sen kendin bakamiyorsun babam ablamin oglu icin beraber hastaneye gitti..nese cocuktan kan aliyorlar babam aglayacakti nerdeyse cok agliyor biraksinlar ne yapiyorlar diye :)))) bende dayanamamistim valla kendimizinkine bakalim ne olacak
benden bir buyuk ablaminda 2 oglu benimde ole olacak kayinvaledimin 3 oglu anamin tek oglu anneannemin 5 tane :))...ogluda oglu yaniii...bu bebegi benden sizin ailenize itafen yapiyorum oda sizden biri :)))
bulursun bacim sen kendine birini ama soyle cik bir gez dimi gunes acmis forumda ne isin var senin :)))
geceleri iyi de gündüz uykumuz yok bizim de,, fazla kilo almamış bebişim öyle dediler bugün3700 civarı sence nasıl 1 aylık bebeğe göre.senin ki kaç yaşındaydı cnm unuttum
evet canım derler ya torun evlattan daha kıymetli olurmuş yani daha çok sevilirmiş.topuk kanı alınırken zor tutmuştum ben kendimi ağlamamak için.bu arada senin bebiş erkekmiş nasipse,sağlıklı sıhhatli eylesin Rabbim
o zaman doğduktan sonra alalım biz oğlanıben bir tane doğruna kadar bakarım
sünnetini de ettirir yollarım ben sana :))
gezmediğimi nereden biliyorsun kız
gezerken belamı mıbulurum aşkımı bilinmez tabi
ne bilim kis surekli forumda goruyomya ondandir belkim hee yollaris canim senden kiymetlimide oo mis gibi bakarsiniz bide tek erkek olacakmis ama babasi iste ariza cikarir..simdi anlamiyor tam neler olup bittigini ama dogduktan sonra gorecegim ben onu...
he ya sunnet falan dedinde ben burada hic sunnet dugunu gormedim acaba nasil oluyor...birak dugun salonu bile gormedim sadece komsunun bir kiz vardi evlenirken bir kapida ses duydum ciktim onu gordum tek gelin...turkiyede olmasiisime gelir lutfen takilari ile yollayin sende tam resat tak tamammi :))) anne yarisi olacan kolay degil...
beni gördüğüne göre sende buradasın
heralde ne zandiydin nur topu gibin cocuk olacak insallah resat altinida bir cok gordun ask olsun..yollamiyom cocuk falan ben ona kulce takicam burada sunnet dugununude kraliyet sarayinda yapacam elli tane ismide ekliycem benimkinin soyu arap nasil olsa tam arap cocugu olacak..:))) heee ilk anlattiginada guldum hee dogru soyluyorsun bende senin kadar burada olmasam seni nasil gorucem igneyide kendiimede batirmiyorum olede bi egoistim hani :))))
heralde ne zandiydin nur topu gibin cocuk olacak insallah resat altinida bir cok gordun ask olsun..yollamiyom cocuk falan ben ona kulce takicam burada sunnet dugununude kraliyet sarayinda yapacam elli tane ismide ekliycem benimkinin soyu arap nasil olsa tam arap cocugu olacak..:))) heee ilk anlattiginada guldum hee dogru soyluyorsun bende senin kadar burada olmasam seni nasil gorucem igneyide kendiimede batirmiyorum olede bi egoistim hani :))))
15 aylık cnm.az almış biraz az almış evet.ılk aylarda hızlı kılo alıyolar.moralını bozma sureklı emzir alır canı sagolsun.enes 1bucuk kılo almıştı ılk aylarda yınede evdekıler sutu yaramıyo cok zayıf falan dıyolardı.bende kafayı çok takardım buyuzden 5 aya kadar emzırebıldım.sutu artırmak için bişey falan kullanıyomusun cnm?
benim de arkadaşım yok daha yeni üye oldum
istemiyorum çocuk mocuk
görmemişin çocuğu olmuş tutmuş külçe altın takmış hıh
bir tane doğrup sünnetini çırağanda yapmazsam arap olayım
kisss getirme beni oraya yap sen cocuk sunnet et sonra ben onada kulce takicam..bende coook dagitiyorum :)))
he ciraganda yap benide kulceyi takarken zoomlasinlar yanliz :)) tmm
denizzz nerelerdesin senn :)
benim de arkadaşım yok daha yeni üye oldum
bende eski üyeyim ama benimde birkaçtane var...neden olmasınn yeni arkadaşlıklar dimi
benimde arkadaşım yok siteyi keşfetmeye çalışıyorum
Benimde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?