kadınlar külübü eve kargo gönderiyomuş !

arkadaşım benim adımı ayrıca adreste benim evimin ve dün eşimle otururken ceb telefonuma msj geldi kargonuz geldi 3 gün içinde alın die anlatabildim bende cıkamıyorum hamile olduğum için hava cok sıcak o yüzden eşime söyledim anladın mı

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladımda niye atar yapıosun ki??
yardımcı olmaya nedenini türetmeye çalışıyoruz..
sürekli anladın mı diyerek salak yerine niye koyuyorsun??
insanız anlama kabiliyetimiz var çok şükür...
aman banane sana kargo gelmişse
hadi selametle

vay anasını olmayan adresinizi nasıl buldular ki banka bile bu kadar araştır mıyor kk neden araştırsın acaba çok mera ettim:44:

arı organisyon die biyer göndermiş

googla bi bakmak lazım, bu şirket omo falan gönderıyomuş, önceden faceden şurdan burdan uye olmuşsunuzdur gelmiştir
kuyuya atılan tasa dönüyor konu, bi de kk nın olmayan adresı vs bulması da hoş bi konu değil ki bence öyle bişey de yok

bana kk dan kargo geldi lakin pro üye olduğum için kartı gönderdiler.
Arı organizasyon falan değildi direkt kk yazıyordu zarfta. Bu kadar ortalığı ayağa kaldıracağınıza yönetime mesaj atn sorun çözülsün.

Bu kk nın arı organizasyon diye bi kolu yokki başka bi kadınlar klubü olmasın.Mesela omo kadınlar klübü,turkcell kadınlar klübü bi dolu kadın klubu var

Bu kk nın arı organizasyon diye bi kolu yokki başka bi kadınlar klubü olmasın.Mesela omo kadınlar klübü,turkcell kadınlar klübü bi dolu kadın klubu var

akıllı kadınlar kulübü

yani
hamile şu an . hormonlara ver.
yardımcı olmaya çalıştığını herkes gördü.

bencede. bir kampanyaya girmiş olabilir. bir çekilişten kazanmıştır vs..

herkeze teşekkürler cvplarınız için kargoyu aldığım zaman en kısa sürecede yeniden cvp yazcam sizlere iyi günler

Akıllı kadınlar klübü falan olmasın o? Kk durduk yere kargo göndermez yemek yarışması vb kazanmadıkça..

Çok alemsiniz ya, Kk sizin olmayan adresinizi arayıp bulacak birde size kargo gönderecek...bunuda sizin haberiniz olmadan ve kendi adına değil arı organizasyon adına yapıcak
Bu kadar şüphe uyandırıcı ise bir admin e özel mesajla sorabilirsiniz.
Ama google a bile arı organizasyon yazarsanız omo gönderdiklerini okuyup omo kadınlar kulübü olduğunu anlayabilirdiniz.

evet. omo kadınlar kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…