kadınlar kahvesi

sör sen gece kaçta yatıyon genelde:)
bu aralar bende gece 3ten önce uyumaz oldum malesef arada böyle uyku düzenim bozulur zaten.....

bilmem, nedenını hıc merak etmedım benı böyle sev meyra

ben herşeyi çok sorguluyorum bazen evet, pöfffff
sen pek öyle değilsin galiba:)

selam olsun kızlar fazla çaydan zehirlendim galiba gözlerim çift görüyo artık

geçmiş olsun ama çift gördüğüne göre uykunmu geldi acaba zehirlenmeden ziyade?:26:

son zamanlarda kafamı çok meşgul eden bişey var kızlar saçlarım platin hep öyleydi ama kısaydı şimdi uzatıyorum oryal tabi aşırı bakım gerektiren bir yandan da kırılan uzamayan bişey e birde bende sedef var zaten o yüzden platin yapıyodum şimdi sıkıldım nasıl bişey yaptırsam bilmiyorum saçlar uzamıyo bi yandan kırılıyor siyah çok seviyorum ama ondanda sıkılınca dönülmüyor napsam bilemedim

ten rengın ne?...........

ben herşeyi çok sorguluyorum bazen evet, pöfffff
sen pek öyle değilsin galiba:)

geçmiş olsun ama çift gördüğüne göre uykunmu geldi acaba zehirlenmeden ziyade?:26:
yok ya benim uykum gelirmi baksana gözlere

camı kapıyı aç
oksıjen gıtsın azcık beynıne
kız zaten dışarda oturuyom sayılır kapı pencere açık sinekler yüzüme gözüme çarpıyo ya elli ayaklılar
kafaya hiç takmayanlara bayılıyorum ben yaaaa...... alkış onlara:)
yani beni alkışlıyosun :))))

hiç sorma bugün benimde sıcaktan burnum kanadı:)

ooov tansiyonunmu çıkıyo sıcakdan

netten ten rengıne en uygun saç rengıne bak :)

bakıyom kızıl kahve kahve tonları çıkıyo ya çocuk var şuan bulunduğum şehirdede kimsem yok sürekli dip boyası 6 cm olana kadar beklemekden sıkıldım zenciler saçını sarıya boyarya evde kendileri aynı onlara dönüyorum e iyisi ben evde kendim sürekli boyaya bileceğim bi kahve yapıyım kurtuluyum

evet, en ıyı çözum kahve aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…