5-6 sanırsamsör sen gece kaçta yatıyon genelde:)
bu aralar bende gece 3ten önce uyumaz oldum malesefarada böyle uyku düzenim bozulur zaten.....
5-6 sanırsam..........
bilmem, nedenını hıc merak etmedımaa neden:)
gerçi kimi insan böyle sen gibi....
selamselam olsun kızlar fazla çaydan zehirlendim galiba gözlerim çift görüyo artık
selamkız o kadar cok çay ıcılır mı, kendınle zorun ne?
bilmem, nedenını hıc merak etmedımbenı böyle sev meyra
selam olsun kızlar fazla çaydan zehirlendim galiba gözlerim çift görüyo artık
intihar etmek istedim uzun vadede sürünerek ölürüm diye düşündüm çok sıcaaak
bende sorgularım aslında, ruh halıme göre tabiben herşeyi çok sorguluyorum bazen evet, pöfffff
sen pek öyle değilsin galiba:)
geçmiş olsun ama çift gördüğüne göre uykunmu geldi acaba zehirlenmeden ziyade?:26:
var mı ki öylelerikafaya hiç takmayanlara bayılıyorum ben yaaaa...... alkış onlara:)
intihar etmek istedim uzun vadede sürünerek ölürüm diye düşündüm çok sıcaaak
ten rengın ne?...........son zamanlarda kafamı çok meşgul eden bişey var kızlar saçlarım platin hep öyleydi ama kısaydı şimdi uzatıyorum oryal tabi aşırı bakım gerektiren bir yandan da kırılan uzamayan bişey e birde bende sedef var zaten o yüzden platin yapıyodum şimdi sıkıldım nasıl bişey yaptırsam bilmiyorum saçlar uzamıyo bi yandan kırılıyor siyah çok seviyorum ama ondanda sıkılınca dönülmüyor napsam bilemedim
yok ya benim uykum gelirmi baksana gözlereben herşeyi çok sorguluyorum bazen evet, pöfffff
sen pek öyle değilsin galiba:)
geçmiş olsun ama çift gördüğüne göre uykunmu geldi acaba zehirlenmeden ziyade?:26:
kız zaten dışarda oturuyom sayılır kapı pencere açık sinekler yüzüme gözüme çarpıyo ya elli ayaklılar
camı kapıyı aç
oksıjen gıtsın azcık beynıne
yani beni alkışlıyosun :))))kafaya hiç takmayanlara bayılıyorum ben yaaaa...... alkış onlara:)
hiç sorma bugün benimde sıcaktan burnum kanadı:)
ten rengın ne?...........
meşin gibi koyu buğday şuan yanmış buğdaya geçiş yapıyo
netten ten rengıne en uygun saç rengıne bak :)
evet, en ıyı çözum kahve aslındabakıyom kızıl kahve kahve tonları çıkıyo ya çocuk var şuan bulunduğum şehirdede kimsem yok sürekli dip boyası 6 cm olana kadar beklemekden sıkıldım zenciler saçını sarıya boyarya evde kendileri aynı onlara dönüyorum e iyisi ben evde kendim sürekli boyaya bileceğim bi kahve yapıyım kurtuluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?