adamlar petrol zengini ya duymuştum kadınlarının çok bakımlı olduğunu arada tv de gösteriyoaraplari oldursen dadilik yapmaz garibim buraya ya filipinli ve etiyopyali yadi bangladesli kadinlari 3 5 paraya getirtip onlari kole gibi calistiriyolar...kizim ben bir tanede arap kadin gormedim cocuguna kendi baksin onlar paso gezsin cocuklarida dadilar baksin...birde turkiyede aaa arap ulkeleri gibimi olucas basi kapali diye isyan ediyorlar..o hayat turkiyedeki bir kadinda olsun bak havasindan gecilmezgiyindigi carsaf bile chanell bide ev gezmelerinde hepsi sosyete kuaforden cikmaz...bakimsiz arap gormedim ben henuz....
kalsin star isigimi icimde patlatiyorum.... ben direk arap olmaya karar verdim....esimin sulalesi arap zaten bende ucundan sayilirim artik...
adamlar petrol zengini ya duymuştum kadınlarının çok bakımlı olduğunu arada tv de gösteriyoikametimi arabistana mı aldırsam ne
yok arabistanda zor yasanir ben sana yereleri yazayim...dubai ve katar sudan bazi bolumleri umman bahreyn belki muskat olabilir...arabistan olmaaaazzz alma oraya ikamet girersin valla cikamazsin
naber kız
iyidir kumrumsen nasılsın
senin kardeş gözükmüyor
ben çalışıyorum o güzellik uykusunda şu an
benim bi arkadaşım mekkeye evlendi kadınlar araba falan kullanamıyolarmıssen oradan uzaktasın heralde
yok ben arabistanla sinir ama buranin ora ile alakasi yok avrupa sehirleri gibi ama musluman bir ulke...klasik bazi yasaklar var ama zorlayici degil...
uyuyan devi uyandırdık
hahahaben evde olmama rağmen her gün erkenden kalkıyorum
ay niye kızz yat yerine uyu
ay niye kızz yat yerine uyu
evet uyuman lazim helede burada uykudan bayilan ben varsam
kizlar midem kendi kendine kazi calismalari baslatti sanirim bir eksime bir yanma bir mide bulantisi yasam enerjimi cekti valla
oysa zabanan gune ii baslamistim...:2::2::2:
uyutmazlar bizimkiler zombi gibi
hem hava erken aydınlanıyor uyuyamıyor insan
ay kız sana inanmıyorumben olsam uyurum 10 a kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?