- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #6.681
Ben dün sevgililer gününde canımdan 2 parçayı erken doğumla kaybettim...Çok acıyor canım...Eşimle ağlaya ağlaya, kefenlerini öpe koklaya gömdük..Allah rızası için meleklerim için birer Fatiha arkadaşlar.....Allah okuyandan da razı olsun,okumayandan da.....
bademcimm çok şaşkınn ve üzgünümm canımm kelimeleri toparlıyamıyorumm
seninn acınıı en iyi anlayanlardann biriyimm diebilirimm 5 kez yaşadımm benn bu acıyı rabbimm sana bana ve dileyenn herkesee tekrarr bebişş versinn bitanemm senn cennete yolladınn vee bu en büyükk tesellinn olsunn canımm böylee acıların teselliside zorr bilirimm amaa meleklerinee duamıda ettimm annesii
sakınnn vazgeçme ve yıkılmaa
tekrarr hamiş olacaksınn inş.ve bu kezz kucağına sağlıklaa alacaksınn
Ben dün sevgililer gününde canımdan 2 parçayı erken doğumla kaybettim...Çok acıyor canım...Eşimle ağlaya ağlaya, kefenlerini öpe koklaya gömdük..Allah rızası için meleklerim için birer Fatiha arkadaşlar.....Allah okuyandan da razı olsun,okumayandan da.....
bademcimm çok şaşkınn ve üzgünümm canımm kelimeleri toparlıyamıyorumm
seninn acınıı en iyi anlayanlardann biriyimm diebilirimm 5 kez yaşadımm benn bu acıyı rabbimm sana bana ve dileyenn herkesee tekrarr bebişş versinn bitanemm senn cennete yolladınn vee bu en büyükk tesellinn olsunn canımm böylee acıların teselliside zorr bilirimm amaa meleklerinee duamıda ettimm annesii
sakınnn vazgeçme ve yıkılmaa
tekrarr hamiş olacaksınn inş.ve bu kezz kucağına sağlıklaa alacaksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?