kadınlar külübü eve kargo gönderiyomuş !

Bdsayar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
506
863
128
ben adresimi yazmadım ama dün gelmiş eve şimdide eşimle tartıştık allah aşkına ne gönderiyolar eve ya bi yazın nolur size gelen varmı arkadaşlar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nekargosu anlamadım canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

pro üyelik başvurunuz varsa kartınız geliyordur.

Son düzenleme:
Ne kargosu kaç senelik uyeyim bana gelmedi ne var içinde kargonun?

ilk kez duyuyorum böyle bişeyii

Esin neden tartisiyor bunun icin anlamadim ama kazenle iletisime gecersen anlasilir ne oldugu zaten.

Bana daha çöp bile gelmedi...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

ilk kez duydum bende
pro üyelikle alakalıdır pro üyelik almadıysan da kesin bi karışıklık ve denk gelmişlik vardır

kargo geldi diyor ama ne var içinde onu neden dememiş ki?
en can alıcı yer.

He ya kargoda ne var bacim kesik bas mi meraktan catliycam:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk kez duydum bende
pro üyelikle alakalıdır pro üyelik almadıysan da kesin bi karışıklık ve denk gelmişlik vardır

arkadaşlar bende bilmiyorum dün evde yoktum yurtiçi kargodan gelmiş içinde ne var bilmiyorum pro kart filan içinde bişey istemedim eşimde tartışmış bilgi veremiyoruz diyince sonrada arı organisyon gönderdi demişler ordanda kadınlar külübü çıkmış özgür bilmemeneymiş firmacı gönderende oda delirmiş tabi

hayır yani içinde ne olduğundan ziyade senin adına mı geldi arkadaşım buda önemli yani
kargo paketinin üstünde adın ve adresin yazıyor mu ne biliyim önemli detaylar bunlar yani
adına geldiyse açıp bakmışsındır heralde
işte o zaman içinde ne var diye sorabilirim

anlamadığım tek konu evimin adresini yazmadım ben nasıl gelebiliyor ya

anlamadığım tek konu evimin adresini yazmadım ben nasıl gelebiliyor ya

tamam işte dediğim gibi kesin bi yanlışlık oldu ama sende bu siteye üye olduğundan kötü bi denk gelme ile eşin alevlendi kanımca :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…