Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

arkdaslıgımz çok kısa surduu :2:

canım ya inan sayfadan çıktım zor buldum sayfayı.malum tecrübesizlik neyi nerden bulacağımı bilmiyorum .sana özel msj gönderdim ama herhalde sen de bilmiyorsun okuyamadın
ben seni ekliyorum kabul et.
iyi geceler

ben de çalışıyorum işte....tam karşımda caddede süper bi jip var bigün benim de olucak diye iç geçiriyorum ahh ahh

kizlar bende jeep var ne ugrasiyonuz gelin gezdireyim sizi sahillerde turlaris

kiz insallah istedigin olur bende cok istemistim valla cok isteyince allah veriyor....liseye giderken boyle yollarda gordugumde acaba benimde olacakmi falan diye cok ic gecirirdim..sonra hayallerin sonuna nerde bizde oo sans derdim ben kim jeep kim derken....ooo masallahim var araba begenmiyorum simdi...

ay kız gelelim biz o zaman hemen sana hakikaten insanın çok istediği oluyo bizim de işler dolayısıyla hep ticari araclarımız var şöyle bi binek aracımız olsaydı fena olmazdıpassat mesela aaah ahh

gunaydin kizlar bugun evliligimin istanbul ayagindaki 2 yil donumu asil olan iskenderun 13 haziranda oda....kendimi bu haftayi kutlu evlilik haftasi olarak ilan ettim...hergun hediye alabilirim dimi vermeden olacak ama..ustune hamileyis ne hediyesi daha dimi

ya iki gundur bir mide bulantisi yasiyorum 13 haftadayim normalmi sanki onceki zamanlar geri geldi gibi...dun dayanamadim gittim eve uyuydum uyandim yok degisen bisey ilac aldim biraz gecer gibi oldu...ama ne zaman yemek yiyorum olduruyor yav beni ne etcesss...

jeep ine atla gezz dolaş

he ilk zamanlar ole hevesten bindim falan ama sonra normale dusuyor insan oglu olarak cok cabuk tuketiyorus galiba....

ama sen alirsin insallah otomotik viteste olursa valla dadindan yenmez heee soleyim...

ayy hayal gibi ben de bi ehliyet alıyim golf ya da polo istiiyorum şimdilik park için küçük araç ideal ama jeep dualarımda

ayy hayal gibi ben de bi ehliyet alıyim golf ya da polo istiiyorum şimdilik park için küçük araç ideal ama jeep dualarımda

hee insallah ya al tabi benim annem istanbulda 38 yasindayken ehliyet aldi babam 13 sonra ona araba aldi ortalama 13.14 senedir bi fiil araba kullaniyor bizim gibide otomatik degil

olur insallah park ah ooo park buradada cok sorun...ooo sen bir almaya basla o gelir zaten ama bacim be turkiyeydede cok pahali jeepler yani vergisiydi benziniydi baya zahmetli is hee allah kolaylik versin....

ewet benzin fiyatı aldı başını gidiyo zaten vergi desen doğru jeep vergileri yüksek bi jeep alacağın parayla daire alırsın rahat Allah gönlümüze göre versin

ewet benzin fiyatı aldı başını gidiyo zaten vergi desen doğru jeep vergileri yüksek bi jeep alacağın parayla daire alırsın rahat Allah gönlümüze göre versin

ole valla allah kolaylik versin valla kis sabah sabah basim agriyor heee gozumude acamiyorum...valla projenin bitecegi gunu iple cekiyorum...hamileyken calismak bu kadarmi zor bu calisanlar nasil calisiyorda ben dagiliyorum...valla hayret ediyorum insanlardaki performansa...

ne projesi meslek ne

ne projesi meslek ne

abudhabide dunya ticaret bankasinin bir kolu yapiliyor...dunyanin en prestijli projesi bende esimle beraber burada calisiyorum...daha dogrusu esimin dayisi sirketinde calisiyorus .o sorumlu muhendis ve kordinator bende logistik muduruyum...9. aya girdim iste bu projede...normal meslegim peyzaj mimarligi ama yapmiyorum...zati bebegim olacak onu buyutmeyi planliyorum simdilik...

aslinda yogun bir isim yok ama tum girdi ve ciktilar ve adamlar bana bagli 150 kisi falan oglene kadar islerimi bitiriyorum sonra eyvallah ben kacar diyim 3 aydir oglenleri eve gidip uyuyorum...devamli takip isteyen bir is oldugu icinde gelmemezlik yapamiyorum..2 ay kaldi esimin yaptigi projenin bitmesine ona bagliyim birazda onun isi biterse turkiyeye gelices tatile bende arada boyle geziniyorum..allahtan isimi hafiflettiler dururmumdan dolayi yoksa cok fena olacaktim...

kız biz senle konuşmuştuk sen beni şirkete alıcaktın profil resmin değişmiş demekki ondan çıkaramadım

kız biz senle konuşmuştuk sen beni şirkete alıcaktın profil resmin değişmiş demekki ondan çıkaramadım

he bende sana anlattigimi bilyorum ama niye soruyorsun yine diye merakta etmedim degil hani....demekki sen beni basklarinla aldattigin icin arada unutmussun ya resmi kaldirdim desifre olmayim diye sonra gorur begenirler manken falan olurum bu yastan sonra alimmallah

fotolarını dağıttım bütün sitelere yakında mankenlik teklifi gelir

fotolarını dağıttım bütün sitelere yakında mankenlik teklifi gelir

ayy sahimi iii para verirlerse acarim valla yuzumu sanatta gunah yok nu bile calisirim..sonra sarkici falanda olurum kocayi bosayip sonra 10 gun meshur olur silinip giderim:18::18::18:....yok ya ben bu senaryoyu begenmedim

evimin kadini cocuklarim anasi olmayi tercih ediyorum

sende sahne ışıgı görüyorum star olmalısın çocuğuna Arap bi dadı buluruz

sende sahne ışıgı görüyorum star olmalısın çocuğuna Arap bi dadı buluruz

araplari oldursen dadilik yapmaz garibim buraya ya filipinli ve etiyopyali yadi bangladesli kadinlari 3 5 paraya getirtip onlari kole gibi calistiriyolar...kizim ben bir tanede arap kadin gormedim cocuguna kendi baksin onlar paso gezsin cocuklarida dadilar baksin...birde turkiyede aaa arap ulkeleri gibimi olucas basi kapali diye isyan ediyorlar..o hayat turkiyedeki bir kadinda olsun bak havasindan gecilmez giyindigi carsaf bile chanell bide ev gezmelerinde hepsi sosyete kuaforden cikmaz...bakimsiz arap gormedim ben henuz....

kalsin star isigimi icimde patlatiyorum.... ben direk arap olmaya karar verdim....esimin sulalesi arap zaten bende ucundan sayilirim artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…