Günlük,
2 gündür dank etti kafama. Face de yazdığı yorumu gördükten sonra özellikle. Buz oldu içim. Gidicem bu hafta sonu, yüz verirsem adam değilim.
Ama ya dayanamazsam? Gitmekten vazgeçme fikri de hiç iç açıcı değil... Çünkü canım abimle bir sürü plan yaptık. Ha, bir de esas oğlan var. Şimdi ondan da soğudum. Görüşmek falan istemiyorum şu an onla. Denize düşen yılana sarılır misali, ona kaçıyorum diğerinden uzaklaşmak için. Artık esas oğlanın beni üzmeye gücü yetmez ama, teselliyi onda aramak ne kadar doğru? Aslında fark ettim ki, köydekini kıskandırmak için yapıyorum bunu. Biliyor ya, eskiden ona aşık olduğumu... Face de ikimizin fotosunu görse mesela diyorum bazen... Sonra hemen kendime kızıyorum. Sonra bugün köydeki ortak arkadaşımzdan msj geldi. 'Bana aşkla ilgili bi cümle kurar msın sevgilime göndercem' diye. Cvp yazmadım. 5 dk sonra 'msj gelmediğine göre yazıyo bişeyler heralde' diye msj geldi. Anladım tabi o sordurmuş (anlamamazlıktan geldim) Ona atacakken yanlışlıkla bana atmış msjı yani. Günlük, benim yazacağım msjı sevgilisine gönderecek olma ihtimali bile KORKUNÇ! Olabilir mi böyle bir şey? Olabilir mi???
Bir mucize olsa keşke. Köyde tüm yaşanılanları silsem... Tatile gittim döndüm ya, ondan sonrası olmasa. Biz hiç yakınlaşmamış olsak... Bir mucize, mucize, mucize...
Bir labirentin içinde yaralı bereli minik bir fareyim sanki... Nereye gitsem hep çıkmaz sokak! Peynirin kokusu da gelmiyor artık üstelik. Ah, bir yolumu bulabilsem!! mafoldumben