tek bir sivri elımı mahfettı ya
öldürmedıgıme pişman oldum
........... neyin nabzı kız
muhabbet edıyor, her yerde karşılasıyorsak ekle işte
bugun formundasın yıne
yaa konular hep aynı bu aralar
96 falanmıki :44:90 lar ama kesin
akşam bir tane vardı, onu ıkı avucumla öldürdümhiç ısırmadıysa hafif oluyo mendaburlar zor yakalarsın..ısırınca ağırlaşıyor ya
espiri yapıyorum yaaa, yoksa seni beni mi var... ama yarın herkese söylemeyi düşünüyorum surr bana teklif gönderdi kabul etmedim diyeee..
8-9 yaşlarındaydım iştesen kaç yasındaydın 96 dan hesap yap
akşam bir tane vardı, onu ıkı avucumla öldürdüm
nasıl şaklattıysam ellerim acıdı ya
.
nasıl? bir tane haktan var zatenerkek kardeşinin adını haktanmış,ölünce ona itafen yazmış,çok güzel ifade etmiş duygularını..ben şiir yazamam öyle
çok gıcıklarben gece yatakta yüzümde vızlarken,nasıl kızdıysam yüzüe şaplattydım ama kaçmış
nasıl? bir tane haktan var zaten
o kardeşi diye bılıyorumyoksa ismi diğer oğlana mı vermısler?
bir tane haktan diye kardeşi var, o da yaşıyorölünce yazmış işte kardeşi için
yanlışmı hatırlıyorumki:26:
surrendeeerr çelik'in bi klibi vardı akvaryumlu falan suyun içinde denizkızı geziyordu nolur bana o şarkıyı bul sözlerine dair tek kelime gelmyor aklıma delircem
zor yaasurrendeeerr çelik'in bi klibi vardı akvaryumlu falan suyun içinde denizkızı geziyordu nolur bana o şarkıyı bul sözlerine dair tek kelime gelmyor aklıma delircem
zor yaa
bari bişiler hatırlayaydın
[video=youtube;28zW72r6Cu0]https://www.youtube.com/watch?v=28zW72r6Cu0[/video]bu mu ki?
suyun içinde bir kız raks edıyorzerre hatırlamıyorum ya ama klip göZümün önünde uçuşuyor of ne gıcık bi durum şimdi yatakta döner dururum hatırlıcam diye. öyle sızar kalırım sabah pat diye gelir aklıma (inşallaah)
[video=youtube;28zW72r6Cu0]https://www.youtube.com/watch?v=28zW72r6Cu0[/video]bu mu ki?
bir tane haktan diye kardeşi var, o da yaşıyor
onun dışında bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?