Günaydınlar
Üstümden fil geçmiş gibi çok sıcak yine çarşafa dolandım uyuyamadım
hiç kimse yok işte sende uyudun sanırım dunedain :97:
yok uyumadim biraz isim vardi onlara baktim ama oluyorum uyku diye yani varya gozumu aralik aciyorum...
Bende öyleyim valla çok sıcak
duşa girip rahatlamayı düşünüyorum .vücudum cayır cayır yanıyor:84:
Uyu bakalım dunedain
Bir tane 2 li koltuk aldır sen oraya sandalye üstünde uyunmaz .
Anca sandalye üstünde benim anacağım uyur hatta bayılır.
Dayar balkon demirine başını uzatır diğer sandalyeye ayaklarını uyur ödüm kopar panjurlar bozuk
bir kaza olur diye :26:
aranızdaki tek fark yaş annecim
o bayılır eskiden tekli koltukta tv izlerken uyurdu. şimdi o alışkanlığı pek kalmadı.
bir yas icin kiriyorsun demk benii
ama ya ne zor seymis uykuya hakim olmak geldimmi kacari yok uyuyacaksin...cok direndim uyumamak icin ama galip geldi...sen nasil uyandinmi ?
seni kıracağıma kafamı kırarım
yok duşa gircem birazdan soğuk duş alacam kopamıyorum net başından
Mersin çook sıcak haziranda böyleyse off temmuz ağustosta çekeceğimiz var
ooo sen mersinlimisin kiz guzelmi oralar nasil esimde iskenderunlu yani zoraki olarak bende...sicakmis baslamis benim kayinvalidemde yazligina gidecek yaniyormus merkezde
yanani gorur allah
hadi git git ne bekliyon bende iste klimanin altinda oturuyom namusumlasicak bana fenalik basti :95::95::95:
Güzel hem çokama sıcaak hergün çarşafa dolanıp sıcaktan uyanıyorum, kan ter içinde kalıyorum
Evet İskenderuna bir kere gittim abimin yemin törenine abim bahriyeliydi ama sonradan balık adam oldu. Şimdi de İskenderunda akrabamızın tershanesinde çalışıyor .
oh ne guzel bızım bura daha 2 gundur bırazcık sıcak.guneşi özledik valla yakınmayın kızz:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?