kadınlar külübü eve kargo gönderiyomuş !

Bdv'de bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi
Neyseki akıllı kadınlar kulübümüz sorunu çözmüşler

Her şey tamam da bu kadar telaş yapacak ne var?
Ya da eşin neden kızdı bunun için?
Sonuçta internetten de alış veriş yapabilirsin?
Gerçekten merak ettim hangi mantıkla kızdı?

Al benden de o kadar.
İnternetten alınan bir sipariş de olabilir kızmanın köpürmenin alemi ne?
Onların arasında normal demek ki bu. :44:

benim takıldığım nokta eşin neden bu kadar tepki verdi sana kargo gelemez mi :44:bir adam adı vs olsa şüphelensin ama üzerinde kadınlar kulübü yazan yerden gelen kargoya neden bu kadar tepki verdi anlamadım kulüp yazmasından işkillendi zaar

Son düzenleme:

Valla bende anlamadım.
Bir erkek karısına Kadınlar Kulubunden kargo geldi diye neden kızar vekavga eder ki ''Men's Health '' ten gelmemiş ki bu.

Kargo geldigi gun evde yokmussun,keske bugunde sabahtan gidip alsaydin sonucta korgo senin adina
Ben senden daha cok merak ettim ne oldugunu

Bir seyden emin olmadan ortaligi velveleye vermek ne kadar kolay. O kadinlar kulubu omo akilli kadinlar kulubu. Buyuk ihtimalle deneme urunu gondermislerdir. Bu kk ile uzaktan yakindan alakasi yok. Ne kadar ayip boyle buyuk ve koklu bir siteyi zan altinda birakiyorsunuz. Burada konu acmak icin ugrasmadan once 2 dk google ari organizasyon kadinlar kulubu yazsaydiniz bu kadar tantanaya gerek kalmazdi.. kk nin isi yok olmayan adresinizi bulacak da kargo gonderecek...

Son düzenleme:
Adres karışmıştır diyeceğim ama ismim yazıyo falan demişsiniz isminiz yazıyosa kk nin sizin bilgilerinizi bulması imkansız gibi bir şey. Ayrıca niye durduk yerde kargo göndersinler? eşinizin kızması için de bi sebep yok ortada

Esinle yasadigin sorunlar yuzunden burdaki kadinlara yuklenmen ayip olmamis mi? Ayrica bu kadar hayatina mudahale ettirme bu ne ya.

Basbakanin odasindan bocek cikti ya, kari koca cok etkilenmisler bence.

Burada yaptığın atarı eşine yaptın mı ? Sanmıyorum.

Binlerce insanı zan altında bırakacağına google a yazıvereydin ne iş diye...

ankete falan katılmasaydınız kocanız eve kargo gönderilmesine kızıyorsa ..paketten ne çıkacağını düşünüyorsunz acaba

Evet başarılı kk kadınları yine olayı çözdü. Yalnız eşin niye tartışıyo anlamadım altı üstü bi kargo kk dan gelse ne olur arıdan gelse ne olur açar bakarsın ki adres vermediğine göre kk gönderemez mutlaka adres veya ad soyad vermen lazım, yani bana gelse söylerim eşime alır gelir bırak tartışmayı bu neyin nesi bile demez

Bu kadar tartisacak ne gondermisler acaba? Kullanilmis prezervatif, seks oyincaklari falan mi? Google da kucuk bir arastirma yapmadan can havliyle siteyi suclayacak kadar kotu ne olabilir?

Size her kargo geldiginde tartisiyor mu kocaniz? Kadin kismina kargo gelmez diye bir sey mi var yoksa?

Ne tuhaf insanlar var.

Son düzenleme:
Çok garip ya, bir kargo aile faciasına yol açabiliyor. İçinde absürt bir şey olmayan bir kargo! Sadece kargo olması yeterli yani!
Ayrıca bu Kadınlar Kulübü olmasının ya da olmamasının hiç bi önemi yok. KADINLAR KULÜBÜ işte..
Ne gibi sorun olabilir ki?
Vay arkadaş Türk Kadınının cidden büyük bir derdi var...
ŞUURSUZ ERKEKLER! ÖZGÜVENSİZ ERKEKLER!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…