günlük,
hala hastayım inanır mısın..abanttan bu yana, iyileştim sanıyorum hala burnum, gözüm akıyor, hala öksürüyorum..güya grip aşısı olmuştum...
sabah işe gelemedim, yattım ama pireliyim işte illa işe geldim, evde duramıyorum...
kocişim yoktu dün, dedeciği vefat etti memlekete gitti o da bugün gelecek Allah'ın izniyle..Çok özledim onu...İnsan hastayken yalnız kalmak koyuyor o olsaydı ilgilenirdi benle...
Dedeciğin de mekanı cennet olsun inşallah..90 lı yaşlarındaydı, çok hastaydıi yatalaktı, ben bir kez kapı aralığından görmüştüm, korkarım diye göstermemişlerdi....Belki de ölüm onun için daha hayırlı di mi günlük..Yüce Rabbim bilir en doğrusunu...
Başım nerdeyse önüme düşecek o kadar hastayım ki, işyerinin polikliniği dibimde olmasına rağmen gitmek zor geliyor.gerçi 15 gün önce gitmiştim, antibiyotik filan vermişti...
yine aynılarını yazacak biliyorum..O yüzden de istemiyorum..
Ya bir de kilo almışım bir sürü sinir oluyorum kendime, kendimi de feci saldım yani bu hastalıktan dolayı....
Neyse haftaya anacığım gelecek Allahın izniyle, o bana bakar...Annem benim kıymetlim...
O zaman ben şimdi hem evin kirasını yatırayım, hem de anneme uçak ya da tren bakayım...Görüşürüz yine günlükçümmm...