E 

EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #15.041
..:icecream::icecream:..

Son düzenleyen: Moderatör: 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

lmaz:
lmaz: lmaz:
lmaz:

azarda düğünüm telaşaden sana yazamadım yaa
azarda düğünüm telaşaden sana yazamadım yaa
 bu ara alışveriş manyağı oldum(her zamanki gibi:kedi:)ama daha gebersem alamam bişey paracıklar suyunu çekti:sinifsinif:
bu ara alışveriş manyağı oldum(her zamanki gibi:kedi:)ama daha gebersem alamam bişey paracıklar suyunu çekti:sinifsinif:
 sonra çağrı attırıverdim hemencecik döndü bana ayol bende msj atarken yanlışlıkla  meşgule verdim, hay ben senin gamze dedim kendi kendime :))  sonracığıma canım arkadaşım tekrar aradıııı ayyy görsennnn biz alo dememizle gülüşmelelerimiz bir oldu ayol 40 yıllık dost gibiydik yahuuuu neydi o öyle telefon konuşmamamızz   otobüste en öndeydimm görsen şöför muavin nasıl bakıyo ben güldükçee hatta muavin kola servisi yapıyordu adam bana bakmaktan kolayı döktüü yaa :))
 sonra çağrı attırıverdim hemencecik döndü bana ayol bende msj atarken yanlışlıkla  meşgule verdim, hay ben senin gamze dedim kendi kendime :))  sonracığıma canım arkadaşım tekrar aradıııı ayyy görsennnn biz alo dememizle gülüşmelelerimiz bir oldu ayol 40 yıllık dost gibiydik yahuuuu neydi o öyle telefon konuşmamamızz   otobüste en öndeydimm görsen şöför muavin nasıl bakıyo ben güldükçee hatta muavin kola servisi yapıyordu adam bana bakmaktan kolayı döktüü yaa :))   lmaz:
lmaz:

Çorum teşekkürler..
Bir geçici görevden insan bu kadar keyif alır mı?İ
şte bitti ve döndüm. Kalıcı olanla yüzleşme zamanı....
 onlar benim herseyim ya bes senem onlar benim, onlarsiz bi hayat asla tasiyamm sanirim, Allah korusun bana bagislasin ikisini de, olmayan isteyen herkese nasip etsin, ...
 onlar benim herseyim ya bes senem onlar benim, onlarsiz bi hayat asla tasiyamm sanirim, Allah korusun bana bagislasin ikisini de, olmayan isteyen herkese nasip etsin, ...
Bana mi ? ne icin canim ? :kedi:
Sevgili gunluk hatun, dun dogm gunumdu, 23 gayme olmusum mafoldumben 2 tane cocuk bir koca, ah ah bekar olmak varmis be :umursamaz: ama yok bebeklerim daha iyi benim icin, onlar icin canimi feda ederim benonlar benim herseyim ya bes senem onlar benim, onlarsiz bi hayat asla tasiyamm sanirim, Allah korusun bana bagislasin ikisini de, olmayan isteyen herkese nasip etsin, ...
Beni cok cok uzseler bile canlari sag olsun opuyorumnanaktan
Anneleri kurban onlara e :ecrin_bebek:
Ah yorgunum gunluk, hayat beni cok yordu yoruyo be :sinifsinif::gitme: