Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar. sıkılıyorsanız bize gelin malum bebek hazırlığı yapacak çok iş var.
ben de sadece öyle bir geçer zamankiyi izliyorum bu arada ama eşim kızıyor artık hamilesin izleme şu diziyi diye ama.

adam haklı insanı bunalıma sokar o dizi hele ki böyle duygusal bir dönemde kesinlikle izleme

iyim bende napim yemek yapicamda bi yarim saat kk ya bakim dedimdi burayi gordum

Ne yemek yapiyonus sizlar aksama fikir alam
canım ben reisin pilavlık kepekli bulgurundan pilav yaptım ve köfte salata yapıcam
ne malzemen var fikir verebilirim...

canım ben reisin pilavlık kepekli bulgurundan pilav yaptım ve köfte salata yapıcam
ne malzemen var fikir verebilirim...

Hmm bilmiyom o senin dedigini ilk defa duydum, malzeme cok bir suru yemek olur ama iste karar veremedim, lazanya aklimda bakalim mutfaga girince gelir aklima heralde Bisey bulamazsam lazanya tercih hem kolay hem lezzetli Aciktim sankiiiiiii

Hmm bilmiyom o senin dedigini ilk defa duydum, malzeme cok bir suru yemek olur ama iste karar veremedim, lazanya aklimda bakalim mutfaga girince gelir aklima heralde Bisey bulamazsam lazanya tercih hem kolay hem lezzetli Aciktim sankiiiiiii
canım hamilemisin sende benimde 9 aylık oğlum var şimdi capiçino yaptım onu içiyorum midemi bastırsın diye malum yemeyi eşim gelince yiycez
lazanya barillanınmı tarifi kısa ise yazarsan sevinirim sonrada yazarsın istersen

Evet canim hamileyim, oyy masallah 9 aylik he darisi bana insallah ya gunler gecmiyo sanki Bende o gunleri gorurum insallahhhh

Canim hazir pakette aliyorum lazanyayi, butun malzeme icinde sadece sebzelerini ve kiymasini ben ekliyorum. pratik oluyo yani 1 saat hazir oluyo. Ben yurtdisindayim burda hazir paketleri satiliyo turkiyede boyle haziri satiliyomu onu bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…