hayır yani içinde ne olduğundan ziyade senin adına mı geldi arkadaşım buda önemli yani
kargo paketinin üstünde adın ve adresin yazıyor mu ne biliyim önemli detaylar bunlar yani
adına geldiyse açıp bakmışsındır heralde
işte o zaman içinde ne var diye sorabilirim
anladımda niye atar yapıosun ki??arkadaşım benim adımı ayrıca adreste benim evimin ve dün eşimle otururken ceb telefonuma msj geldi kargonuz geldi 3 gün içinde alın die anlatabildim bende cıkamıyorum hamile olduğum için hava cok sıcak o yüzden eşime söyledim anladın mı
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arı organisyon die biyer göndermiş
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu kk nın arı organizasyon diye bi kolu yokki başka bi kadınlar klubü olmasın.Mesela omo kadınlar klübü,turkcell kadınlar klübü bi dolu kadın klubu var
yanianladımda niye atar yapıosun ki??
yardımcı olmaya nedenini türetmeye çalışıyoruz..
sürekli anladın mı diyerek salak yerine niye koyuyorsun??
insanız anlama kabiliyetimiz var çok şükür...
aman banane sana kargo gelmişse
hadi selametle
bencede. bir kampanyaya girmiş olabilir. bir çekilişten kazanmıştır vs..Bu kk nın arı organizasyon diye bi kolu yokki başka bi kadınlar klubü olmasın.Mesela omo kadınlar klübü,turkcell kadınlar klübü bi dolu kadın klubu var
evet. omo kadınlar kulübüÇok alemsiniz ya, Kk sizin olmayan adresinizi arayıp bulacak birde size kargo gönderecek...bunuda sizin haberiniz olmadan ve kendi adına değil arı organizasyon adına yapıcak
Bu kadar şüphe uyandırıcı ise bir admin e özel mesajla sorabilirsiniz.
Ama google a bile arı organizasyon yazarsanız omo gönderdiklerini okuyup omo kadınlar kulübü olduğunu anlayabilirdiniz.
eşiyle yaşadığı tatsızlığa veriyorum cicimyani
hamile şu an . hormonlara ver.
yardımcı olmaya çalıştığını herkes gördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?