kız sus kahkaha attım adamım uyanacak şimdi bismillah delirdi benmki diye
sorma işte o benle ben yaşıyorum birde
bunu nasıl yaptın iç içe kutucuk baada söylee nolunn ahahahahahaşu alıntıyı bozdular yaa :d bu böyle gıtmesın de
kımın ne dedıgı anlasılmıyor
belkide kalk pcnin başındanda azda ben oturuyum diyordurDD
buraya foto at yorum yapalımsaçlarımhürrem kızılı gibiydi daha koyusuna boyamıstım bi sene sonra sıkılıp kahveye dönmüştüm ama saçlarım yine açıldı ve dıbim geldi boyasız olmak istiyorum saçlarım koyu siyah çözümmü sizce?
bunu nasıl yaptın iç içe kutucuk baada söylee nolunn ahahahahaha
belkide olabilir
saçlarımhürrem kızılı gibiydi daha koyusuna boyamıstım bi sene sonra sıkılıp kahveye dönmüştüm ama saçlarım yine açıldı ve dıbim geldi boyasız olmak istiyorum saçlarım koyu siyah çözümmü sizce?
her burcu kızdıran cümleler var, yazıyım mı sizede:)
varmısınız kızmaya?:)))))
hee bır de yengeçlerin beynının içinde bır yer vardır, oradan beslenırler
bu dunyaya çok farklı bakarlarömür törpüleri duygusal çöküntüler
mutfakda küçük sinek hımmmm çöp mutfakdamı? ev bahçelimi dışarda yemekmi vardı bu üçünün cevabını bekliyom
bır an diğerini tutmaz..yaz yaz merak ettim :)
bunalımlar gelgitler gülerken ağlamalar kocayı neşeli uğurlayıp ağlayarak karşılamalar daha neler neler ohff yine daraldım:)
her burcu kızdıran cümleler var, yazıyım mı sizede:)
varmısınız kızmaya?:)))))
şöyle diyim benim mutfak penceresi genelde açık durur, havada ısınınca girmiş sanırsam:)
evet ev bahçeli, çöpte malesef mutfakta vedeeee yemek değilde karpuz kabuğu vardı tezgahtaDD
kızlar yalnız herkesın kafası bır yerlere gıtmıs
bazen anlamıyorum neyce konusuyorsunuz
yasıyo yaşıyor, kopyalamakla meskuldurMeyraaa yaşıyonmu😲
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
ben öyle bi çabalıyomkiilerden gören önemli bi iş üzerinde çalışyom sanır :))
ilk başlarda akar elbetEki Görüntüle 1160731 saçlarım böyleydi Eki Görüntüle 1160732 Eki Görüntüle 1160732 kurtulmak için bu renge boyatmıstım ama tekrar açıldı Eki Görüntüle 1160733 şuan böyle diplerim daha fazla sadece parmağın yarısı kadar Eki Görüntüle 1160734 siyaha boyamak çözüm olurmu daha akmaz dimi yani dip boya derdinden kurtulurum orjinal rengi koyu kestane zaten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?