Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

walla allah kolaylık versin canım yaa allah herkesi kurtarsın kiralardan..kira veripte yaşamak çok zor gerçekten :S

amin canım aminn ben bu aralar prefabrik evlere taktım kafayı dubleks evleri herşey içinde 55000 tlye yapıyorlar hemde çok ucuz ve çok güzeller şu borçlarımızı bitirp bir arsa alıp yapmayı düşünüyorum valla

Allah koolaylık versin en azından karı koca çalışıyor olacaksınız aşarsınız inşallah
sen ne kadar maaş alıyorsun yada müstakbel damatla senin maaşının toplamı ne kadar ?

sen içi iyi bir ev istiyorsun muhtemel benim ablamın oturduğu evlerin duvarı iyi olsa banyosu kötü, banyosu iyi olsa duvarları kötü oluyor . en son evi aceleden tuttu oturdukları evler içerisnde en berbatı , mutfak dolabı berbat , duvarları aynı şekilde ...
iyi bir fiyatı iyi bir ev bulmak tamamiyle sans

Benimde hic arkadasim yok burdaaa 22 yasindayim evliyim bir cocugum var. evde oturarak para nasil kazanilir biri yardimci olsun hehehehe

gel canım gel bruda arkadaş ediniyoz hepimiz genç anne olmuşun canım allah analı babalı büyütsün ben evde oturarak para kazanıldığını hiç duymadım canım yaa

evraka kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo

2500 gircek canım ama zamsız hali. İnş senelik zamlarımız o tarihe geliyor biraz fazla yapar patronlar ama zamsız şuan için 2500 oluyor net. biz nişanlımla herşeyi alıp herşeyi biz ödüyoruz ozamana kadar bir tek mobilya borcumuzun 7500 tlsi kalcak oda 10 ay sürcek. oyüzden ilk sene sıkıntı yaşayabiliriz. Aynen öle bakıyorum fiyat normal ama banyosu kötü, banyoya bakıyorummutfağı kötü, hepsi güzel fiyatı bir okadar güzel çıldırdık yani anlıcağınız

Benimde hic arkadasim yok burdaaa 22 yasindayim evliyim bir cocugum var. evde oturarak para nasil kazanilir biri yardimci olsun hehehehe
canım avon na üye olsan yavaş yavaş satarsın önce komşulara falan kar marjıda fena değil...

bu durumu yasamayan insanların bunu çok fazla düşüneceğini sanmıyorum canım..
bu arada isim ve yaş öğrenebilirmiyim?

bu durumu yasamayan insanların bunu çok fazla düşüneceğini sanmıyorum canım..
bu arada isim ve yaş öğrenebilirmiyim?

aynen canım çok dengesiz bir düzenimizz var ekonometri ve iktisat dersinde hocalarımız anlatır dururdu yok şöle düzelinir şöle olursa filanda en basit çözüm adil bir ücretlendirme ve dengeyi tutturmak. ben saadet canım 25 yaşındyım senin ismin ne kac yasındasın

çok memnun oldum bende duygu 24 yasındayım bende :)
artık geçnmek okdr zorki canım eğer aaileden büyükbi destek görmediğin sürece evlenmek imkansız duruma geldi..2 kişi çalışırken bile yıllar sürüyo belki hazırlıklar.allah herkese kolaylık versin ne diim canım..

senin maaşın 2500 mü ? iyiymiş toplamı ise bile iyi bence ev bulmak sans tatlım bizim burada herkesin kendi evi tabi bizimde 2-3 kiracı var onlarında oturdukları evler fena değil
banyo ve mutfakları eski bile olsa oturdukları evler az ve temiz kullanılmış başka yerde böyle ev bulamazlar .
ki birinin tuvalet banyo sıfır pencereleri pvc

kendimi tanıtayım yaşım genç söylemem ev kızıyım yani bekarım
adım deniz

hayır ben Mersinde oturuyorum . burası tarım şehri olduğu için yaşamasıı güzel bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…