kadınlar kahvesi

bende genelde ikinci el alıyorum yada kkda takas yaptığımız arkadaşlar var :)
çeşit çeşit okuyoruz böylede çok para vermeden

yoksa d&r a gidiyorsun 25 30 lira kitaplar. iki tane alsan ohoo

benım kıtapalrın hepsı orjınal degıl.. çok pahalı kıtaplar yaa.. ben ayda 200-300 tl kıtaba veremem ki

bence düşmez. pacalarda kalır

paçalarda lastik yoksa :) erkek boxerları gibi var ya oyle babam giyiyor

ikinci el kitapçı var mı bizim burda aslında araştırsam iyi olcak. çünkü özellikle bazı yazarların kitapları pahalı paraya kıyamıyorum açık açık :))
sen kaç yaşındasın canım? makyaj malzemelerini çok iyi tanıyorsun bu bir merak olsa gerek

....... baban lastıklı gıymez heralde
eee, don gıyıyorsun barı lastıklı gıy' demezler mı ınsana

benım kıtapalrın hepsı orjınal degıl.. çok pahalı kıtaplar yaa.. ben ayda 200-300 tl kıtaba veremem ki

bende lisede korsan alıyordum.ama arka arkaya aldığım kitaplarda sayfa eksikliği basım hatası gibi sorunlar çıkınca tövbe ettim.
insancıl sahaf var burda ikinci el satıyorlar. ama onlarında fiyat politikasını begenmiyorum.. mesela onlara kitap satmak istemiştim. 10 kitaba ne dese begenirsin 10 lira şok oldum hepside son zamanların çok okunan kitaplarıydı ve tertemiz okunmamış gibilerdi
benden 1 liraya aldığnı 10 15 liraya satacaktı ki ikinci ellerin fiyatı hep öyleydi ordaki.

21 yaşındayım ben.evet makyaj malzemelerine çok meraklıyım.indirmleri çok takip ediyorum böylece normalde 40 50ye satılan birşeyi yarı fiyatına alıyorum.

araştır bencede hiç olmazsa yarı fiyatına gelir.

ilk zamanlar bende dıkkat etmeyıp alıyordum. ama alırken kontrol edıyorum kıtapları. o sahaflar ucuza vermıyor yaa
uzerıne 10 tl daha ekle sıfırını al o derece yanı senden 1 e alıyorlar
10 a satıyorlar ıkıncı el almıyorum ben.

kkdan çok ikinci el kitap aldım 5 7 liraya falan
takas yaptığımzda çok oldu.en karlı çıktığım kitap alışverişleri onlardı

oyh çok okuyormuşsun.yok ben şu an okuyamam o kadar.ayda 4-5 tane okusam yanıma kar.

benim yine bilgim sıfır sana sordum işte o yüzden :)

.......komıkte olur ama ne o öyle robın hood gıbı

Sen de giy robine hoode ol

ohh ne guzel
oyh çok okuyormuşsun.yok ben şu an okuyamam o kadar.ayda 4-5 tane okusam yanıma kar.

benim yine bilgim sıfır sana sordum işte o yüzden :)

Sen de giy robine hoode ol
yok yaa ben hıcbır sey gıymek ıstemıyorum
yıgıdın malı meydan da olurmus şuan okumuyorum tabıı, ama konuyken okuyordum inşallah yıne gırıcem. aldıgım kıtaplar cogaldı

takastan çekinebilirim,karşı taraf göndermezse diye.
ama diğer şekilde alınabilir.
burdan bir tek sör den alışveriş yaptım

ohh ne guzel

yok yaa ben hıcbır sey gıymek ıstemıyorum
yıgıdın malı meydan da olurmus şuan okumuyorum tabıı, ama konuyken okuyordum inşallah yıne gırıcem. aldıgım kıtaplar cogaldı

o ne ya ben rahat edemem töbe töbe.bir keresinde azeri bir şarkıcı vardı.klibinde gelinlik giymişti ve alt çamaşırı yoktu öyle meydandeyken çekivermişler fotosunu.

oku oku sen de ben de o zaman daha bir şevklenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…