iyi akşamlar
akşamları pc bende değil ablada ama gündüz buralardayım hep ...
ne yapayım durubulut bende senin gibiyim iş yapıyorum perde yıkayacağız ama havalar kötü birde cam silmek gerek yine kaldı anlayacağın
birde bime gidip hususi tül parlatıcı almıştım
allah yardımcın olsun canım yaa. Yağmurlar ayın 20sine kadar sürecekmiş haberin olsun ben daha silmedim annem abimin yanında rizede bana kalıyor bütün işler bende bekliyorum yağmurlar dinsin başlayım temizlşye ama bu gidişle haziran başı gibi anca güneş açacakbir ev hanımı olarak temizliğer verdim kendimi kaçgündür ama şansa bak yağmurlar geri döndü. gitti bütün camlar. bu arada duru hanımda zorluyor iyice beni. çıldırmak üzereyim desem. yemek yemiyor deli olcam. acil yardımmmmm.
aaaa kıslar bugun kimse yokmuuuu
slm bayanlar bende gelebilir miyim?
walla bende dün bakındım ama kimse yoktu canım yaanapıyon nasılsın bakayım
slm bayanlar bende gelebilir miyim?
İyiyim cnm benim sağol.Sen nasılsın.Valla evet yoktu kimse terkedilmiştik
bende iyi sayılırım canım koşturdum geldim ofise yoruldumhavada kapalı yağmurl sinir oldum yaa ne zaan düzecek diye bir bakayım dedim ayın 25ine kadar yağmurlu görünüyo
Sorma valla bu havalardan depresyona giricem az kaldı yani...Bi güneş açamadı tövbe tövbe...Şuan bizim burası bi kapalı bi gri bulut sorma gitsin...
sorma canım tam depreyonluk havayaz gelemedi gitti allahtan diyorum temmuzda düğünüm yoksa bu ayalrda yapsam sinirden kudururdum bu havalrda çok üzülürdüm
ama bir yandan iyi japoyadaki nükleer patlamaların etkileri bize ulaşmasını etkiler iyi düşünmek istiyorum sanırım
Valla onu hiç düşünmedimde ben yaz meyvelerinin olgunlaşacağını düşünerek kendime moral veriyorummm
ay canımçok güldüm buda iyimiş netten ev bakıyorum güzel kulanışlı filan fyatları gördükçe iyice bir sıkılıom yaa
bornovada bakıyorum canım genllikle manavkuyu özkanlar tarafı ama fiyatlar çok yüksek yaa 700den başlıor 950ye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?