Kadınlar kadınların hayatını mahvetmeyin

konu sahibesinin ya konusu fake nabız ölçüyor
yada kafa buluyor:kahve:

Son düzenleme:
Azaro cevap verirseniz sevinicez,burdasınız,sizden cevap bekliyoruz.

merhaba bu durum canım kankamın başına gelmiş bi durum ayrıca bi benzeri de benim başımda ben durumumu halletim ama ona bazı gerçekleri göstermek ve diğer kadınların neler düşündünü göstermek istedim karışıklığa sebep olduysam kusura bakmayın bi art niyetim yok yanlış anlaşılma olmasın lütfen

merhaba bu durum canım kankamın başına gelmiş bi durum ayrıca bi benzeri de benim başımda ben durumumu halletim ama ona bazı gerçekleri göstermek ve diğer kadınların neler düşündünü göstermek istedim karışıklığa sebep olduysam kusura bakmayın bi art niyetim yok yanlış anlaşılma olmasın lütfen

Peki anlamadığım neden birinde 2 diğerinde 4 yıl,kankanızla birebir aynı olayı mı yaşadınız benmi yanlış anlıyorum

Üstelik arkadaşımın başına geldi ona akıl verebilir misiniz olarak yazabilirdiniz,nedne kendinniz yaşamış gibi yazdınız

Peki anlamadığım neden birinde 2 diğerinde 4 yıl,kankanızla birebir aynı olayı mı yaşadınız benmi yanlış anlıyorum

benim 4 yıl önceydi o ise benim yaşadıklarıma benzer durumu yaklaşık 2 yıldır cekiyo tabiki aynı olayı yaşamadım ama adı aldatılma olay farkeder mi ki onun ki koltukta benim ki yatak da yada başka yerde önemli olan gururumuz ve inan çok yıpratıcı

benim 4 yıl önceydi o ise benim yaşadıklarıma benzer durumu yaklaşık 2 yıldır cekiyo tabiki aynı olayı yaşamadım ama adı aldatılma olay farkeder mi ki onun ki koltukta benim ki yatak da yada başka yerde önemli olan gururumuz ve inan çok yıpratıcı

[SIZE=""]

[/SIZE]
[SIZE=""]arkadasım keske konuyu acarken acıklamalı olarak yazsa ıdın
ben sızın yazdıklarınızı okudukca aklım karısıyor hangınız hangı olayı yasadı ben anlayamadım kusura bakma aldatılmak tabıkı kotu bır olay
ama sızın yazdıklarınızdan sonra siz kendınıze mı fıkır yoksa arkadasınıza mı fıkır ıstıyorsunuz bunu cozemedım sorun bende sanırım pardonCADIARZU

[/SIZE]
[SIZE=""]

[/SIZE]
[SIZE=""]

[/SIZE]

kafan karışmasın tatlım ben durumumu çözmüş olsam bile halen içimde o da kurtulsun istiyorum...ama çok farklı görüşler aldım bu kadar cvp alıcağımı düşünmüyodum fikir veren herkese tsk ederim

Yine de keşke kendi durumunuzu ayrı onunkini ayrı anlatsaydınız,netice de herkesin farklı yaşanmışlıkları var değil mi?

Ona göre de cevap alırdınız.

Son düzenleme:
Yine de keşke kendi durumunuzu ayrı onunkini ayrı anlatsaydınız,netice de herkesin farklı yaşanmışlıkları var değil mi?

Ona göre de cevap alırdınız.
benim ki burdan anlatılcak bi durum değil gerçekten...tabi herkesin yaşadığı kendine ama olay önemli değil önemli olan içimizde kopan fırtınalar..aldatılma olayını yaşayan bayanların yorumlarına dikkat ederseniz onlar ne kadar sevecenlikle yaklaşmışlar anlayışlılar oysa aralarda beni suçlayan da var ben gerçekten şaşırtıcı yorumlar okudum iykide açmışım bu konuyu

konu fake olsun veya olmasın.. Evdeki eşi ve evin huzurunu düşünme görevini karşıdaki kadına yıkıp, "benim kocamın nefsi var" diye erkeklerin sırtını sıvazladıkça, bu konuları burada çok okuruz daha.. :umursamaz:

arkadaşkarım fikirlerinize saygı duyoyorum ayrıca bana yardımcı olamaya çalıştığınız içinde tşk ediyorum..kızmayın ama ben suçu hep bayanda buluyorum erkek nefisi ile kadınınki aynı değil karşımızdaki erkek ne kadar bize çekici gelsede kendimizi tutabiliyoruz hakim olabiliyoruz bu yuzden böle biii başlık açtım erkek ister kadın hayır derse böle aldatma durumları oluşur mu sizce biz yapıyoruz haksız mıyım sizce?bilmiyorumkismile

Peki eşinizin içinde varsa, kaç tane kadın eşinize hayır diyecek.
Neden erkeklere bu anlamda saf gözüyle bakıyorsunuz.
Ortada birşey varsa, karşılıklı bir eylemdir.
Ne kadın, ne de erkek daha az suçlu ya da suçsuzdur.
Ama siz yükü sadece kadına atıyorsunuz.
Saf olan kocalar azıcık nefislerine sahip çıksa.
Ayrıca eşinizin böyle bir niyete girmesi, eyleme geçmemesi bile yeterli aldatma için.
Birinde yapmaz, ikincisinde yapmaz, kusura bakmayın ama kadınlarda melek ruhlu değil,
kadınlarda da nefis var, illa nefis diye bakacaksanız olaya,
eninde sonunda biri evet dedi mi, eşiniz bu işi yapacak demek ki.
Kimse çocuk değil, kimse kimseyi kandıramaz.
Eşinizle devam etmek adına bu kadar saçma nedene sığınmanın anlamı yok.
Devam etmek istiyorsanız edersiniz, ama bu kadar saçma bir nedene sığınmayın bari.

e ne yapacagını bılemeycek kadar ıctıyse kadınla yattıgından nasıl emın olabılıyor belkıde kadının gozu var evlılıgınızde?????belkı esınızı ben solıcem esıne dıye tehdıt ettı esınde o soylemeden yolunu yaptı hüngür sakır agladı pısmanım falan dedı.ıkı durumdanda emın olucagınız bılgıler varmı elınızde????bırde merak ettım esınız kutlamamı yapıyomus sız tatıle gıttınız dıye dogru durust ıcmeyen adam o kadar ne yaptıgını bılmeyecek kadar içmiş...

Aldatma durumlarında sorumlu taraf önce evli olan kişidir.

Erkek veya kadın. İlk suçlu, karım veya kocam yuvam ben evli biriyim diyen ve ilk nefsini tutması gereken kişi evli olan kişidir. Evlilik yolunda gitmiyorsa önce konuşarak halledilmeye çalışılır olmuyorsa boşanılır..

Ayrıca nerden biliyorsunuz kocanızın yüzüğünü çıkarıp kendini bekar olarak tanıtmadığını ve iş aldatmaya gelince birbirinin arkasını kollayan erkeklerin yani kocanızın erkek arkadaşlarının bu yalanı devam ettirmediğini. Evli erkeklerin genelde yaptığı birşeydir bu, kendini bekar olarak yutturmak. Bekar kızların işi yok da parmakta yüzük izi mi arayack, adamın kimliğini mi kontrol edecek. Baktık adam bekar çıktı e o adam bir daha bizim yüzümüze bakar mı. Evli olduğu ortaya çıkana kadar da zaten ilşki yürümüş oluyor..

Böyle boşanamayan kadınların kendilerini rahatlatmak adına kocalarıyla oturup konuşmak veya evliliğine çeki düzen vermek yerine hemen karşı tarafı suçlaması ne trajikomik.

Ne zamandan beri kadınlar zorla erkeklerin ırzına geçer oldu ayrıca. Nefsini tutamayacak kadar içmeseymiş madem. Çevredeki tüm kadınlar da zaten çok meraklı evli erkekleri ayartmaya. Böyle mi düşünüyorsunuz cidden :))

İşi hemen erkeğin nefsine atıp, erkekleri temize çıkardıkça bu olayların önünü açıyorsunuz bilmeden. Neden erkekler masum görülür ve bu kadar pohpohlanır bu toplumun genelinde...

Son düzenleme:

Bu konu 'yaprak dökümü'nden esinlenip açılmış sanırım. Sadece nabız yoklamak.
Bazı gerçekler dediğiniz sadece kadınların suçlu olduğunu kanıtlamak mı?
Yani ' ben buna inandım ve mutlu mesut yaşamaya devam ediyorum, kanka sen de böyle düşün de içinde kocana karşı bir kin kalmasın' durumu mu?
Evet evlilik devam edecekse çeşitli teselli yolları bulunur tabii ki.
Bu açıklama ile açtığınız konunun bir ilgisi yok.

erkek nefsine kadin kadar basa cikamaz diye bir sey yok
hep bu masallarla kadini sindirdiler..
yok kadinin sucudur yok kadin erkegi ayartmistir
yok oyle bir sey
i k i s i n i n sucu!
kadin iyi biri olsa bakmaz
erkek iyi bir erkek olsa yapmaz bu kadar basit!
kadinla erkek birbirlerini tesfik ettiler..
kocami ayarttilar diyenlere sinir oluyorum..
birde evli oldugunu bilmiyordum diyen kadinlara
yada evli oldugunu bile bile o erkekle olan kadinlara..
bizim toplumda eviliik kutsal bir sey (lafta)
fedakarlik isteyen masrafli bir sey
evli erkeklerle fingirdesenler genelde egolarini tatmin ediyorlar
sanirim!
onca yillik karisina beni tercih ediyor dusuncesi
evinde mutlu degil ben onu mutlu ediyorum dusuncesi..
bilmiyorum ben oyle yorumluyorum..
kocalarini aldatan kadinlarda sasirtaca kadar cok ama
lanet gelsin amasi var..
esler birbirlerini kandirip baskalariyal dusup kalkmayi daha kolay saniyorlar
ama durust olup isi bitirmek daha kolay degilmi?

yani bu durumda evli erkekle beraber olan bayan bekarsa kadının hiç suçu yok mu? o nasılsa bekar kimseye sorumluluğu yok bölemi düşünmemiz gerekiyor.evli adamlarla beraber olan bayan sadece kendini düşünmüş olmuyomu belki adam onun yüzünden karısından soğucak ona davranşları değişcek kadın bunu mutlaka hissedicek ve işte mutsuzluk...:(

benim demek istediğim kadın adamın evli olduğunu bilmiyorsa onda suç yoktur yani kadın bekardır erkeği de bekar sanıyordur o anlamda dedim yoksa kadın bile bile evli adamın peşindyse suçsuz olabilir mi ama biri bekar diğeri evliyse evli olan her zaman daha fazla suçludur
yani suçun tamamı 8 ise evli olanın suçu 5 bekarınki 3 tür anlamında

valla arkadasim belkide ilk defa sert bir yorum yapmak geldi icimden...birakin Allah askina su erkek nefsini tutamaz , disi kuyruk sallamasa , vs.vs.vs. masallarini erkegin elinin kiridir...gidin ya isinize ..bende aldatildim ...ama lutfen kafanizi deve kusu gibi gommeyelim boyle yaaa..ya kotu bir duygu diyorum ustune gitmiyim diyorum ...ama kabul et artik yaaa esin buna engel olabilirdi olmadi ..hataydi suydu buydu...ama olmadiiii....bu dusunceyle yetistirilmis erkekler su an bizim kocalarimiz...ve boyle giderse korkarim bu dusunceyle yetistirilmis cocuklarimiz olacak ...ve malesef bu meseleler hic degismeyecek...bosan demiyorum bosanma ..bende bosanmadim sonucta ...kedime gore sebeblerim vardi...ama hic kusura bakma esiminde elinin kiri degil...bosanma ...terapi al ...bir seyler yap..ama olani oldugu gibi kabul et...bence esinin karsisindaki insanin size olan sorumlulugu sifir....

konu fake midir bilmiyorum da gercekse sunu sormak istiyorum. daha o kizin evine gitmeye gelmeden once pardon ama esinizin bekar kizla icki masasinda ne isi varmis ?? kiz zorla mi oturtmus ta icirmis silah zoruyla ? eger bahanesi alkolse... bence siz bu 4 sene icinde de aldatilmissinizdir

Back
X