmemeli eşini sorumluluklarını göz önüne getirmeli, ben inanmıyorum nefsine hakim olamıyor diyenlere, ne demek nefis ya o zaman bizde her yakışıklının üstüne atlayalım onlarınki nefiste biz,mki değilmi :) bu olayda her iki tarafta suçlu tabiki ama en çok kocanız suçlu bence, dizi gibi arkadaşlarla dışarı çık iç sarhoş ol o guptan biriyle yat sonra gel eşine çok sarhoştum de, çok sarhoştu madem kızın evinin yolunu nasıl buldu sordunuzmu

4 yıl önce olmuş olay. Bu durumu aşamadığı için o siteye 2 yıl önce de açmış olabilir mi?

iste insan her seyi kaldirabilirde aldatilmayi kaldiramaz diye düsünüyorum ALLAH kimseye böyle bi aciyi tattirmasin cok zor bi durum =((

Bu kadın nefsine hakim olur adam olamaz olayı
sadece işin erkeklerin lehine cafcaflanmış kısmı..
Bu işi yapan 1 kadın 1 erkek, eşit kafasızlık.

Siz zaten affedip süngeri çekmeye çalışmışsınız,
içinizde bir uhde kalmış normal olarak,
kendinizi rahatlatmak adına sadece kadına suç buluyorsunuz..
Erkeklerin nefsini bozup(?) ayartacak kadın tipi avına çıkacağınıza,
önce kocanızı dizginleyin..

Back
X