- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #4.721
günaydın günlük çok şükür ben oğlumun gidişini kabullenmeye başladım artık eskisi gibi yüreğim sızlamıyor hemen hergün görüşüyoruz onun mutlu olması ,iyi olması bana yetiyor
sitede son zamanlardaki gruplaşmalar beni üzüyor ve tedirgin ediyor kim hangi grupdan aralarında neler geçti bilmiyorum doğrusu hiçde merak etmiyorum ben sitede bana sevgi ve saygıyla yaklaşan herkesi sevdiğim için kendimi hiçbir gruba ait hissetmiyorum
aslında insanlara karşı sevgimi açıkça gösterdiğime inanıyordum ama biraraya geldiğimizde gözeğin bir lafı aslında öyle olmadığını gösterdi bana
abla sitedeki halinden çok daha candansın dedi gözek çok akıllı bir kız demekki sevgimi ifade etmede kendimi firenliyorum belkide bu incinmekten korkan bir insan olmamdan kaynaklanıyor
gözek demişken süpürge ve gözekle olan buluşmadan sonra onlarla ilgili bir yorum yapmadığımı farkettim
GÖZEK= doğrusunu söylemek gerekirse ben karşımda bu kadar kibar bir genç hanım bulacağımı zannetmiyordum aynı zamanda çok akıllı ve candan
SÜPÜRGE= çok iyi niyetli birisi ben çok daha neşeli birisini bekliyordum ama gözekle sabahlara kadar oturmaktan yorgun ve uykusuz kalmış olmalıki biraz durgundu
son olarak şunu söylemek istiyorum herkesin kendine göre bir arkadaşlık ve dostluk anlayışı var en güzeli sizin dostluk anlayışınıza uymadığını düşündüğünüz kişiyi görünce yolunuzu değiştirmeniz hepimizin hayatında acılar yaşanmışlıklar var insanları incitmek için bunları kullanmak hem yanlış hemde günahtır ben siteye burada bulunmaktan çok zevk aldığım için güzel paylaşımlarım olduğu için ve sevdiklerim bulunduğu için geliyorum
ama bazı şeyleri görünce çok üzülüyorum
neyse günlük bugünlük bukadar vefa benim için sadece bozacı adı değil
bugün sevgimi göstermekte cimri davranmayacağım sitede sevdiğim takdir ettiğim herkesi çoook seviyorum ve şappadak şuppadak öpüyorum ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?