Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

iyi akşamlar

akşamları pc bende değil ablada ama gündüz buralardayım hep ...

ne yapayım durubulut bende senin gibiyim iş yapıyorum perde yıkayacağız ama havalar kötü birde cam silmek gerek yine kaldı anlayacağın
birde bime gidip hususi tül parlatıcı almıştım

Son düzenleme:

bende bugün tüm camları sildim ama yağmur altüst etti. düşün halimi bide kızım durmaz bi ona koş bi işle uğraş. bekarlığın tadını çıkar.

çıkartıyorum çıkartmasına da da neticede evdeyim , ev işleri peşimi bırakmıyorum.
günde kaç posta çamaşır yıkanıyor bizde biliyor musun kalabalığız ve bizde de çocuk var
büyük yeğenim bizimleydi şimdi ablam ve diğer ufaklıkta bizimle ,ailevi meselerden dolayı
bizde 2 çocuk var ama yaşları 7 ve 5

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun canım yaa. Yağmurlar ayın 20sine kadar sürecekmiş haberin olsun ben daha silmedim annem abimin yanında rizede bana kalıyor bütün işler bende bekliyorum yağmurlar dinsin başlayım temizlşye ama bu gidişle haziran başı gibi anca güneş açacak canım oyunla yedirmeyi dene veya çok sevdiği birşeyle ödüllendir bakalım yicekmi cimcime

İyiyim cnm benim sağol.Sen nasılsın.Valla evet yoktu kimse terkedilmiştik

bende iyi sayılırım canım koşturdum geldim ofise yoruldum havada kapalı yağmurl sinir oldum yaa ne zaan düzecek diye bir bakayım dedim ayın 25ine kadar yağmurlu görünüyo

bende iyi sayılırım canım koşturdum geldim ofise yoruldum havada kapalı yağmurl sinir oldum yaa ne zaan düzecek diye bir bakayım dedim ayın 25ine kadar yağmurlu görünüyo

Sorma valla bu havalardan depresyona giricem az kaldı yani...Bi güneş açamadı tövbe tövbe...Şuan bizim burası bi kapalı bi gri bulut sorma gitsin...

Sorma valla bu havalardan depresyona giricem az kaldı yani...Bi güneş açamadı tövbe tövbe...Şuan bizim burası bi kapalı bi gri bulut sorma gitsin...

sorma canım tam depreyonluk hava yaz gelemedi gitti allahtan diyorum temmuzda düğünüm yoksa bu ayalrda yapsam sinirden kudururdum bu havalrda çok üzülürdüm

sorma canım tam depreyonluk hava yaz gelemedi gitti allahtan diyorum temmuzda düğünüm yoksa bu ayalrda yapsam sinirden kudururdum bu havalrda çok üzülürdüm

Güzelim ben aralık 25de evlendim.Hava bundan güzeldi.Ne yağmur ne bişey.Gelinliğin üstüne aldığım peluşumu bile giymeme gerek kalmamıştııı....Bu ne yawwww:44:

ama bir yandan iyi japoyadaki nükleer patlamaların etkileri bize ulaşmasını etkiler iyi düşünmek istiyorum sanırım

bornovada bakıyorum canım genllikle manavkuyu özkanlar tarafı ama fiyatlar çok yüksek yaa 700den başlıor 950ye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…