Kadınlar kadınların hayatını mahvetmeyin

hala mı bu konu sempatiksalakcinni ee kadınları taşlama aşamasına geldik mi sempatiksalakcinni

Ne bu Kadinlarin hali.Bu kadar yükü nasil tasiyoruz?
Bizlerin cilesi asla bitmeyecek anlasilan.

eşiniz şuçlu ama gerçekten evli olduğunu bile bile bir adamla ilişkiye bir kadın giriyorsa ondan ne ahlak ne terbiye vardır aşağılık kadınlar bir gecelik ilişki yaşarlar erkeklerde şuçlu tabiki ama ben bir anne olarak kadınları affedemiyorum bence siz bu konuyu unutup devam edin aradan çok zaman geçmiş..

yuva yikanin yuvasi asla olmuyor gün geliyor allahta ayni aciyi ona tatiriyor ona

kadinlar kadinlari eziyor kadinlar kadinlarin mutsuz olma sebebi

bu ister kaynana ister görüce yenge isterse kocanin güzel taze sevilisi olsun:84:

tek suçlu eşiniz.ve ona yok nefismiş,yok tutamazmış kendini,yok efendim tüm suç kadındaymış... gibi bahanelerle eşinize sadece saflığı yakıştırdığınız için sizde suçlusunuz bana göre.ya tek suçlu adamdır.kadın evli olduğunu bilsin yad bilmesin onunla yatsın yada yatmasın umurumda olmaz.eşim hata yaptıysa kimseye suç bulamam.çünkü beni diğer kadınlar değil sadece eşim ilgilendirir.oda ya nefsine hakim olacak yada hiç evlenmeyecek kardeşim gitsin istediğiyle yatsın kalksın.ama yok hem evlenip hemde yapacağımı yaparım dersede eşini kaybedicek.yok öyle hikaye yaa yok alkollüymüş yok nefisi durmamış yok kadın zorlamış.masallara inanmak isteyenler için süper bi hikaye.ama aklı başında ve kendine güvenen hiçbir kadının bunu kabul edeceğine inanmıyorum!!!

bu konuda yani aldatılma konusunda her iki şahısta suçludur bunu kabul edelim öncelikle..

ama ben aldatılanın çektiği acı kadar aldatanın da acı, vicdan azabı çektiğine inanıyorum..

eğerki evliliğiniz sorunsuz ve güzel gidiyorsa ve böyle mutlu bir evlilikte aldatılma olayı yaşandıysa;
karar vermek için evliliğinize bakmanız gerekli gerçekten mutluysanız devam etmek için kendinize bir şans verin.. devam etmek için kendinizi deneyin

aldatılma olayını dürüstçe karşılıklı konuşun ve gerçekten eşinizin pişman olduğuna,sizi sevdiğine inanıyorsanız devam edin,bir süreç koyun bakın o süreç içerisinde evliliğinize..
ayrıca bir çocuk var ortada onuda düşünün,çocuk için boşanmak mı daha iyi devam etmek mi bir sorun kendinize..
zaten aradan bir zaman geçmiş sizde bu zaman içerisinde evliliğiniz iyi gittiyse geriye dönüp kendinizi üzmeyin olan olmuş unutmaya ve mutlu olmaya çalışın..

ve unutmayalım ki hayatta insanın başına herşey gelebilir,hayatta ne kadar kötü şeyler var ne acılar var..
ve ben şuna inanırım ne kadar istemesek de kendimizi zorlasak da bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil..
eğer ki bazı olayları yaşamamız gerekiyorsa ne yaparsak yapalım yaşıyoruz..

size tavsiyem eğer ki şuan evliliğinizde bir sorun yok ve eşiniz size hakettiğiniz değeri gösteriyor ve iyi bir eş,baba ise devam edin ve kendinizi üzmeyin bebeğinize sarılın daha mutlu olacaksınızdır..
bazı durumlarda insanın çocuğuna sarılması onunla zaman geçirmesi en iyi ilaçtır .

mutluluklar dilerim

katılıyorum +1

bu söylediğinize kendiniz inanıyor musunuz? :D

erkekler aldatıldığı zaman karısına öfkeleniyor elalemin adamına değil.
kadınlar aldatıldığı zaman da kocasını koruyup elalemin kızına öfkeleniyor.
şimdi diyceksin ki "yoo kocamı korumuyorum ne alakası var ona da kızgınım"
bal gibi koruyorsun arkadaşım...

elalemin kızı gelip kocanın ırzına geçmedi ki..
gayet de isteyerek beraber oldu.
seven değer veren insan ne olursa olsun aldatmaz.
sen kocanı aldatmayı nasıl aklının ucundan bile geçirmediysen O DA GEÇİRMEMELİ.

hem şu soruyu sordun mu hiç:
sen kocanı aldatsaydın o seni affedicek miydi?
aynen katılıyorum ''eşimle bu konuyu hep tartışırız o beni kızdırmak için hep birşeyler söyler ama ben onu kızdırmak için aynı şeyleri kendi tarafımdan söyleyince köpürür bende yaaa nasıl oluyormuş sen söylerken ii oluyodu ama beni anlarsın buşekilde işte ve bidaha beni kızdırmak için böyle şeyler söyleme dedim ve ogün bugündür hiç ağzını açmaz(mesela tvde bir kız görür o kızla ilgili bişeyler söyler kızıcamı biliyoya hoşuna gidiyo beni sinirlendirmek neyse bende bi erkekle ilgili bişeyler söylerim mesela aa ne kadar yakışılı falan diye oda hemen sinirlenir mesele bu)ama sana katılıyorum suç eşlerde kadınları suçlamayın eşiniz istemeseydi o kızı evine bırakmazdı bile yaaa!!
Aynen.. olumunekankayizsmile

Evli barklı adamın elalemin çekyatında ne işi var??

aynen katılıyorum faso fiso:27::27:

Son düzenleme:
Back
X