- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Ben esinin yerinde olsam gidebilir miyim demem gidicem der haber veririm..ben cevresine karismam gerek yok rahatsizda olmam..gecenlerde bir arkadasi geldi rusyadan .arkadasinin sevgilisi rus.bana yemege gidiyoruz onlarla dedi.aman ugrasamam siz gidin dedim.baska bir kadin olsa gider yani peslerinden.ben sevmiyor muyum simdi onu?sacma geliyor bana..Herkesin kendi tarzı tabi. Hayatında kendine uygun biri mutlaka da vardır.
Benim evlilik anlayışım ki ilişkilerimde de böyleydi. Şimdiye kadar eşim dahil kimseyi nedensiz kıskanmadım. Eşim de kendini bilen biri o da beni kıskanmaz. Ama gidip geleceğimiz yerleri evlenmeden önce de haber verirdik. Hatta yemekli iş toplantılarında fikrini alırdım, bu izin almak anlamında değil.
Eşim de şimdi iş yerinde ani bir yemek oldu diyelim, beni arar ve “ X yerden misafir geldi akşam tüm fabrika yemeğe gidilecek ben de gideyim mi?” bu izin almak anlamında değildir. Şu anlamdadır “ben gitsem sıkılır mısın, ya da benim bilmediğim bir plan var mıydı? Ya da gelecek birisi var mıydı?”
Ben eşimin sahibi oluyor muyum şimdi?
Tam tersi durumlarda da ben ona soruyorum. O da benim sahibim mi?
Ruj surunce ne olcak ki..Ben beyaz tenliyim gözlerimde siyah gibi duruyor kalem çekince ruj sürdürmez renksiz nemlendirici kullanıyorum
Eşimin suçu yok o bayanın dengesizliği benim eşimi hadi koydun neden etiketliyorsun bunda kötü niyet ararım ve kıskanırımEşin işini değiştirmeli o zaman bunu kıskançlık nedeni yapıyorsan.
Fazla dikkat çekiyor fazla beyazımRuj surunce ne olcak ki..
E demek esin yanyana durmud kadinla...Eşimin suçu yok o bayanın dengesizliği benim eşimi hadi koydun neden etiketliyorsun bunda kötü niyet ararım ve kıskanırım
Bence saygıyla ilgili..Herkesin kendi tarzı tabi. Hayatında kendine uygun biri mutlaka da vardır.
Benim evlilik anlayışım ki ilişkilerimde de böyleydi. Şimdiye kadar eşim dahil kimseyi nedensiz kıskanmadım. Eşim de kendini bilen biri o da beni kıskanmaz. Ama gidip geleceğimiz yerleri evlenmeden önce de haber verirdik. Hatta yemekli iş toplantılarında fikrini alırdım, bu izin almak anlamında değil.
Eşim de şimdi iş yerinde ani bir yemek oldu diyelim, beni arar ve “ X yerden misafir geldi akşam tüm fabrika yemeğe gidilecek ben de gideyim mi?” bu izin almak anlamında değildir. Şu anlamdadır “ben gitsem sıkılır mısın, ya da benim bilmediğim bir plan var mıydı? Ya da gelecek birisi var mıydı?”
Ben eşimin sahibi oluyor muyum şimdi?
Tam tersi durumlarda da ben ona soruyorum. O da benim sahibim mi?
Yani haklı olabilirsiniz, ama bence bu dert değil. Herkes istediği ilişkiyi yaşasın sonuçta..Kıskanılmak isteyen, kıskanç koca bulsun, istemeyen kendine göre birini. İki taraf da halinden memnunsa, sorun yok.Bence kiskanilmak sole dusunuluyor.bu adam beni kiskaniyor demek benim giderim var aa demek begenilirim baskasi tarafindan diye dusunuldugu icin insanlarin hosuna gidiyor..
Olabilir neden etikitliyor yda başka yerde çekilsinE demek esin yanyana durmud kadinla...
Sizi mi kırıcaz, öyle olsun :)Sahiplenmek kelimesi cidden itici geliyor bana..
Benipek'in yazdığı önemsemek kelimesi daha hoşuma gitti..
Sahiplenmek yerine önemsenmek olsun.
O doz sana gore ama.super mini etek giyerim bacagim guzelse.buna birsey demedi diye adam sevmiyor mu?
Insanlar isi geregi bazı şeyler yapiyor gorsellik gereken isler bunlar...onun elestirisini yapmak bize dusmez.
Haber verirsin ne olcak ki.11 dede evde okursun arada.arkadaslarinla vakit gecirirsin...asla olamazsin diye birsey yok..kiskanmak cevreyede zarar veriyor aksine.bazi kadinlar cok kiskaniyor beni meselaYani haklı olabilirsiniz, ama bence bu dert değil. Herkes istediği ilişkiyi yaşasın sonuçta..Kıskanılmak isteyen, kıskanç koca bulsun, istemeyen kendine göre birini. İki taraf da halinden memnunsa, sorun yok.
Ben de kimseye hesap verebilen biri değilim, ama evliysen bir sürü sorumluluk oluyor. Ne bileyim mesela, normalde 5 te evde oluyorsan, gece 11 e kadar ortalıktan kaybolup, eşine haber vermemek olmaz. Bunun adı aa eşim benim kıskanıyor, kısıtlıyor değil...
Bu senin bakis acin...bence boyle birsey degil sevgi...valla o bacaga bakan onca erkek varken adam ben sevıyom demesın yanı....
Demek sakinca görmüyor bunda esinden cekinmiyorOlabilir neden etikitliyor yda başka yerde çekilsin
Eşimin benim gibi eşi var çekinecek!:)Demek sakinca görmüyor bunda esinden cekinmiyor
Kuzen baska yigen baska ac sözlüğe bak anlamlarini hos bana kuzenleri kisksnmakta sacma geliyor cunku akraba evliligi bizde hic yok
Beyazlikla ne ilgisi var rujun...kalin dudakliyim desen neysedeFazla dikkat çekiyor fazla beyazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?