Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

evet canım izmirliyim burda oturcaz yaa düşünüyorum asgari ücret 600 civarı birşey hiçmi bu insanlar bunları düşünmüyorda bu kadar fazla istiyorlar evlerini

Valla öyle.çalış çalış kira ve faturalara ver.Başkada bişi yapma...Acıkma yeme içme giyme gezme.Hiçbi düşünmüyolar anlamadımkiii

bilmemmi canım yaa üniversiteden mezun olduktan sonra 7 ay iş aradım evde durdum kafayı yiyordum depresyona girmiştim allah yardımcınız olsun ama şimdide diyorum sabah kalkarken keike çalışmasaydımda uyusaydım dinlenseydi. İnsanoğluna yaranılmıyor valla

hoşbulduk
evreka bizim izmirde akrabamız yok ama sitenin birinde bir abla 400 lira verdiğini söylemişti izmirde...
mersin 400 kira ama tabi içi nasıl olur bilinmez ... sansına kalmış ...

Son düzenleme:

:) gerçekten öle bende evlenmeden önce offf evlensemde çalışmasamartık diyodum ama evlenip şehir değiştirdikten sora bi iş bulsamda artık calıssam diyorum gerçekten doyumsuzuz yaa :)

hoşbulduk
evreka bizim izmirde akrabamız yok ama sitenin birinde bir abla 400 lira verdiğini söylemişti izmirde...
mersin 400 kira ama tabi içi nasıl olur bilinmez ...

400e nerdeymiş canım benim baktıklarım hepsi 700 750 800 900 civarı 550de var ama yeni eşyalarımı dökük bir eve götürmek istemiyorum off ne zormuş yaaa

:) gerçekten öle bende evlenmeden önce offf evlensemde çalışmasamartık diyodum ama evlenip şehir değiştirdikten sora bi iş bulsamda artık calıssam diyorum gerçekten doyumsuzuz yaa :)

walla ben evlensemde ne olursa olsun çalışmam gerekcek bu fiyatlarla yaşanılmaz yaa birde eşya borçlarımız olcak 10 ay kadar.

Benimde hic arkadasim yok burdaaa 22 yasindayim evliyim bir cocugum var. evde oturarak para nasil kazanilir biri yardimci olsun hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…