yarın transfer günümüz. akşam banyomu yaptım misler gibi...ayaklarıma kremleri sürdüm mis gibi yumusacık oldular...biran önce olsun bitsin evime döneyim istiyorum...tv nin karsısında uzun uzuuun yatayım istiyorum...inşallah yarın bu saatlerde coooktan evimde olacağım...Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın inşallah... hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah....
bu arada bugün dersim olan 12. sınıflarla ne güzel ders işledik valla.. maşallah süper bu gencler....insanı dipcik gibi yapıyorlar enerjileriyle....o sınıftan cok efendi erkek öğrencime herkes içinde manyak manyak bağırıyordu müdür bugün birde kaydirigubbakcemile...
insan biraz genç psikolojisinden anlar aaa insafsız... ne olursa olsun öyle yırtık yırtık bağırılır mı o çocuga...üzüldüm valla...içim acıdı
lmaz:
insan psikolojisinden zerrece anlamayan insanlar eğitimci oluyorlar bazıları da idareci yuhh artık yaaaa...
yası ne olursa olsun o da ana kuzusu... sıkıyorsa babasına bağır bakalım noluyor ???yerse tabiii...bugün o tatlı sınıf sayesinde yine cok mutlu ayrıldım okuldanopuyorumnanaktan
sonra bitanecik arkadsımla öğretmen evinde oturup kahve içtik tam 4 saat :umursamaz:ayyy sohbetimiz pek bir güzeldi...okul dedikoduları, koca muhabbetleri vs vs peeek bir güzeldi...eve kuş gibi döndüm ...bütün yorgunluğum gitmişti...
eve gelince de yasasın HANIMIN CİFTLİĞİŞeniz... yemek derdim de yoktu cünkü anneciğim yapıp yollmıştı sağolsun opuyorumnanaktan...
Yarın için Allah yardımcım olsun inşallah....
baylaaaakaydirigubbakcemile3