Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ya beni mazur görün artık,nete giriyorum benim kız hemen kalkıyo,bu ara gaz sorunumuz başladı da.aylık değil dünürcüm daha 22 günlük

yıne ıyısın cnm ben 3 aya kadar başından ayrılamıyodum her işi k.valdem yapıyodu.maşallah yumurcağa.gazdan bızde cok cektık.uyku problemımızde vardı çok zorlandım yani.daha yenı yenı kendıme gelıyorum.övmek gıbı olmasın çok yaramaz ve huysuz benım oğlum

sabırlımısındır cnm.çocuk çok sabır istıyo.valla benım oğlan bendekı butun sabrı bıtırdı ikinciden korktum.eşim istıyo ben yeter dıyorum...

kiz cok kucukmusya oyyy daha 22 gunluk olmus sende lohusa lohusa buralardasin git dinlen bacim masallah allah performansini arttirsinda ben valla 2 balayi yapmayi planliyorum simdilik tabi erken konusmak ama :98::98::98:

ne yapayım canım stres dağıtıyorum burda iyi oluyor.ben yatsam kızım yatmıyor ki,ben yatınca hemen uyanıyo.benim yerime kaynanam dinleniyo bol bool

yaa ilk günler çok uyuyordu zorla kaldırıp emziriyordum,sarılıktan kaynaklanıyormuş meğerse,şimdi de uykuya dalamıyor sürekli emmek istiyor,sabırlı olmasam da evladın için katlanılor canım sen daha iyi bilirsin

öyle valla annenın kıymetını anlıyo insan.benım ılk aylarda sut problemım olmuştu vardı emıyodu ama kaynanam bı turlu olduguna ınanmadı benım moralımı bozardı 5 aylık bıraktı benı kesınlıkle kımsenın sozune bakma hala daha aynı seyı seyluyo sutu yoktu cocuk o yuzden zayıf der...stres yapma kendıne ...ınsan cok sey öğrenıyo...:44:

evet ya öyle zaten ilk 15 gün kendi annem vardı iyiki de o gelmiş hamdolsun,tamam ben zorlanmadım bebek bakmada,çünkü ablam doğum yaptığında yanında kalmıştım,tecrübeliydim yani ama insan yine de bi destek arıyo yanında

ne yapayım canım stres dağıtıyorum burda iyi oluyor.ben yatsam kızım yatmıyor ki,ben yatınca hemen uyanıyo.benim yerime kaynanam dinleniyo bol bool

valla boyle anlatinca ablamda gecen karninda tasiyinca iiide cikinca basliyor dertleri oda acillerde bebegi goturmus atesi cikmis diye..sabahlar kadar uyumadim diyor beni guzel gunler bekliyor desene bide annem falan gelir kalirda yanimda o degil kayinvalidem gelirse cok bilmis bende cok bilmisim bide benim ole sabrimda yok igneli laflara yandim ben...her cocuga bisey yaptigimda bizim zamanimizda diye baslar kendi banka emeklisi ..isten bahsederken kendi is yillarina doner 50 kere anlatir kes anliyorum seni dermiscesine konuyu kapatir hep..oy oy bana biseyler oluyor...

gunaydin kizlarrrrrrrr
sabah tartildim tartida 1 kilo fazla gosterdi 2 gun boyunca aksamlari yedim yattim iiide yedim sayilir ama 1 kilo oynamaz dimi bide kan ilaci kabiz yapmista olabilir onada guvenmiyom...simdi bi sevinmeyim dedim erkenden bide iki gunluk yemekle boyle kilo oynarsa yandik kisa hesapla 90 falan digerim doguma

ben bugun yokum sanirim cok fena midem falan bulaniyor eve gidiyorum....evdende girmem heralde nete bilmiyorum gorusurus paiiiii...

alemsin kız benimki de başlıyordu bizim zamanımızda diye ben yanlış olduğunu söylüyordum.eşim de yanımızda olursa o da diyordu onlar geçti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…