Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bu durumda evli erkekle beraber olan bayan bekarsa kadının hiç suçu yok mu? o nasılsa bekar kimseye sorumluluğu yok bölemi düşünmemiz gerekiyor.evli adamlarla beraber olan bayan sadece kendini düşünmüş olmuyomu belki adam onun yüzünden karısından soğucak ona davranşları değişcek kadın bunu mutlaka hissedicek ve işte mutsuzluk...![]()
Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama aynı arkadaş isim vermicem benim mod olduğum bir sitede nikini de verebilirim 28aysegül82 nikiyle bu konunun aynısını 2 yıl farkla açtı,ne derece doğru ne derece yanlış bilemiyorum kimsenin günahını almak istemem .
Kendisi umarım mantıklı bir açıklama yapar hem orda hem burada
Buyrun bu da bizim sitemize atmış olduğu mesajı
Burayı da bu mesajı burda okumuş olan bir arkadaştan öğrendik kendisi gelip burdada aynı mesajın 2 yıl farkla açıldığını söyledi
arkadaşkarım fikirlerinize saygı duyoyorum ayrıca bana yardımcı olamaya çalıştığınız içinde tşk ediyorum..kızmayın ama ben suçu hep bayanda buluyorum erkek nefisi ile kadınınki aynı değil karşımızdaki erkek ne kadar bize çekici gelsede kendimizi tutabiliyoruz hakim olabiliyoruz bu yuzden böle biii başlık açtım erkek ister kadın hayır derse böle aldatma durumları oluşur mu sizce biz yapıyoruz haksız mıyım sizce?bilmiyorumkismile
Mesajım sonlarda kaldı gözünüzden kaçmasın dedimşakkıdı
siz neden bu kadar sinirlendiniz ki ben evli erkeklere olan kadınlar için yazdım o başlığı...
Arkadaşlar kafanızı karıştırmak istemem ama aynı arkadaş isim vermicem benim mod olduğum bir sitede nikini de verebilirim 28aysegül82 nikiyle bu konunun aynısını 2 yıl farkla açtı,ne derece doğru ne derece yanlış bilemiyorum kimsenin günahını almak istemem .
Kendisi umarım mantıklı bir açıklama yapar hem orda hem burada
Buyrun bu da bizim sitemize atmış olduğu mesajı
Burayı da bu mesajı burda okumuş olan bir arkadaştan öğrendik kendisi gelip burdada aynı mesajın 2 yıl farkla açıldığını söyledi
melekler korusun canım sen o bahsettigin sitede modmusun?
09-04-2010, 03:55
Bizdeki konuyu açma tarihi bu,söylermisiniz nasıl 2 sene birden ilerleyebildi daha üzerinden 25 gün geçmiş aynı mesajı yazalı..
4 yıl önce olmuş olay. Bu durumu aşamadığı için o siteye 2 yıl önce de açmış olabilir mi?