evet, en ıyı çözum kahve aslında
sütlü kahve ve uzun bıraz :)senin saçın ne boyutlarda ne renk
bende sorgularım aslında, ruh halıme göre tabi
var mı ki öyleleri
sütlü kahve ve uzun bıraz :)
gamsız derler öylelerıne
hiç takmaz dediysem genelde takmaz demek istedim:)
var be sorma, az ama var öyleleri de....
hatta öyle kimselere şeyde derler neydiii hı miskin....
kendım boyadıgım ıcın sütlü kahve dıyorumneyy o nasıl renk çağla şikel sarısını arzum onan kahvesini duymuşdumda bunu ilkkez duyuyom
ooov tansiyonunmu çıkıyo sıcakdan
son zamanlarda kafamı çok meşgul eden bişey var kızlar saçlarım platin hep öyleydi ama kısaydı şimdi uzatıyorum oryal tabi aşırı bakım gerektiren bir yandan da kırılan uzamayan bişey e birde bende sedef var zaten o yüzden platin yapıyodum şimdi sıkıldım nasıl bişey yaptırsam bilmiyorum saçlar uzamıyo bi yandan kırılıyor siyah çok seviyorum ama ondanda sıkılınca dönülmüyor napsam bilemedim
neyy o nasıl renk çağla şikel sarısını arzum onan kahvesini duymuşdumda bunu ilkkez duyuyom
gamsız derler öylelerıne
kendım boyadıgım ıcın sütlü kahve dıyorum
çünkü ona benzıyoraçık kahve işte
benı acılarla baş başa bıraktın nedenbilmiyomki, bildim bileli çok sıcağa gelemem ben:)
nişanlıyken saçımı üst üste çok boaytmıştım, saçlarım feci yıpranmıştı, ogün bugündür boyayla irtibatım kesildi, bişeyler diyim diyorum ama bilgim yokki...
benimkide türk kahvesiDD
burcun ne?
gamsıııııız vicdaaaansız
ben sensiz ne yapaaaaarım şimdi söööööyleDDD
renklerı karıstırıyorum geneldehe senin saçlar açık renk demekki alt zemin kendin boyuyon açık kahve oluyo beni koyu kahveden başka bişi kurtarmaz bu rezilliği anca o kapatır
yay burcunun özelliklerini pek bılmıyorum. öyle mısın?şimdi burcumu söyleyecem direk gamsız diye etiketi yapıştıracaksınız :))) yay burcuyum
yay burcunun özelliklerini pek bılmıyorum. öyle mısın?
burcların yanaında karakterde çok önemlıöyle olduğumu söylerler bütün burçlarda ele alınacak bi kaç huy olur en azından yay burcunda hiç bişi yok asla evlenilmez uçuk kaçıklardır çok eğlencelidirler vs gibi şeylerle bitiyor :))
burcların yanaında karakterde çok önemlı
benı acılarla baş başa bıraktın neden
şimdi burcumu söyleyecem direk gamsız diye etiketi yapıştıracaksınız :))) yay burcuyum
mesela her yay burcu ınsanın aynı olduguna ınanmıyorum.. ama bazı özelliklerinin aynı oldugu kesın tabıtabi önemli zaten karakterin oluşturduğu çizgiye göre burçlarmı ortaya çıkıyo nedir bilmiyorumki
iyice bayram davulcusu oldunçekinmeden uğra bana
kapım açık hala sana
ayrılığın vurdu aya
yansıdı odam duvarınaDDD
yaylar genelde gamsız sayılmazlar galiba:)
ama işte bir burçla bitmezki insan.
çekinmeden uğra bana
kapım açık hala sana
ayrılığın vurdu aya
yansıdı odam duvarınaDDD
off o klip aklıma geldide şimdi doğuşun kendini mıncıklaması sürmeli gözleri
yaylar genelde gamsız sayılmazlar galiba:)
ama işte bir burçla bitmezki insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?