Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

sen kendin bakamiyorsun babam ablamin oglu icin beraber hastaneye gitti..nese cocuktan kan aliyorlar babam aglayacakti nerdeyse cok agliyor biraksinlar ne yapiyorlar diye :)))) bende dayanamamistim valla kendimizinkine bakalim ne olacak

evet canım derler ya torun evlattan daha kıymetli olurmuş yani daha çok sevilirmiş.topuk kanı alınırken zor tutmuştum ben kendimi ağlamamak için.bu arada senin bebiş erkekmiş nasipse,sağlıklı sıhhatli eylesin Rabbim

o zaman doğduktan sonra alalım biz oğlanı ben bir tane doğruna kadar bakarım
sünnetini de ettirir yollarım ben sana :))

gezmediğimi nereden biliyorsun kız
gezerken belamı mı bulurum aşkımı bilinmez tabi

Son düzenleme:
geceleri iyi de gündüz uykumuz yok bizim de,, fazla kilo almamış bebişim öyle dediler bugün 3700 civarı sence nasıl 1 aylık bebeğe göre.senin ki kaç yaşındaydı cnm unuttum

15 aylık cnm.az almış biraz az almış evet.ılk aylarda hızlı kılo alıyolar.moralını bozma sureklı emzir alır canı sagolsun.enes 1bucuk kılo almıştı ılk aylarda yınede evdekıler sutu yaramıyo cok zayıf falan dıyolardı.bende kafayı çok takardım buyuzden 5 aya kadar emzırebıldım.sutu artırmak için bişey falan kullanıyomusun cnm?

amin insallah hepimizinkini allah hayirlisi ile buyumeyi nasip etsin..valla oyle torun hakkaten cok kiymetli oluyor ben encok kayinvalidemi merak ediyorum nasil tepki verecek diye

ne bilim kis surekli forumda goruyomya ondandir belkim hee yollaris canim senden kiymetlimide oo mis gibi bakarsiniz bide tek erkek olacakmis ama babasi iste ariza cikarir..simdi anlamiyor tam neler olup bittigini ama dogduktan sonra gorecegim ben onu...

he ya sunnet falan dedinde ben burada hic sunnet dugunu gormedim acaba nasil oluyor...birak dugun salonu bile gormedim sadece komsunun bir kiz vardi evlenirken bir kapida ses duydum ciktim onu gordum tek gelin...turkiyede olmasiisime gelir lutfen takilari ile yollayin sende tam resat tak tamammi :))) anne yarisi olacan kolay degil...

beni gördüğüne göre sende buradasın
sen öyle deyince tartışıp ayrıldığım blogun moderatörü geldi aklıma ... kadının eşi askermiymiş , polismiymiş neymiş sabahın 7 sinde gecenin bi körüne kadar sitedeydi. sürekli güncellenmesi lazım olan bir blogdu ama ...saniye geçirmezdi yeni oyun eklemek için...Hep merak etmişimdir bu kadın o kadar saat gerçekten bilgisayar başında mı kocalı , çocuklu kadın olduğunu söylüyor nihayetinde
yani sen bana kurban ol
babası bir kucağına alsın ardından uykusuz geceler ,postalar merak etme sen
he ben bizim sitede yaparım ona sünnet düğünü anlı şanlı
at arabasında tur attırım sahil boyu
ama takıları yollamam onlar benim hakkım
ee reşat istiyor bide etimiz ne budumuz ne
oğlanın adını reşat koy belkim kuyumcu olur da biyolojik anasının gözleri doyar

istemiyorum çocuk mocuk
görmemişin çocuğu olmuş tutmuş külçe altın takmış hıh
bir tane doğrup sünnetini çırağanda yapmazsam arap olayım

sarılıkta geçirdi ya onunetkisi de olabilir,çünkü o zaman baya kilo vermişti ondan sonra 1 kio almış.sütüm var aslında ama rezene çayı da içiyorum arada

istemiyorum çocuk mocuk
görmemişin çocuğu olmuş tutmuş külçe altın takmış hıh
bir tane doğrup sünnetini çırağanda yapmazsam arap olayım

kisss getirme beni oraya yap sen cocuk sunnet et sonra ben onada kulce takicam..bende coook dagitiyorum :)))

he ciraganda yap benide kulceyi takarken zoomlasinlar yanliz :)) tmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…