kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Kıskanırım arkadaş kim ne derse desin çıngar bile çıkarırım..
Benim yapımda var bu kimine göre hastalık kimine göre luzumsuz bana göre benliğimdir bu..
Karşımdakide beni kıskansın isterim hatta öyle kıskansın ki gözünden bile sakınsın..
Kıskanmıyorsada o kişiyle mutlu olmam diyip konudan çekiliyorum

Yani kıskanılmak her bayanın hoşuna gider.. Ama kıskanmanın kısıtlamaya, zorlamaya doğru gitmesi sevgi göstergesi falan değildir bence. Tatlı kıskançlık güzeldir, kıskançlığın sonucunda kısıtlamalar geliyorsa hoş değildir..

Neden sahiplenilmeyi kadınlara özgü olarak düşünüyorsunuz ona taktım ben..
Ben eşimi çok sahiplenirim mesela.. Onu kölem olarak görmüyorum ama sevdiğim adam o 'benim', yalnızca bana ait olduğu için bu duyguyu yaşamam normal.. Aşktan yani..

Bence özgüven eksikligi...zaten kendine guvenen benden baskasina bakamaz diye dusunurr

Ne alaka ya
Sen bu kıskançlık konusunu anlamamışsın. Bi diyosun millete zarar verme, bi diyosun özgüven eksikliği. Konuyu anlamadın bence doğruyla yanlışı ayırt edemiyosun malesef.. Ben eşimi kıskanıyorum ama aldatılma korkum yok, aldatması kendi tercihidir çeker giderim!
Ayrıca özgüvenle hiç hiç hiç alakası yok.. Sen kendine istediğin kadar güven önemli olan karşı tarafın o güveni vermesi. Özgüvenle bağdaştırdığınız için gülüyorum bile size çok komik

Nerden biliyosun babanın cebinde mi gezdin ?
Her güzel kadın aldatılır istisnasız hemde çirkinle
Siz kıskanmayın kıskanılmayın aldatılmayın iyi iyi hııı

Evrt Kiskanclik özgüven yada karşı tarafa olan güven eksikliğinden kaynaklanır...
Cevrete zarar verenletede uyuz olurum..kendini kiskaniyor diye triplere girip kendini fasulyeden nimet sanan kadinlarda bana cok zavalli grliyor...
Konuyu anlamadin diyor konuyu ben actim guzelim zaten..

Nerden biliyosun babanın cebinde mi gezdin ?
Her güzel kadın aldatılır istisnasız hemde çirkinle
Siz kıskanmayın kıskanılmayın aldatılmayın iyi iyi hııı
Sen aldatildigin icin mi herkesi aldatiyilar saniyorsun..cebimde tasimama gerek yok...annem manken gibi hatundu herkesin begendigi..babam hic aldatmadi.her guzel kadin aldatilmaz seni kandirmislar

Bu aldatma konularinda nedense aldatilanlar her erkegin aldattigi gibi komil iddialarda bulunuyorlar...hazmedemiyorlar tabi...butun guzel kadinlar aldatilirmis hemde cirkin leymis.senin cirkin bulman normal tabi kiskancliktan ama kocan onu arzulamasa seni unutup ona gitmez dimi...

Benim gitmez...bana guvenmedigini dusunurum..

Onu kasdetmedim canım kıskançlık mevzusunu diyorum. Konu kıskançlık değil mi işte onu sen anlamıyosun.. Kendi kafanda triplere giriyosun anlamadım seni

Yorumların birkaçını okudum ama seven insan kıskanır bana göre.

kadın erkek ayrımı yok. herkesin hoşuna gider belli derecede kıskanılmak.

psikopatlığa ya da kısıtlamaya varmadığı sürece kıskançlık tatlı kıskançlıktır ve aşkın doğasında vardır.

seven sevdiğini başkasıyla paylaşmak istemez sonuçta bunun özgüven eksikliğiyle alakası yok.

çok aşırı bir kıskanma sorunu varsa o belki özgüvenle alakalıdır.

Onu kasdetmedim canım kıskançlık mevzusunu diyorum. Konu kıskançlık değil mi işte onu sen anlamıyosun.. Kendi kafanda triplere giriyosun anlamadım seni
Bu benim fikrim..benim konum..neyin tribine giriyorum.fikrini yazdin ciktin..cok tutmayalim sizi..

Kıskanmanın çok sevmekle alakası yoktur. Kıskanmak yetersizlik ve kendine güvenmeme durumudur. Örneğin güzel bir kadın güzel olmayan kendine güvenmeyen kadınlar tarafından kıskanılır. Çok zengin insanlar; parası olmayan, kendine güvenmeyen , çok başarılı insanlar; başarısız, kendine güvenmeyen insanlar tarafından kıskanılır.

Sevgiliyi kıskanmak da yetersizlik hissidir. Bu sebepten terk edilmekten korkan insanlar kıskanır.Örneğin kişi annesini babasını evladını çok, canını verebilecek kadar çok sevebilir ancak kıskanmaz, çünkü onların sevgisini kaybetmekten korkmaz (Çocukken anne babayı kardeşten kıskanmak da kaybetme korkusudur, genelde büyüyünce geçer, yetersizlik hissindeki insanlarda büyüse bile kardeş kıskanma oluyor.)

Kişi sevildiğini hissediyor, kendine ve karşısındakine güveniyorsa kıskanmaz. Ancak eşi ya da sevgilisi kişiye ilgi sevgi göstermeyip bunu başkalarına gösteriyorsa kıskançlık doğması normaldir. Bana kalırsa ben birini kıskanıyorsam ilişkim bitmiştir.İlişkide sorun vardır. İlişki düzgün ve sevgiyle sürerken beni kıskanıyorsa o adam paranoyak diye düşünürüm. (ufak tefek şaka tarzı kıskançlık oyunlarını saymıyorum tabii)

Ha bir de kıskandırarak sevgi oluşturmaya çalışanlar var, kıskandırarak sevgi değil hırçın bir paranoyak oluşturabilirsiniz. Çok çirkin bir davranış kıskandırmak.

Biz sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Şimdi çalıştığım şirket kamuya iş yapıyor, biz de proje gereği bir kamu kurumunun binasında çalışıyoruz. Geçen gün liseden bir tanıdıkla karşılaştık koridorda, sonra bu çocuk bana Facebook'tan mesaj attı bir görüşelim, kahve içelim gibilerinden. Israrcı oldu. Normal lise arkadaşı gibi yaklaşmadığını fark ettim ve olmayacağını söyledim. Sonra da sevgilime anlattım durumu. Ne "Ne giyindin bugün" dedi, ne kavga çıkardı ne de "Bir daha karşılaşmayacaksınız, istifa et" diye tutturdu. Yani beni sevmiyor mu? Öyle bir hava esmiş ki o kapıya çıkıyor gibi

Takılacak birşey yok benim düşüncem bu yönde.

Neden sevgilinize anlatıyorsunuz ki? Adamı rahatlıkla başınızdan atabileceğiniz halde, bunu sevgilinize anlatmanız hatalı. Sevgiliniz kendini yetersiz hissedip kıskanacak ve bunu önlemeye çalışacak doğal olarak. Siz size yapılan her flörtü ona anlatırsanız, sevgiliniz siz kendinizi koruyamadığınız için sizi ev hapsine alıp, perde bile açtırmayabilir. Bence o size anlatıp dursa, şu kız bana asıldı, bu kız beni face'ten ekledi dese, sizin de kendinize güveniniz kaybolur. Mutsuzluğu kıskançlık sanırsınız sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…