- 19 Kasım 2006
- 1.749
- 16
- 683
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #5.621
Pazar şeriflerin hayır ola günlüğüm ve günlük sakinleri :))
Canım bugün her pazar olduğu gibi kahvaltı sofrasına hap beraber oturduk annem babam ve ben o sırada ananem memeleketten aradı canım benim yaa köden tereyğ pekmez bal köy yumurtası kaymak ve çökelik gönderiyormuş ben yiyecekmişim zayıfmışım kurban olsunlar sana dedim telefonda ona bayağ güldürdüm ananemi moral depoldım 76 yaşında annanemm ama hala genç kız gibi maşallah zil çaldı dayımda katldı bize :)neyse kahvaltımızıı ediyoruk dayımda geldi katıldı bize :) osrıada dayım dediki"abla ben arife günü köyde olucam arifeden bir gün önce yola çıkıcam çoluk çocuk dedi kurbanı orda kesicez" dedi kafamı kaldırdım babam ve annneme baktım birbirlerine baktılar yüz ifadeleri biraz üzgündükıyamamki ben onlara hemen konuya balıklama daldım :) dayıcım bu kurbana kaç ortak katılıyorsunuz ve adam başı nekadardüşüyor dedimoda söyledi tamam dedim babamıda kat baabamdakatılıyo ve geliyo köyededim babamla annem nee dedi :))ne ne gidiyosunuz dedim:) dayım güldü ciddimisin belinaydedi evet dayıcım ben üstleniyorum dedim :) kurbanıda kesicekler dedemle annanemide görcekler babamda babasının (dedemin) mezar üstüne ziyarete gidicek dedem bekler dedi çok kötü oldular yaa kurban olurum ben onlara.. ben hemen bugün ulusoy yada metrodan yer ayarrlicam babamlara onlarda seninle beraber inicekler arife günü köye dedim (dayım çoluk çocuk gittiği için arabada yer yok zaten annişimle babişim rahat gitsinler) o sırada teyzemde bodrumda yaşıyor oda annemi aradı abla napıyorsun falan filan oda dedi abla biz bayramda köye geçiyoruz dedi annemde dediki bizde geliyoerruz bubayram :) büyük dayımdan yola çıkıcakmışş arife günü(yani 4 kardeş memlekette olcaklarr) ohhhköyde bayram varr :) hemen annanemi aradım :) sultanım bu bayramda evin şenlenicek dedim neden kızım dedi büyük kızın küçük kızın büyük oğlun küçük oğlun ve torunların geliyor odaları hazırla dedim :) ciddimisin kızıım dedievet annane ben gelemiyorum ama yolluyorum kızın ve damadını dedim çok sevindi yaaa sen neden gelmiyorsun dedi bende dedimki annanem hem burda ablam ve eniştem var yeni evliler bari ben kalim onlarla dedim hem çalışıyorum annemle babam benimiçin erken dönücekler yanından hiç birşey anlayamssınki onlar emekli insanlar biraz kalsınlar yanında benimiçin erken dönmesinler ben ablamlarda kalıcam dedim çok sevindiyaahemen dedeme seslendi osman çocuklar geliyor dedi dedemde hadibe diyoo :):) (günlüğüm annem annanemi 3 yıldır görmedi görsünn kıyamam ben onaa babamda babasının mezarını ziyarete gidicek köyde oda çok sevindii) böyle işte günlüğüm ben ailemi çok seviyorum ve mutlu olmaları için herşeyi yaparım ben çünkü 24 yııldır bir dediğimiki olmadı herşeyi yaptılr şimdi sıra sende belinay dedim ve bugün başladım koları sıvamaya :)) ilk önce kurbanlarını kesicekler sonra köyde bayramı geçirecekler ailecek biraz gezsinler hem bu sene fındığada gidememişti babamla annem :) biraz bağı bahçeyi gezsinler bizim köydek ev çok büyükdür malikane şeklinde giresunun en ünlü evlerinden düşün 3 salon 8 yatak odası 2 mutfak 2 banyo 3 tuvalet var :) sığar bizim sülale bu bayram yanii:)) böyle işte günlüğüm şimdi ben netten ulusoy yada metrodan giresuna yer bakim şimdiden :))
belinaycım cım cım bravo harikaydı bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?