E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #10.441
naber çiko:mymeka:hehe yine ben patlattım şaplağı:smiley-cool:
yemek yapim diyorum,ama bi yandan üşeniyorummirmirmirmirama yapasımda var,sanırım bu bi çelişki:bbo:
göya bu gün dışarı çıkıp kendime en afillisinden bi kumbara alıcaktım,biliyosun artık burda arkadaşlarımla para biriktiriyorumhihoyyytannemden ve babamdan çalıyorum bozukları,ama onlar göz göre göre veriyo,bende almıyorum o zaman,sen bırak ben gizli alıcam diyorumzemuszemusaraklamak daha zevkli hihihii...
nişanlım izne gelsin soyup soğana çeviricem,iliğini kemiğini kurutucam onunÇok üzgünüm çoook
kağıt paralara henüz geçmedim
ilgi alanım bozukluklar:lepi:
bu gün hasılat yok,ama akşama el öperken bir kaç kuruş araklarım:jeyyar:
aşkımın gelmesinede az kaldı zaten:asigim
gelene kadar cilt bakımları falan yapıyorum,hatta geçen yüzümde maske vardı,sakın güldürme maske var dedim,oda inadına güldürdü:çok üzgünüm:kanımca kırışıcam bu gidişle:teytey:
yemek yapim diyorum,ama bi yandan üşeniyorummirmirmirmirama yapasımda var,sanırım bu bi çelişki:bbo:
göya bu gün dışarı çıkıp kendime en afillisinden bi kumbara alıcaktım,biliyosun artık burda arkadaşlarımla para biriktiriyorumhihoyyytannemden ve babamdan çalıyorum bozukları,ama onlar göz göre göre veriyo,bende almıyorum o zaman,sen bırak ben gizli alıcam diyorumzemuszemusaraklamak daha zevkli hihihii...
nişanlım izne gelsin soyup soğana çeviricem,iliğini kemiğini kurutucam onunÇok üzgünüm çoook
kağıt paralara henüz geçmedim
bu gün hasılat yok,ama akşama el öperken bir kaç kuruş araklarım:jeyyar:
aşkımın gelmesinede az kaldı zaten:asigim