Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

canım biliyorum mersin güzeldir sahil şehri oldugundan yazları güzel gecer bak özledim şimdi ordki yazları

kızlar ben çıkıyorum mesai saatim bitti yarın devam ederiz görüşürüz hepinize öpücükler

canuım benim ne kadar zor değil mi ev arayıpta bulamamk en zoruda kiracı olmak. adamlar ec satar gibi fiyat istiyolar. bizde kiradayız. üstelik deprem bölgesnde yaşıyorum. fiyatlar burda da öyle. en kötü ev 500. allah yardımcın olsun. düğüne bizi davte edersin artık.allah ev kurana yardımcı olur. hiç canıı sıkma tamam mı. ben başka şehre geldim. gerçi eşim burda yaşıyordu. 4 gün içinde evi bulduk. eşyaları bir günde seçtik. vs zor işler. ama hepsi geçiyor. bi balmışsın düğün günü gelmiş.

evet canım o kadar zorki bide bu fiyatlar yüzünden napcaz bilemedim ben yaa dediğin gibi geziyoruz sanki bana evini satıyorda kredi veriyor almam için Kredi çeksem 8 yıllık vadeli aylık ödemesi 1350ye geliyor 400 daha koyarım 8 yıl sonra gkendi evim olur ama şimdilik onuda yapamıyoruz borçlarımız yüzünden mecbur tutcaz bir şeklde canım Düğüne davet etmemmi canım yaaa karşılıklı oynarız döktürürüz sanada allahım yardım etmiş valla inş bizede allahım yardım ederde güzel ve ucuz bir ev buluruz

merhaba kızlarrrrrrrrr :)
nasılsınız bakalımm?ben uykuda tavan yapmıs olarak yeni kalktım ayıptır sölemesi :)
bu aralar çok uyuyorum hayırdır insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…