walla allah kolaylık versin canım yaa allah herkesi kurtarsın kiralardan..kira veripte yaşamak çok zor gerçekten :S
yakında düğünmü var yoksa hayırlısıyla? :)
Benimde hic arkadasim yok burdaaa22 yasindayim evliyim bir cocugum var. evde oturarak para nasil kazanilir biri yardimci olsun hehehehe
evraka kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo
Allah koolaylık versin en azından karı koca çalışıyor olacaksınız aşarsınız inşallah
sen ne kadar maaş alıyorsun yada müstakbel damatla senin maaşının toplamı ne kadar ?
sen içi iyi bir ev istiyorsun muhtemel benim ablamın oturduğu evlerin duvarı iyi olsa banyosu kötü, banyosu iyi olsa duvarları kötü oluyor . en son evi aceleden tuttu oturdukları evler içerisnde en berbatı , mutfak dolabı berbat , duvarları aynı şekilde ...
iyi bir fiyatı iyi bir ev bulmak tamamiyle sans
canım avon na üye olsan yavaş yavaş satarsın önce komşulara falan kar marjıda fena değil...Benimde hic arkadasim yok burdaaa22 yasindayim evliyim bir cocugum var. evde oturarak para nasil kazanilir biri yardimci olsun hehehehe
evraka kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyo
gel canım gel bruda arkadaş ediniyoz hepimizgenç anne olmuşun canım allah analı babalı büyütsün ben evde oturarak para kazanıldığını hiç duymadım canım yaa
ayyyy ne kdr güzell allah mesut etsin şimdiden :)
sıkma canını hersey olur bu zmnların keyfini çıkarmaya bak :)
bu durumu yasamayan insanların bunu çok fazla düşüneceğini sanmıyorum canım..
bu arada isim ve yaş öğrenebilirmiyim?
aynen canım çok dengesiz bir düzenimizz varekonometri ve iktisat dersinde hocalarımız anlatır dururdu yok şöle düzelinir şöle olursa filanda en basit çözüm adil bir ücretlendirme ve dengeyi tutturmak. ben saadet canım 25 yaşındyım senin ismin ne kac yasındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?