Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

Ben buralardayım ama yazmak gelmiyor içimden

neden bebisim ne oldu sicaktandir kesin...:)))

herkese hayırlı günler diliyorum,Miraç Kandilimiz Mübarek olsun...........

seninde bizimde hepimizin mirac kandili mubarek olsun sanki bayram gunu gibi sevindiriyor bugun beni manyakmiyim neyim :)))))

mrha herkese ızmırden kandılınız mubarek olsunnn kızlar

merhaba hosgeldin aramiza izmirin en cok neresi guzel biz oraya tatile gelmek istiyorus insallah yada yaslaninca tasinmayi falan neresini tavsiye edersin

bu araa bir derdim vara sardım yaaa okudukça okuyorum çokta üzülüyorumm yaaa ne hayatlar var yaa allahım hepsine yardım etsinn. sen napyıorsun bakayım benim düğüne az kaldı bu aradaa hiç merak edip msj neyim atmıyon hıhh

yemin billah aklıma geldin kız
dedim bu bizi unuttu herhalde
o kadar online görüyorum bir merhabayı bile çok görüyor herhalde dedim

nasıl gidiyor ?. ee artık evi bulmuşsundur. düğüne sayılı günler kaldı
heyecan var mı heyecan

ne unutması canım olurmu hıc yaaa msnden ekleyın benı durun özelden msj atam size ekleyın face filan varsa valla hazırlıklar tam gaz gidiyor bugün misafir odasına baktım oda yapılmıs 15nde eve yerlestırcez ıste evde tuttuk guzel onunda boyası ve parkelerı oluyor valla hem iş hem hazırlıklar mahfoldumm siz naptınız bakem okuma fırsatım olmadı dıger sayfaları özet gecın

hoşgeldiniz bayaan yahu asıl sen nerelerdesin,uğramaz oldun,düğün hazırlıklarının içinde boğuldun gittin sandım

hoşbuldukk canımm napıyon nasılsınnnn ben burdayım ara ara giriyorum valla gecen bır baktıydım kımse yazmayınca bende dudağımı bükerek cıktım daslında düğün hazırlıklarınada boguldum evet canım yaa bır suru sey var daha yapılacak yaa cıldırcam yetişemiyorum

iyilik işte ne olsun bebeğimle geçiriyorum zamanımı,,olur olur canını sıkma yetişir inşallah.

Evi tuttunuz demek .Hayırlı olsun
Boya , parke falan yapılıyor derken ? Kira dimi ...Kaça tuttunuz ?
Bunlar tatlı yorgunluklar yeniiiiiii gelin :123::132:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…