- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #6.521
gunluk . . . ben geldımsenağlama
cok uzuluyorum gunlukk
kendımı alıstırıyorum ama bıttı o unutucamm
yapabılırım basrabılırım bunu ınanmak ıstıyorum kendıme
belkı cok uzulucem cok aglıycam
hatta lepiye soz vermıstım sıgara ıcmıycem dıye ama belkı sıgara ıcıcem
ama unutucam gunlukk olmıycak hayatımda o
msj atmıycam aramıycam ısmını telaffuz etmıycem
cok aglıorum gunluk cok ozcan denız dınlıyorum nasıp degılmıs
ama gecıcek bılıyorum gecıcekk
senağlamasenağlamasenağlama
senağlama
senağlamasenağlamasenağlama
selam günlük
sana ilk yazışım,aslında daha önce de yazmak istedim ama
ara ara bir türlü bulamamıştım...
hem iyi hem kötü haberlerim var
iyi haber artık kayınvalidemler bize gelmeyecekler ipeğime bakmak için
sen bilmiyorsun ama ipek 5,5 aylıkken iznim bitti ve işe döndüm
şuan 10 aylık oldu ve bu zamana kadar 1 ay annem izmirden geldi 1 ay kayınvalidem ve kayınpederim
ankaradan gelip baktılar...kayınvalidemlerin geldiği zamanlar benim için işkence günleri gibiydi
biz daha 1,5 yıllık evliyiz ve ben evlenene kadar 4 sene boyunca yalnız yaşadım...fakat bebek oolduktan sonra evimde sürekli birilerini özellikle kayınvalidemi görmek,onlarla yaşamaya çalışmak
benim için çok zordu...ben bunun için mi evlendim diye sorguluyordum hep kendimi...eee peki neden
bakıcıya vermedin bebeği diye sorarsan,akıl edemedik işte,daha çok küçük,bilmediğimiz bir şehirdeyiz
falan diye düşündük...ama ben buraya kadar dedim en son ve bakıcıya başlıyoruz artık:)))))) evimde kimseyi istemiyorum artık,okuldan evime gelince bacağımı uzatıp tv seyretmek,eşimle rahat rahat oturmak istiyorum,bebeğimi müdahalesiz büyütmek,stressiz yaşamak istiyorum...
bu nedenle çok huzurluyum artık,inşallah buldugumuz bakıcı bizi üzmez...
gelelim kötü habere(( 6 sene komşuluk yaptığımız,sonra babamın tayini çıkıp ankaraya gidince ayrıldıgımız ama 1 sene sonra ankaraya gelip yine bize komşu olan,ben üniversitede okurken ankarada
gidip hafta sonları kaldığım,benimle yaşıt benden 2 yaş küçük ve şuan sanırım 13 yaşında olan 3 oğulları olan,(benden 2 yaş küçükle aynı bölümde okuduk) çok yakın aile dostlarımız yaklaşık bir sene
önce ölmüşler karı-koca,evleri yanmış...
kıbrısa tayinleri çıkmıştı 2 sene önce,evde 4 kişilermiş,aynı bölümde okudugumuz oğulları mezun olmuş kıbrısta kpss ye hazırlanıyordu,en küçükleri orta okula gidiyordu,en büyük oğulları ankaradaymış...evde yangın çıkmış karı koca ölmüş,çocuklar camdan atlamışlar,küçükte pek bişi yok ama büyük oğullarının birçok yerinde ciddi yanıklar olmuş 6 ay gatada yatmış 1 elini kesmişler...
o kadar üzüldüm ki,ben öğreneli 1 hafta oldu,olayın oldugunda ben hamileydim ve sonrasında emzirdiğim için bana söylememişler,yeni öğrendim,öğrendiğim günden beri bağrıma bir ağırlık geldi ki
nefes alamıyorum aklıma geldikçe...
yalan dünya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?