- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Günnükkk;Merhaba günlükcüğüm;
iyiyim bugünlerde çok şükür. Kocacığımla da bir arıza çıkarmadık şu son 3 gündür. Pek hayra alamet değil ya hadi bakalım! Fırtına öncesi sessizliği mi yaşıyoruz nedir?:Roflol:
Bir arkadaşım aradı, gelmek istedi. "Evden çıkıyorum,hemen gelicem,çayı demle" dedi. Hemen çayı koydum. Demlenmeye başladığında aradı. "İşim çıktı gelemiyorum" dedi. Bütün çayı döktüm. Eeee ben çay sevmem ki.. Onun için hazırlamıştım. Keyfi bilir,canımı sıkmam ben. Zaten evimde yalnızlığımı çok seviyorum.şakkıdı
•kelebek•;1347985 .!.:günlükcüm
yine sıradan günlerden bir gün işte...:sm_confused:
canım 3 gün evdeydi ama tatil çabuk bitti:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yine yanlız kaldım.ALLAHa çok şükür küçük papatyam benimle oda olmasa ne yapardım.:1hug:
artık yürüyor ama felaket bişey oldu.heryer darma duman
anee,anaa diye dolanıyor:asigim:
öncelikle aramıza tekrar dönmene çok sevindik..sevgili günlük
efsane geri döndü tatlicadiarzu
artıkın istediğim an girebleceğim nete çünkü bağlantım oldu..KK yı çok özlemişim canım benim..ben yokken eskiden yazdığım bikaç mesaja saçma sapan eksi repler vermiş bazı zavallı insanlar canımı sıktılar biraz ama neyse..rencide edici yorumlar da yazıyolar keşke adlarını da yazsalar..sanırım birisi bana taktı ve dönüp dolaşıp cinsellikte yazdığım yorumlara eksi repler veriyo..yorumları da aynı hemen hemen maşallah anam,oo aferim sana falan tarzı basitçe şeyler yazmış..tekrarlanırsa şikayet edicem eksi rep umrumda değil ama gayet usturuplu ve normal yazdığım konuları sanki çok ayıp şeyler yazmışım gibi yorum yapıyolar..
örneğin sex saati kaç olmalı diye bir ankete 7/24 tatlicadiarzu yazmışım..aynen böyle gayet esprili bi mesaj bu kimse gerçekten böyle düşündüğümü düşünmez..ama eksi rep veren şahıs''çok güzel tebrik ederim 7/24 az dinlen çok yorma kendini'' yazmış..canım sıkıldı ben bekarım..off neyse ya densiz işte
görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?