- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
31 yaşıma kadar eşim hayatımda yoktu,kendi kendime "sahip" çıkabildim..
Bu yaştan sonra sahiplenilmeye ihityacım yok çok şükür.
Sahiplenmek nedir? Kölemiyiz biz? İlla birilerinin sahiplenmesi mi lazım?
Neyse..
Bence özgüven eksikligi...zaten kendine guvenen benden baskasina bakamaz diye dusunurr
Her guzel kadin aldatilmazz..kisisine gore degisir..guzel olsada aldatilanlar olabilir bu aradaki iliskiyle alakalidir..misal annem cok guzeldi akdatilmadi hic..ee hani guzel kadin aldatilirdi.oyle bir genelleme yok..
Hem baknak var bakmak var..hos der gecerim valla pekde bakmam..zaten cok yakışıklı benimki...ama kizlar cok bakar ona
Evrt Kiskanclik özgüven yada karşı tarafa olan güven eksikliğinden kaynaklanır...Ne alaka ya
Sen bu kıskançlık konusunu anlamamışsın. Bi diyosun millete zarar verme, bi diyosun özgüven eksikliği. Konuyu anlamadın bence doğruyla yanlışı ayırt edemiyosun malesef.. Ben eşimi kıskanıyorum ama aldatılma korkum yok, aldatması kendi tercihidir çeker giderim!
Ayrıca özgüvenle hiç hiç hiç alakası yok.. Sen kendine istediğin kadar güven önemli olan karşı tarafın o güveni vermesi. Özgüvenle bağdaştırdığınız için gülüyorum bile size çok komik
Sen aldatildigin icin mi herkesi aldatiyilar saniyorsun..cebimde tasimama gerek yok...annem manken gibi hatundu herkesin begendigi..babam hic aldatmadi.her guzel kadin aldatilmaz seni kandirmislarNerden biliyosun babanın cebinde mi gezdin ?
Her güzel kadın aldatılır istisnasız hemde çirkinle
Siz kıskanmayın kıskanılmayın aldatılmayın iyi iyi hııı
Benim gitmez...bana guvenmedigini dusunurum..Yani kıskanılmak her bayanın hoşuna gider.. Ama kıskanmanın kısıtlamaya, zorlamaya doğru gitmesi sevgi göstergesi falan değildir bence. Tatlı kıskançlık güzeldir, kıskançlığın sonucunda kısıtlamalar geliyorsa hoş değildir..
Evrt Kiskanclik özgüven yada karşı tarafa olan güven eksikliğinden kaynaklanır...
Cevrete zarar verenletede uyuz olurum..kendini kiskaniyor diye triplere girip kendini fasulyeden nimet sanan kadinlarda bana cok zavalli grliyor...
Konuyu anlamadin diyor konuyu ben actim guzelim zaten..
Bu benim fikrim..benim konum..neyin tribine giriyorum.fikrini yazdin ciktin..cok tutmayalim sizi..Onu kasdetmedim canım kıskançlık mevzusunu diyorum. Konu kıskançlık değil mi işte onu sen anlamıyosun.. Kendi kafanda triplere giriyosun anlamadım seni
Takılacak birşey yok benim düşüncem bu yönde.Neden sahiplenilmeyi kadınlara özgü olarak düşünüyorsunuz ona taktım ben..
Ben eşimi çok sahiplenirim mesela.. Onu kölem olarak görmüyorum ama sevdiğim adam o 'benim', yalnızca bana ait olduğu için bu duyguyu yaşamam normal.. Aşktan yani..
Biz sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Şimdi çalıştığım şirket kamuya iş yapıyor, biz de proje gereği bir kamu kurumunun binasında çalışıyoruz. Geçen gün liseden bir tanıdıkla karşılaştık koridorda, sonra bu çocuk bana Facebook'tan mesaj attı bir görüşelim, kahve içelim gibilerinden. Israrcı oldolmayacağını söyledim. Sonra da sevgilime anlattım durumu. Ne "Ne giyindin bugün" dedi, ne kavga çıkardı ne de "Bir daha karşılaşmayacaksınız, istifa et" diye tutturdu. Yani beni sevmiyor mu?
Seviyo tabiki...
Neden sevgilinize anlatıyorsunuz ki? Adamı rahatlıkla başınızdan atabileceğiniz halde, bunu sevgilinize anlatmanız hatalı. Sevgiliniz kendini yetersiz hissedip kıskanacak ve bunu önlemeye çalışacak doğal olarak. Siz size yapılan her flörtü ona anlatırsanız, sevgiliniz siz kendinizi koruyamadığınız için sizi ev hapsine alıp, perde bile açtırmayabilir. BenceBiz sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Şimdi çalıştığım şirket kamuya iş yapıyor, biz de proje gereği bir kamu kurumunun binasında çalışıyoruz. Geçen gün liseden bir tanıdıkla karşılaştık koridorda, sonra bu çocuk bana Facebook'tan mesaj attı bir görüşelim, kahve içelim gibilerinden. Israrcı oldu. Normal lise arkadaşı gibi yaklaşmadığını fark ettim ve olmayacağını söyledim. Sonra da sevgilime anlattım durumu. Ne "Ne giyindin bugün" dedi, ne kavga çıkardı ne de "Bir daha karşılaşmayacaksınız, istifa et" diye tutturdu. Yani beni sevmiyor mu? Öyle bir hava esmiş ki o kapıya çıkıyor gibi
Sen aldatildigin icin mi herkesi aldatiyilar saniyorsun..cebimde tasimama gerek yok...annem manken gibi hatundu herkesin begendigi..babam hic aldatmadi.her guzel kadin aldatilmaz seni kandirmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?