Günlüğüm,
Yalnızlıktan dert yanardım ya hep... Gördüm ki yalnız değilmişim. Kimse elimden tutmadı, derdimi sormadı, yüzyüze gelmedi; ama bir klavye aracılığı ile tuttu ellerimden. Çünkü burası KADINLAR KULÜBÜ :enbuyukkk:
Kadınlar, kadınların hem en büyük dostu, hem de en büyük düşmanı. Her yerde var kötü niyetliler ve iyi niyetliler. Ben, burada, iyi niyetlileri tanıdığım için çok mutluyum. Kötü niyetlilerin Allah gönüllerine göre versin yerimseniben
Lalecim, seninle tek kelime konuşmuşluğumuz yok. Sadece günlük kardeşiyiz. Yaşananlar sadece günlük aracılığı ile paylaşıldı. Çünkü sen, ben, buraya yazan herkes, hayatının bir bölümünü, günlüğe yazdığı bölümünü, birbiri ile paylaştı. Şeffaf oldu, anlatmak istediklerini anlattı.
Ben de öyle yaptım. Kimseye, hem de hiçkimseye anlatmadıklarımı burada paylaştım. İyi niyetli arkadaşlarımdan destek aldım. Zor günler geçiriyor herkes. Şaşkınlık verecek şekilde herkesin şikayetleri son raddede hayata karşı. KADINLAR destek oluyor birbirine, bu kocaman ailemizde. Üzüntünü paylaşıyorum, yazdıklarını okurken gözlerim doldu, kendimi buldum sende, ama kimseye belli etmemek için, attım içime göz yaşlarımı.
Zor durumda olan, sıkıntıları olan çok insan, çok kardeşim, ailemden çok insan var biliyorum. Paylaşan, paylaşmayan herkesin sıkıntısını, üzüntüsünü paylaşıyorum.
Çünkü hepimiz, aynı şeyleri yaşıyoruz aslında, farklı zamanlarda, farklı mekanlarda, farklı oyuncular ile...
Günlüğüm,
Rabbim, ihtiyacı olan herkese sabır, güç, huzur; ama en önemlisi sağlık versin. Bak ben sağlığımdan oldum, yarın doktora gidiyorum. Ama her şey bizler için, bugünümüze de çok şükür günlüğüm :Saruboceq:
Seviyorum seni, paylaştıklarımızı. Hacer hep burada günlüğüm, kimse onun için olmasa da, o herkes için hep burada, kim, ne zaman isterse, kapıları hep açık.
Çünkü Hacer biliyor ki, İYİ NİYETLİLER HEP KAZANIR yerimseniben