Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azaro cevap verirseniz sevinicez,burdasınız,sizden cevap bekliyoruz.
merhaba bu durum canım kankamın başına gelmiş bi durum ayrıca bi benzeri de benim başımda ben durumumu halletim ama ona bazı gerçekleri göstermek ve diğer kadınların neler düşündünü göstermek istedim karışıklığa sebep olduysam kusura bakmayın bi art niyetim yok yanlış anlaşılma olmasın lütfen
Peki anlamadığım neden birinde 2 diğerinde 4 yıl,kankanızla birebir aynı olayı mı yaşadınız benmi yanlış anlıyorum
merhaba bu durum canım kankamın başına gelmiş bi durum ayrıca bi benzeri de benim başımda ben durumumu halletim ama ona bazı gerçekleri göstermek ve diğer kadınların neler düşündünü göstermek istedim karışıklığa sebep olduysam kusura bakmayın bi art niyetim yok yanlış anlaşılma olmasın lütfen
benim 4 yıl önceydi o ise benim yaşadıklarıma benzer durumu yaklaşık 2 yıldır cekiyo tabiki aynı olayı yaşamadım ama adı aldatılma olay farkeder mi ki onun ki koltukta benim ki yatak da yada başka yerde önemli olan gururumuz ve inan çok yıpratıcı
benim ki burdan anlatılcak bi durum değil gerçekten...tabi herkesin yaşadığı kendine ama olay önemli değil önemli olan içimizde kopan fırtınalar..aldatılma olayını yaşayan bayanların yorumlarına dikkat ederseniz onlar ne kadar sevecenlikle yaklaşmışlar anlayışlılar oysa aralarda beni suçlayan da var ben gerçekten şaşırtıcı yorumlar okudum iykide açmışım bu konuyuYine de keşke kendi durumunuzu ayrı onunkini ayrı anlatsaydınız,netice de herkesin farklı yaşanmışlıkları var değil mi?
Ona göre de cevap alırdınız.
09-04-2010, 03:55
Bizdeki konuyu açma tarihi bu,söylermisiniz nasıl 2 sene birden ilerleyebildi daha üzerinden 25 gün geçmiş aynı mesajı yazalı..
arkadaşkarım fikirlerinize saygı duyoyorum ayrıca bana yardımcı olamaya çalıştığınız içinde tşk ediyorum..kızmayın ama ben suçu hep bayanda buluyorum erkek nefisi ile kadınınki aynı değil karşımızdaki erkek ne kadar bize çekici gelsede kendimizi tutabiliyoruz hakim olabiliyoruz bu yuzden böle biii başlık açtım erkek ister kadın hayır derse böle aldatma durumları oluşur mu sizce biz yapıyoruz haksız mıyım sizce?bilmiyorumkismile
yani bu durumda evli erkekle beraber olan bayan bekarsa kadının hiç suçu yok mu? o nasılsa bekar kimseye sorumluluğu yok bölemi düşünmemiz gerekiyor.evli adamlarla beraber olan bayan sadece kendini düşünmüş olmuyomu belki adam onun yüzünden karısından soğucak ona davranşları değişcek kadın bunu mutlaka hissedicek ve işte mutsuzluk...![]()