öyle bir geçer zamanki resmen psikolojimi bozuyo ya sanki gerçek gibi rol yapmışlartabi her akşam tevacüz var tv de klasik
allah sanada nasip etsin canımhayırlısıylateşekkürler az kaldı zaten mayısta gelecek bakalım.[/QUO
Allah kolay kurtarsın .Darısı başıma.Bende çok istiyorum...
allah sanada nasip etsin canımhayırlısıyla
Amin inşllh cnm.
katıl canım katıl walla yenimi evlisin
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar. sıkılıyorsanız bize gelin malum bebek hazırlığı yapacak çok iş var.
ben de sadece öyle bir geçer zamankiyi izliyorum bu arada ama eşim kızıyor artık hamilesin izleme şu diziyi diye ama.
iyi canım sen nasılsınSelam kizlarrrr :79: Nasilsiniz
iyi canım sen nasılsın
canım ben reisin pilavlık kepekli bulgurundan pilav yaptım ve köfte salata yapıcamiyim bende napim yemek yapicamda bi yarim saat kk ya bakim dedimdi burayi gordum
Ne yemek yapiyonus sizlar aksama fikir alam
topıgı yanlıs yere mı actım ben?Hıc bekar yokmu yav
canım ben reisin pilavlık kepekli bulgurundan pilav yaptım ve köfte salata yapıcam
ne malzemen var fikir verebilirim...
topiği hamile ve evliler bastı
He yaw bende daldim hemen topigebekarlarmi gelecekti, bi kosede oturuyom kime ne zararim olcek
canım hamilemisin sende benimde 9 aylık oğlum var şimdi capiçino yaptım onu içiyorum midemi bastırsın diye malum yemeyi eşim gelince yiycezHmm bilmiyom o senin dedigini ilk defa duydum, malzeme cok bir suru yemek olur ama iste karar veremedim, lazanya aklimda bakalim mutfaga girince gelir aklima heraldeBisey bulamazsam lazanya tercih hem kolay hem lezzetli Aciktim sankiiiiiii
beni de alırmısın köşene
Gel bacim tabi buyur, depi$ depi$ otururus artikin kucagima oturmada aman zaten dolu
canım hamilemisin sende benimde 9 aylık oğlum var şimdi capiçino yaptım onu içiyorum midemi bastırsın diye malum yemeyi eşim gelince yiycez
lazanya barillanınmı tarifi kısa ise yazarsan sevinirim sonrada yazarsın istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?