- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.941
günaydın günnüüükk
bi süre uğramadım sana kimsenin içini karatmak istemiyordum
sanırım biraz daha yorun hissediyorum kendimi günlük
görülmemiş yarım kalan hesaplarım var istanbuldan
bir hayat alacağım var
yakın zamanda gidicem günlük kim bana ne yaptıysa ödetmeye gidicem
canımı yakanlara bir iki sözüm var günlük
NE İSTEDİNİZ BENDEN?
içimdeki şu ateşi söndüremiyorum günlük azalacağına hergün dahada çoğalıyor
kafama taktım ne pahasına olursa olsun gidicem istanbula benden alınanların hesabını sormaya
ben değil günlük beni bu kadar kinci yapanlar
UTANSIN!!!!
Bu gece sana yazamadan edemedim.Bir iki satır yazayımda konuşalım seninle.
Bu günüm iyi,birazda yorucu geçti.Koşturdum durdum.
Günlükçüm sana bir şey soracağım.anlatacağım.5-6 ay önce ben kürtaj oldum,istemeyerek,inanırmısınhala etkisindeyim.Bir oğlum var on yaşında bu da ikinci hamileliğimdi.İlk kez kürtaj oldum.Allahım bu ne acı.....uszun süre kendime gelemedim.
Geceleri ağlama krizleri mi dersin,kabusmu dersin ruh gibi geçti bir ,iki ayım.Rahatsızlığımdan dolayı doktorum izin vermedi doğurmama.sakat olma riski çok yüksekti.sakıncalıydı.Ama ben çok etkisinde kaldım.acaba çok mu uzattım.Diğer arkadaşlar kürtaj olduklarında benim gibi mi oldular acaba.Yoksa benim psikolojimde birşey mi var.Hala hatırladıkça içim sizlıyor.Nerede yeni doğan bir çocuk görsem içim cız ediyor,kıskançlıkmı desem,acı mı desem tuhaf biir duygu.Benim de iknci çocuğum olacaktı.ve ben bunu sonlandırmak zorunda kaldım.En çok beni ne etkiledi biliyormusun günlükçüm,oğlum bebeğin alınacağını duyunca hıçkıra hıçfkıra nasıl ağladı bir bilsen o anı hiç unutamıyorum.Anneciğim dedi benim hiç kardeşim olmayacakmı.Bana gün ver 1 yıl,5 yıl,on yıl, 20 yıl beklerim anneciğim dedi.bu sözler beni dernden yaraladı.üzdü,hatırladıkça içim cız ediyor.oğlumun kardeşi olamayacak.doktorum izin vermiyor.Bu durum beni çok üzüyor.Gerç sende herkes de işte Allah sana bir evlat vermiş daha ne istiyon diyebilirsin ama bu iki evlat hikayesi beni derinden etkiledi ,etkilemeyede devam ediyor......İçimi sana açtım,kimseye hislerimi
tam olarak anlatamadım,eşime dahi...onu üzmemek için.Ama sana anlattım.Artık sen benim sıdaşım arkadaşımsın günlükçüm.
Tüm KK'lılar sevgiyle kalın..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?