Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

günaydın kızlarrrrrr yeni gelenler hos geldinizzz dunedain bebiş naapıyoo

valla bugun kendisiyle pek gorusmedik ama iyi olmasini cenabi haktan dilerim..:))) iyis cok sukur calisip duruyorus iste..hatta su ara calisasim yok eve gidesim bile var yanii

hee tak zoomlasınlar seni:)
ama ben seninkine takarken kamera istemiyorum

olmaz sezarin hakki sezara :))) gizli kameraya cekicem desifre edicem :))))

yakın deniz manzaralı hemii de çatla =)
evimin manzarası

hih ne catliycam be benim evim zaten deniz manzarali...hemide beach yakin...resimlerini koyamiyorum gosterimde sen catla PPPPP
ama balkonunuz varsa ne sefa yapilir sizin he aksamlari esiyordurda...burada heran sicak oldugu icin camdan bakiyorum ben :)))

gunaydin kizlar nassiniz.....:))))

bizimde plajımız var . hıh
müziğide arabalı krolardan sağlıyoruz
al sana beach
balkon var tabi sizin yok mu =) esmiyor ama çok sıcaaaaaak burası da

resim koymayı bilmiyor musun ? oh iyi iyi resim koyma sen zaten
kıskançlığım depreşmesin

ah oo krolar bizimde turkiyedeki yazligin hemen yaninda lunapark var..bangir bangir sabah aksam disko muzikleri calardi...bende balkon 2 tene var toz icinde yatiyor temizlemiyorum bile cik balkona kumdan kale yap yani o denli kumlu...

resim valla bacim bilmiyorum biraz baksam cozerimde neyse ugrasmayacamda valla zabanan zabanan bide karnimda agrilar hissediyom... banada gecmis olsun...

Geçmiş olsun =)
Sabaha karşı bizim parka geldiler arabaynan , bangır bangır müziği açtılar.
Yeminlen polisi arayacaktım ama pislikler işi iyi biliyorlar. Bizi uyandırıp kaçtılar
İyi hazırlan geliyoruzz
Benim küçük yeğenim denize girmekten korkuyor
Orada oturur kumdan kale yaparızzz beraber
Şişme havuz sığar demi balkonuna
Hayde kovamızı aldık geliyoruzz
Ben havuzun suyuyla balkonu da yıkarım sevabına =)

arka balkona sigiyor ablam gelecek insallah 2 yegenimle onlara tahsis ettim orayi gelene kadar balkonda cocuklar havuza girsin diye.. al gel yegeninide girsinler hep beraber bizimkilierinde odu patliyor sudan ama olsun 30 cm sudan korkmazlar heralin...zaten bacim bayagi agirlasicam yani hic temizleme sevdam yok yani...inan evi bile zor temizliyorum is ev camasir bulasik isyanim uleynnn.....

simdi ablam gelsin eylul gibi gelecek insallah iki cocuga ben bakip ona evi temizleticem..oda zannediyorki tatile geliyor he he :))))

iyi ördeklerimizi de aldık geliyoruz bacim
sende sanıyorsun 2 çocuğa bakabilirim hehe
ya yazık kıss ablana
bak millet kocasının bilmem neyi sevgilisiyle gelecek diye temizlikçi tutup ev temizletiyor.
tut bir temizlikçii yapsın köşe bucak
çok mu cimrisiniz kız yoksam

kiz tutarim temizlikci parasindanmi sanki ondan bisey yokta giderken bi temiz doverim diye korkuyorum buradakiler ole her yeri temizlemiyor..senle pazarlik yapiyor..aa onu yapmam bunu yapmam cam silmem detay girmem ya..o kadar temizligi bende yaparim yani...bana sadece dekorasyonda yardimci olacak birileri lazim evin sekilini ve bebek odasini degistiricem..yok temizlik zaten 1 saate bitiriyorum ben bu halimle..birde sadece hali yikma makinasi ile bebek odasi yatak odasinin yerlerini temzileyecek okadar...yapsin baskasi ozenmez bende deli olurum..yoksa ablam kendi evini temizlemiyor temizletiyor banami yapcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…