- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #15.401
Düüş gitmessen ölümüü gör diye açıyorrum günülüüğüüü (anladın sen beniiii ) kullen lutz
diyorumm düşş çaktın köfteyii kaydirigubbakcemile3 eğer bi mevzu olursa korkma bebemmm atlar gelirim vee direkk yıllaaaann çekil aradan derimmkötükedihüso:mymeka:
Ayy heyecan bastıı benii hem benim heyecanımm hemde Düş'ün msn'de anlattıklarıyla onun heyecanı sardıı beniiiii Haydiii bakalımm Hayırdır inşallaaaah Hayrdır İn_şal_laahkaydirigubbakcemile3 Günlük kızzz bal gibi oldummm vallaaa ohhh ojelerimi sürdüm maskelerimi yaptımm saçımıda yaptım kıyafette hazır ama benim kalbim kütkütt zemuszemus
Emineciğimlede konuştukkk enişte beyle konuşuş kuş gibiydii şenşakrar ve kıpır kıpırr ayy ayy ayy onu böyle görünce mutlu olup enişte beye kızgınlığım azalıyoo aferin onaaa yerimseniben
Aslımla dersten önce görüştük sonra ders başladıı işteee ayy o bi başka yaa telefonu bi açıyoruzzz hooooop kıkırdamalar başlıyoo yaaaa seviyorum ben onuuu Yüzük az kaldı canımmm benim elim deşildii ama süper oldu Bence ve yakışıcak sana.. ay hamaratım yaa yüzük yaptım yengemden öğrendim ve mükemmel oldu benceee :lepi:
Neyse ben gidim uyumalıyım yarın önemli özel ve heyecanlı birgün beni bekliyorrrrrr ALLAHIMM SEN YARDIM ET BANAAA :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?