Aynen canım benim, sevgilerimi yollar yanaktan öperim..Gonul kendisine benzeyene akarmış cnm demekki birbirimize benziyoruz hani derler ya kan cekti misali
benim de var tecrubelerim siniftan atilmaya dairHe yaaaabenim güldüğüm için dersten atılmışlığım çoohtırr
öppAynen canım benim, sevgilerimi yollar yanaktan öperim..
kis bendemi@efecikim
Y yasakhayal @MELEKiimHAbibte EnHarbiKiz sizinle oturmam sinifta kaldirirsniz beni yaw arkadas her dk da yazilmaz ki ceneniz cekilsin
cimcimem ne tesaduf bende senin icinayni seyi dusunuyordum@efecikim
Y yasakhayal @MELEKiimHAbibte EnHarbiKiz sizinle oturmam sinifta kaldirirsniz beni yaw arkadas her dk da yazilmaz ki ceneniz cekilsin
kis bendemi
bana takil 1.ol sinifta hemde sinif baskani ayrica buyuyunce mebus bilem yaparim
otekileri doru yanlarina bilem yaklasma
Hain cimcime@efecikim
aynen harbicanim gizlice yazmis bura bulamayiz sanmisHain cimcime
yapardık valla pınkoyla oturmazdım ..konusturmaz o benı kızardıayyy çok utandım yaaateşekkür ederim efenimm
tatlişkommm
dedikodu yapardık senle hep
o kadar kalabalık içinde oturamam benbaşbaşa oturalım
sensiz olmaz ki minnağımmmmadrem sen ve ben
adree hamılemısınn . allah kucagına almayı nasıp etsın ıns .. darısı basıma olur bıgun ıns :)) adre senle oturmak tum kızları guzellıgımıze kıskandırmak ısterdımm :))Bence de olmazz
tsk ederım tatlısımm :)) benle oturursan sınıfta kalırdın canım@Bilgece @avucdolusuduaecmelsefa @mdk35 Dionee EnHarbiKiz cimcimegfb @minnakmimar @Saksi_Degilim_Ben
Daha sayamayacağım bir çok isimle oturmak isterdim, hepsini seviyorum.
Sanırım sıraya sığamazdık, defterleri koyacağımız yerlerde bile otururduk
(Napiyim ayırım yapamadım, birini seçmek gerekiyodu dimiiiiyy)
ayyy çok utandım yaaateşekkür ederim efenimm
tatlişkommm
dedikodu yapardık senle hep
o kadar kalabalık içinde oturamam benbaşbaşa oturalım
sensiz olmaz ki minnağımmmmadrem sen ve ben
Kesinliklee yapalim bunu kk nin en guzelleri yan yana oturalimadree hamılemısınn . allah kucagına almayı nasıp etsın ıns .. darısı basıma olur bıgun ıns :)) adre senle oturmak tum kızları guzellıgımıze kıskandırmak ısterdımm :))
hayırlısı ıle kucagına alırsın ıns :)Kesinliklee yapalim bunu kk nin en guzelleri yan yana oturalim
Canimm ewet hamileyim Allahin izniyle insalla sen de tez zamanda olursun biz cok bekledik ugrastik rabbim seni daha ugrastirmasin hemen versin melegini
aynen harbicanim gizlice yazmis bura bulamayiz sanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?