Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

çok zor bır durum ama malesef doguma kadar gıdıyo.saçlı olunca yanar demişlerdı bana maşallah asayukarı 5 cm saçlı dogmuştu.bellıde olmaz senınkıde bı bakmışın geçmiş.azıcık sabredecen

gecen esimle dalgasini gectim zaten dedim sana sacli cocuk dogurmakta zor hee...kafasi bonus gibi 6 ay kestirmesin kivircik oldugu icin anca kesilecek kivama gelir cok rahattir..saclari sana benzerse sana bu saclari uretmek icin 2 mide gerekir..mazallah tek motarla bu ucak yanar

isim düşündünüzmü?

merhabalar,

benim bir kac arkadasim var ama daha cok olsa hic zarari olmaz .

Sevgiler selamlar - Arkadaslar

isim düşündünüzmü?

valla isim isi yilan hikayesi iste oo bir cinsiyetini ogrensek ciddi ciddi isim icin kavga etmeyi planliyorus esimle..randevulastik hatta abartisan senle konusmam alinmak yok diyede planladik...allahtan babamin adi olacak demiyor he annem cok uzelecek koymayacagim diye banane ya diyor zorundamiyim uzulurse uzulsun...benim kocam boyle bir manyak iste

ama ben TEO koymak istiyorum cok istiyorum

bizde çok aramiştık eşimle.ortak karar oluyo nasılsa.daha çokta annenın fıkrı tabıkı o kadar taşı emzir uykusuz kal sonra hep babaların dedıgı olsun.sen bayaa erkek dıyosun hadı bakalım kız olursa ne

kiz olursa esila karin koyacagim ama nasip bakacagiz ama janselide hosuma gitmiyor degil hani ...bide karin erkek ismi ama kulaga kiz gibi geliyor...

ya beni mazur görün artık,nete giriyorum benim kız hemen kalkıyo,bu ara gaz sorunumuz başladı da.aylık değil dünürcüm daha 22 günlük

kiz cok kucukmusya oyyy daha 22 gunluk olmus sende lohusa lohusa buralardasin git dinlen bacim masallah allah performansini arttirsinda ben valla 2 balayi yapmayi planliyorum simdilik tabi erken konusmak ama :98::98::98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…