Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

adamlar petrol zengini ya duymuştum kadınlarının çok bakımlı olduğunu arada tv de gösteriyo ikametimi arabistana mı aldırsam ne

adamlar petrol zengini ya duymuştum kadınlarının çok bakımlı olduğunu arada tv de gösteriyo ikametimi arabistana mı aldırsam ne

yok arabistanda zor yasanir ben sana yereleri yazayim...dubai ve katar sudan bazi bolumleri umman bahreyn belki muskat olabilir...arabistan olmaaaazzz alma oraya ikamet girersin valla cikamazsin

yok arabistanda zor yasanir ben sana yereleri yazayim...dubai ve katar sudan bazi bolumleri umman bahreyn belki muskat olabilir...arabistan olmaaaazzz alma oraya ikamet girersin valla cikamazsin

benim bi arkadaşım mekkeye evlendi kadınlar araba falan kullanamıyolarmıs sen oradan uzaktasın heralde

evet uyuman lazim helede burada uykudan bayilan ben varsam

kizlar midem kendi kendine kazi calismalari baslatti sanirim bir eksime bir yanma bir mide bulantisi yasam enerjimi cekti valla

oysa zabanan gune ii baslamistim...:2::2::2:

ay ben de çikolata yiyorum otur otur sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…