şaka dıyon lenben bişi sorcam sana sur
bisürü kişiyi birkerede nasıl alıntlıyorsun anlat bıktım tek tek yapmaktan
aman boşver allahta senı öyle yaratmıs iştebenım için kilo ve yüz önemlı
şaka dıyon lenciddi misin yoksa? ona göre anlatayım
Ay o kadar kusurum var ki yakisani bulup da giyicem diye canım cikiyorrrama buna da şükür ya. Off TVde birşey de yok sikildim valla intihar etmek için güzel bi gece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sende bizdensin he delisin yani sevdim seni
Eyvallah cigerimmutfağa gidiyrm kizlar dondurma almaya isteyeeen getiriyim hemen
Ay o kadar kusurum var ki yakisani bulup da giyicem diye canım cikiyorrrama buna da şükür ya. Off TVde birşey de yok sikildim valla intihar etmek için güzel bi gece
bak resmettım.. alıntı yapacaklarını teker teker tık işaretıyle tıklayacaksın ve son kısıye gelınce '' alıntı ile cevapla dıyeceksınvalla ya utandım soramadım bgüne dek görmüyor musun tek tek yapıyorum
.bacakları, kalcayı, memelerı falan cıkar kusur listenden. bak kusur lısten azaldı
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah tuttuğunu altın etsin kız :)bak resmettım.. alıntı yapacaklarını teker teker tık işaretıyle tıklayacaksın ve son kısıye gelınce '' alıntı ile cevapla dıyeceksınEki Görüntüle 1213847
kendime de alıntı norwegian seni seviyorum cicimdeminden beri 2 cup dondurma yedim teşekkürler canım
bak nasıl da alıntıyı öğrendimEyvallah cigerimmutfağa gidiyrm kizlar dondurma almaya isteyeeen getiriyim hemen
amin cümlemızın inşallah. daha önce sorsaydın yaaoleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Allah tuttuğunu altın etsin kız :)
kendime de alıntı norwegian seni seviyorum cicim
bak nasıl da alıntıyı öğrendim
amin cümlemızın inşallah. daha önce sorsaydın yaa
tamam affettım ağlamaben o yanında artı olan yeri görmemiştim .öbürüne basınca olmuyordu .utandım sur diyemedim
sana da canım. ban yememiş olursaniyi geceler sur ümuyku damarlarıma baskı yapıyor ...
bunu hiç mi hiç beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?