kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Ben beyaz tenliyim gözlerimde siyah gibi duruyor kalem çekince ruj sürdürmez renksiz nemlendirici kullanıyorum

Ben esinin yerinde olsam gidebilir miyim demem gidicem der haber veririm..ben cevresine karismam gerek yok rahatsizda olmam..gecenlerde bir arkadasi geldi rusyadan .arkadasinin sevgilisi rus.bana yemege gidiyoruz onlarla dedi.aman ugrasamam siz gidin dedim.baska bir kadin olsa gider yani peslerinden.ben sevmiyor muyum simdi onu?sacma geliyor bana..

Bence saygıyla ilgili..
Birbirinize saygı duyduğunuz için haberdar ediyorsunuz birbirinizi,sahiplenmekle ilgisi yok bence.
Sonuçta aynı evi paylaşıyoruz..
Önemsediğimiz için haber veriyoruz yada veriyorlar..

Bence kiskanilmak sole dusunuluyor.bu adam beni kiskaniyor demek benim giderim var aa demek begenilirim baskasi tarafindan diye dusunuldugu icin insanlarin hosuna gidiyor..
Yani haklı olabilirsiniz, ama bence bu dert değil. Herkes istediği ilişkiyi yaşasın sonuçta..Kıskanılmak isteyen, kıskanç koca bulsun, istemeyen kendine göre birini. İki taraf da halinden memnunsa, sorun yok.
Ben de kimseye hesap verebilen biri değilim, ama evliysen bir sürü sorumluluk oluyor. Ne bileyim mesela, normalde 5 te evde oluyorsan, gece 11 e kadar ortalıktan kaybolup, eşine haber vermemek olmaz. Bunun adı aa eşim benim kıskanıyor, kısıtlıyor değil...

herkes yasam tarzina gore algiliyor, ben de gogusunun yarisi gorunen birini kiskanmayan esi anlayamiyorum. cunku bariz bakiyor baska erkekler. dedigim gibi yetistirilme ve yasam tarzi.
herkes kendi tarzina uygun biriyle evlenirse sorun kalmaz.
annesini dekolte icinde gormus rol model almis bir erkegin karisini kiskanacagini sanmam.

Haber verirsin ne olcak ki.11 dede evde okursun arada.arkadaslarinla vakit gecirirsin...asla olamazsin diye birsey yok..kiskanmak cevreyede zarar veriyor aksine.bazi kadinlar cok kiskaniyor beni mesela

Eşime bir yere giderken haber veririm izin vermezsede gitmem nedenini medeni bir şekilde açıklar zaten mesela komşumun eşi evdeyse göndermez,mesela ben düğünlerde sadece eşimle dans ederim kuzenimle dahi seviyeliyim.Kalabalık bir misafirlikte bir düğün evi gibi çayları kendi verir vs

Kuzen baska yigen baska ac sözlüğe bak anlamlarini hos bana kuzenleri kisksnmakta sacma geliyor cunku akraba evliligi bizde hic yok

Bizde de yok oyüzden kimse kimseye yan gözle bakmaz
Ama eşimin ailesinde bol miktarda var
Akraba değilim diye istenmemiş gelinim Burak'ta kıskanıyım
Sözlüğe bakmaya ihtiyacım yok baştan yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…