Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

Uyu bakalım dunedain
Bir tane 2 li koltuk aldır sen oraya sandalye üstünde uyunmaz .
Anca sandalye üstünde benim anacağım uyur hatta bayılır.
Dayar balkon demirine başını uzatır diğer sandalyeye ayaklarını uyur ödüm kopar panjurlar bozuk
bir kaza olur diye :26:

aha vallada uyudum pek konforlu sayilmaz ama bende uyuyorum valla normalde yatagim disinda asla baska yerde uyuyamam hee..

ya gelecek ay sonu artik gelmiyecegim nasipse ole dusunuyorum zaten santiyede bitiyor ondan ugrasmayim dedim yoksa aklima neler geldi birbilsen...

ayrica annede supermis hee bende annen sayilirim yavrum aramazida fark yokmus

aranızdaki tek fark yaş annecim
o bayılır eskiden tekli koltukta tv izlerken uyurdu. şimdi o alışkanlığı pek kalmadı.

bir yas icin kiriyorsun demk benii

ama ya ne zor seymis uykuya hakim olmak geldimmi kacari yok uyuyacaksin...cok direndim uyumamak icin ama galip geldi...sen nasil uyandinmi ?

bir yas icin kiriyorsun demk benii

ama ya ne zor seymis uykuya hakim olmak geldimmi kacari yok uyuyacaksin...cok direndim uyumamak icin ama galip geldi...sen nasil uyandinmi ?

seni kıracağıma kafamı kırarım
yok duşa gircem birazdan soğuk duş alacam kopamıyorum net başından
Mersin çook sıcak haziranda böyleyse off temmuz ağustosta çekeceğimiz var

Son düzenleme:
seni kıracağıma kafamı kırarım
yok duşa gircem birazdan soğuk duş alacam kopamıyorum net başından
Mersin çook sıcak haziranda böyleyse off temmuz ağustosta çekeceğimiz var

ooo sen mersinlimisin kiz guzelmi oralar nasil esimde iskenderunlu yani zoraki olarak bende...sicakmis baslamis benim kayinvalidemde yazligina gidecek yaniyormus merkezde

yanani gorur allah

hadi git git ne bekliyon bende iste klimanin altinda oturuyom namusumla sicak bana fenalik basti :95::95::95:

Güzel hem çok ama sıcaak hergün çarşafa dolanıp sıcaktan uyanıyorum, kan ter içinde kalıyorum
Evet İskenderuna bir kere gittim abimin yemin törenine abim bahriyeliydi ama sonradan balık adam oldu. Şimdi de İskenderunda akrabamızın tershanesinde çalışıyor .

hee abin bizimkileri kesin tanir zamaninda bir suru balikci gemileri varmis zamaninda...simdi farkli sektordeler ama herkes biribirini taniyor heralde bende anlamadim...

ayy ben kabus gecirdim simdi sicak ustune carsafa dolanmak bide uykunun en keskin yerinde ondan kurtulamamak

oh ne guzel bızım bura daha 2 gundur bırazcık sıcak.guneşi özledik valla yakınmayın kızz:96:

he he az once disari cikma gafletinde bulundum direk havaya kaldir sucugu kizart yani o denli mangal atesi gibi sicak var buda asiri yaa...

rabbim gunesin fazlasinida akdeniz bolgesi bide buralar vermis.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…