Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

merhaba kızlarrrrrrrrr :)
nasılsınız bakalımm?ben uykuda tavan yapmıs olarak yeni kalktım ayıptır sölemesi :)
bu aralar çok uyuyorum hayırdır insallah :)

hamiş misin yoksa

hoşbulduk :) ben syfaya bakarken kimse yoktu .
nasıl olalım aynı işte dün leyla ile mecnnun haçırdım üzüldüm yaa Behzat ve Harun konuk oyuncuydu

bilmemki ölemiyimdirki acaba
benim kocam maç oldugu aksamlar bana tv yi asla vermes o yüzden çok fazla bişey takip edemiyorum ben

bizde iki tv var birini babm işgal eder diğerinin sesi gelirse oturur izleriz
zaten rahat bırakmıyordur seni dizi izleyesin :26:

kizlar merhaba bisi sorcam hepiniz bekarmisiniz? evlilik yolunda burdami muhabbet ediyorsunuz? evlilik hazirligi bolumun eacmissiniz konuyuda ondan sordum :26:

hoşgeldin hazal87

aslında evlilik hazırlığı olanlar için sohbet bölümü asıl geyik topiği daha altlarda orayı görmeyip buraya açıyorlar yanlışlıkla ... istenirse konu oraya taşınabilir .öellikle evli bekar diye birşey belirtilmemiş
ben bekarım ...

Son düzenleme:
ben evliyim canım

heheeh bende kendimi birden yabanci gibi hissettim benim gibi olan biri daha varmis. kac ay yada kac yil evlisin cnm.

baslikta ole bisi yazmiyo ama konunun acildigi yer evlilik hazirligi olunca dedim ben evliyim ne isim var burda sorun yok o zaman devem edebilirim.

bnmde düğünüm 7temmuz :)
ahh canım bnm allah bağışlasın bebişini..bnm bebeğim yok daha ben biras yeniyim sanırım :)
kaç yaşındasın ?

canım ben evliyim 7 temmuzdu bnmde düğünüm dedim :)
bende 24 yasındayım..nerde oturuyosun?

himmm ben yanlis anlamisimkusura bakma cnm

dugun tarihimiz 1 gun arayla seneler farkli tabi yaslarda ayni

yurtdisinda yasiyorum ben.... 3 senedir burdayimevlendim gelin geldim buraya..

huhu kimse yok mu
duşa girmem lazımdı sular kesik şansa bak neyse çamaşırları toplayıp balkonu yıkamam lazım
bir daha uğrayamayabilirim bayee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…