kadınlar kahvesi

kız sus kahkaha attım adamım uyanacak şimdi bismillah delirdi benmki diye
sorma işte o benle ben yaşıyorum birde
hee bır de yengeçlerin beynının içinde bır yer vardır, oradan beslenırler
bu dunyaya çok farklı bakarlar ömür törpüleri duygusal çöküntüler

buraya foto at yorum yapalım görmeden pek mumkun degıl

Kusturtma yapılması lazım ama sen yapamazsın kuoföre git

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

her burcu kızdıran cümleler var, yazıyım mı sizede:)
varmısınız kızmaya?:)))))

yaz yaz merak ettim :)

hee bır de yengeçlerin beynının içinde bır yer vardır, oradan beslenırler
bu dunyaya çok farklı bakarlar ömür törpüleri duygusal çöküntüler

bunalımlar gelgitler gülerken ağlamalar kocayı neşeli uğurlayıp ağlayarak karşılamalar daha neler neler ohff yine daraldım :)

mutfakda küçük sinek hımmmm çöp mutfakdamı? ev bahçelimi dışarda yemekmi vardı bu üçünün cevabını bekliyom

şöyle diyim benim mutfak penceresi genelde açık durur, havada ısınınca girmiş sanırsam:)
evet ev bahçeli, çöpte malesef mutfakta vedeeee yemek değilde karpuz kabuğu vardı tezgahtaDD

her burcu kızdıran cümleler var, yazıyım mı sizede:)
varmısınız kızmaya?:)))))

kınama senin saç hikayesi aşçı bahçıvanı işine dönmüş siyaha boya kurtul bütün renkleri kapatsın ölede uzat oturana kadar renk bi kaç sefer boya sonra alttan kendi saçın çıkar zaten zamanla boyamayıda bırakırsın sen saağ ben selamet bence

Ewt bnde merak ediorum bakimm kızcammı😠

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

şöyle diyim benim mutfak penceresi genelde açık durur, havada ısınınca girmiş sanırsam:)
evet ev bahçeli, çöpte malesef mutfakta vedeeee yemek değilde karpuz kabuğu vardı tezgahtaDD

(bi önceki yazımda yanlış alıntı yaptım ya)yaa nasılda biliyom pasaklıııı bende öleyim hepsi tutuyo karpuz hariç kabuğunu bile yaşatmamda ondan yerim yani :)))

saçlarım böyleydi kurtulmak için bu renge boyatmıstım ama tekrar açıldı şuan böyle diplerim daha fazla sadece parmağın yarısı kadar siyaha boyamak çözüm olurmu daha akmaz dimi yani dip boya derdinden kurtulurum orjinal rengi koyu kestane zaten ?

ilk başlarda akar elbet
ama sonra tamamen sıyah olur
siyah her şeyı kapatır.. ama sıyahtan kurtulmak zordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…